İhlas pazarlamada calisan bir arkadasim tavsiye etti cok kazancliymis siz ne dersiniz? BİLGİSİ OLAN PAYLASSİN, PAZARLAMA HAKKİNDA DENEYİMİ OLANLARDAN BEKLİYORUM
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
uzak dur derim bana Ankara demobankta mobbing yapildi gerek şef gerek calisanlar gtmem icin demolarimi yonettiler demolarm patlatildi her ay birini performans bahanesyle isten atiyolar satista da zengn olcaksnz bekleyn aylarca deyip yillarca maas vermiyolar inanmayn sahtekar hepsi de ofis mudurleri elemanlarn referansina cokuyor elemanin haberi bile olmuyor desteklemiyolar az yalakaysan arkan varsa crm verirler yoksa yillar da gecse maas bile alamazsin 11 ay calstm sirf kidem tazminati vermemek icin bahane ile saygsz basarisz dediler 11 ay saygili basarlydm da 11 ay sonra mi basarisiz saygsz oldum elemanlar yanlarina bile oturmami istemedi sekreterler onun bununla ofis muduruyle iliski yasiyor namuslu basarili saygililar eziliyor eski yeni karsilastrmasi var tehdit var son 5 cikarlcak deyip durdular son 5 te bile degildm is sirkulasyonu cok asiri mobbing var asker gbi davraniyolar elemanlara asgari ucret altinda maas zengn olcaksnz az daha sabir bekleyn deyip elemanlarn reflerine cöküyolar elemani da azarliyolar git demo bul diye allaha havale ediyorm ankaradan uzak durun
01 Yorumla- +1 yıl
yani satis muduru de olsan bir hafta desteklenmediginde gonderilceksn belli kisiler destekleniyo Ankara'da diger illeri bilmem bolge mudur her ay birini cikariyo kendileri cikarmasa da senin gtmen icin herseyi yapiyolar bana kendi istegnle git dediler aylarca yazman sayfalara sigmaz bana yaptiklari satista cok basarili kisiler vardi mudur yapcaz dediler bilmem kac milyon ciro yapan kizi mudur yapmadilar hakszlk var ben 1 yil calstm uzak dur derim pazarlamada cevrene satarsan benm kendi elemanm 6 ay boyunca cevresine satis yapti gene de crm vermediler crm derken hazir satis musteri seni ariyor cok hakszlk var cok sey donuyor hile var hakkini arayani da sevmezler hakkyla is yapani da girince anlarsin
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılBabam ihlas holding de çalışıyor. Bu işi yapanları iyi biliyorum. 270 milyarlik daire aldilar altlarinsa arabalar... iyi para var gibi
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılPazarlama yetkinliğine göre değişir.. Tabi güdü olarak oraya yönelmen ; istek noktasında doğru yerde olduğunu gösterir fakat önce kendini net tanımalı ve ona göre pazarlamaya girmelisin.. Belki orası sana fazla veya seni tatmin etmeyecek.. Sonuçta kazanç ve edinimler önemli ama hayat modelinde de kaymalar olacak ve verdiğin emeğe ilerde pişman olabilir veya şükredebilirsin.. Pazarlama önce güdüyle ve ürünle başlar. O yüzden kendini ürün ve güdü olarak düşün ve kendine önce kendini pazarla.. Cevap orda... Kolay gelsin ;)
10 Yorumla
+1 yıl5 sene önce armutlu s*kmsonik yazlıkları için arıyolardı, kim biliyo armutluyu şimdi... küfür edip kapatıyodum bence girme, hele pazarlamaysa hiç girme oturtcaklar call centera listeyi vericekler eline ona buna yağ çekerek ev pazarlıcaksın, 2 ay hiç satış yapamazsan işten çıkartılcaksın falan, o işi de denedim boktan işler
26 Yorumla- +1 yıl
:D::D
- +1 yıl
Hayir ev pazarlama tatil koyu falan degil zaten bir baska pazarlama sirketinde satis muduruyum ben talep etmiyorum onlar beni cagiriyor, AYRİCA PAZARLAMA KOTU BİR SEY DEGİL (yetenegin varsa bir seylere seni birakmazlar demek ki bu iste yetenegin yokmus sutlamislar seni) kusura bakma agir oldu ama sende hakverirsin:-)
- +1 yıl
pazarlama kötü bişey değil evet başarabilirsen çok iyi paralar kazanabilirsin ama, ben daha sayısal alanda ilerlemek istedim ayrıca şutlamadılar, şutlananları gördüm, sadece bana zor geldi ve kendi fikrimi sundum
- +1 yıl
rica ederim
- +1 yıl
Tesekkur ederim dostum SATİS MUDURU oldugumdan dolayi elemanlari zaman zaman gondermek zorunda kaliriz ama emin ol bunun sebebi onlari sevmedigimizden ya da basarizliklarindan dolayi degik sadece u sektorde yapamiyor olabilirler en azindan para kazanacaklari bir ise yonelsin diye yapiyoruz
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
6Cevap
+1 yılçalışırsan tüm işler para kazandırır. ihlası'da öneririm
14 Yorumla- +1 yıl
kırk yıllık teşekkür ederim... bir dakika da pert... :d MÜHİM DEĞİL
- +1 yıl
aa canım hiç gerek yoktu buna...
+1 yılsen işte iyiysen her şirkette sivrilirsin ki zaten.
20 Yorumla
+1 yılçalışmak için mi, ürünleri hakkında mı
15 Yorumla- +1 yıl
kaliteli ürünler satıyor ama çalışma konusuna gelince uzak dur, satış yapmadığın sürece maaş alamazsın ve sattıkları ürünleri de çok pahalı satıyorlar zor iş, ben de bir ürününü aldım ama oraya 2000 Tl vereceğime spottan 1000 tlye aldım, çalışmakla ilgili de şöyle bir olay yaşandı. hatırladığım 2007 yılında işsizdim hergün gazetede iş ilanı bakıyordum ve görüyordum bin şansımı deneyeyim dedim gittim oraya pazarlama işi yapabilirmisin dedi, hiç anlamam ikna kabiliyetim yok mümkünse başka bir işte çalışayım dedim başvuru formunu yırtıp attı
- +1 yıl
olduğun yerde kal bence
- +1 yıl
Hic sorma bende isterdim ama maaslari kazandigin kadar fakat is vermeye gelince son 4 aydir zorlaniyorlar, hani yukaridaki arkadas yazmis ya yapamayani gonderiyorlar diye 5,5 yildan beri calisiyorum ayni sirketteyim gitme diye yalvariyorlar ama maas konusu sikintiya girerse dayanamam daha fazla cikmam gerekiyor cikmazsam kotu olur
Kızlar Bir Adım Öne konusunda 13b cevap paylaştı. Borsada bazen iyi kazandırabiliyor.
21 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHalil pazarlama vardı biara :) bizimkilerde
11 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBorsa mı
00 Yorumla
Kızlardan En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Kızlar Bir Adım Öne > Sorular > İhlas pazarlama hakkinda ne dusunuyorsunuz?(eic ve +1 olacak)?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat