Selam dostlar kendime şu birkaç aydır sürekli kendime başıma dert veriyor ne zaman yalnız kaldığıma üzülsem Allah bin beterini yapıyor tabi bu benim inancım sizinkini bilemem ama burada tabi din siyaset konuşmak istemiyorum fakat ne zaman isyan etsem bir şey geliyor başıma ne geçen yıl çok isyan ettim iş yerinden dolayı başıma ölümden geçtim ölümü gördüm geri döndüm bu sefer yalnız kaldım insanlar arkamdan dedikodu yapıp hasta muamemelesini çıkarttılar ama bunu ne zaman isyan edersem edeyim hep başıma geldiği için oluyordu açıkcası bazen diyorum şeytan benimle mi uğraşıyor diye düşünüyorum ama anlam veremiyorum neden oluyor bu tür durumlar hiç anlamış değilim önceden hiç böyle şeylerim olmaz idi gerçek midir yoksa sadece bana mı öyle geliyordur bu tür durumlar
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Kul bazen imtihan olur
Bunun sebepleri de vardır bazen sebepsiz de olur
Şunu düşünmenizi tavsiye edebilirim
Birini üzüp kırdınız mı
Kazancınızda bir sorun var mı
Anne babanız ile aranız nasıl
Evet bu tür sorunları yaşıyorum ama Allahın beni sevdiğini düşünüyorum çünkü hep yanımda oldu her zaman kurtuldum bazı şeylerden de
Ben geçen yıl rahatsızlandım için tüm millet de bunu duydu amcam da Lokal işletiyor oradan herkesi tanıyor ediyor ayriyetten beni de tanıyor ediyor fakat 1 aydan beri dışarı çıkamıyorum şu rezil insanların hayatımda ki yaptığı dedikodular yüzünden sanki yüzüm kalmamış gibi hissediyorum çok tuhaf bir his hiçbir hastalığım olmamasına rağmen dedikodu çıkarttılar ve de ne kadar iğrenç kendilerinden nefret ettittirtiyorlar haberleri yok yarın öbürgün bir şey olsa şehiri kötüleyeceğim ama yaptıklarıyla kaldı tam terbiyesizlermiş gerçekten de
imtihanlar sabredilirse insana iyi gelir ama bazen de hatırlatıcı olurlar
Sadaka ve istiğfar belayı azaltır
Yaptığım hatalar var zaten yaptığım hataları düşünüyorum ama telafi edemem nasıl telafi ederim ki?
İnsanların lafları çekilmez
Ama sorun şu ki aşk hayatım gündemdeydi kimseyle karı kızla işim olmadığı için erkeklerle sürekli muhatap olduğum için dedikodu çıkartmışlar do ayıp değil mi ya belki istemiyorumdur dimi yani ama ailemde beni anlamıyor ne kadar anlatsam da boş tabi
Ailemin geçmişte yaşadığı tatsız şeyleri bile konuşuyorlar çünkü tanımıyorum tanınan birisiyim malımı mülkümü konuşanlar var size yemin ederim
Ama Ben öyle bir insan değilim malı mülk olsa ne yazar... Öyle bir insan değilim değilizdir yani
Bir ay önce babamın yanında idda bayine girdim elimi şaplattım diye Şu kişi masaları kırdı etti gibi laflar yaptılar
Bu kadar terbiyesizlik olur mu Allaşkına terk edemem yaşayamam tek başıma ailemde var bırakmazlar rahat dışarıya da çıkamıyorum bu durum yüzümden Ailem de bilmiyor hiçbir şey
Ama Bunları bu tür şeyleri insandan insana yamaları gerçekten kötü bir şey Avrupa da böyle mi türklerden kendi milletimden gerçekten nefret ediyorum keşke bazen köle olsaydım diyorum daha iyi olurdu acı çekerdim ama kendimi bilirdim yani
Kimseye zararı dokunmayan insanı kimseye zarar vermeyen insanı psikolojisiyle alt üst edip gerçekten depresyona sokuyorlar ya ayıp değil mi
1 aydan beri dışarı çıkamıyorum sebebi ise diyorum içimden acaba şu insana da beni tanıyıp aynı şekli bana da mı yapacak diye düşünüyorum
Sizin ınsanları duymamayı öğrenmeniz lazım ve aile ortamından biraz uzakta olmak çalışmak faydalı olabilir sanki
Ya zaten çalışıyorum fakat şu an ramazan diye yemek dağıtıyorum bende o yüzden yemek olunca iş ücretsiz izine ayırdı müdür de
Moral bozukluğundan hiçbir yere hareket edemiyorum ki ama
Beni gördükleri zaman çok kötü oluyorum eve kapattım kendimi dışarı dahi çıkamıyorum çünkü gördükleri zaman konuşuyorlar tabi bir tek dertleri ben değilim ama yine de adımız geçiyor yani
Ben çok hastalıklı büyüdüm bu hayat bana çok yük verdi hem yalnızlığımın olmasına rağmen hem başsrıslzığıma rağmen hem çıkarcı hem menfaati insanlara rağmen çok fazla yük verdi gerçekten
İyi ki de Askerlikten muaf olmuşum o kadar dua ediyorum ki bu tür insanlara git de askerlik için savun yok ya her şeyi hakkediyor bu halka her şey azdır inş hiçbir iyi yerlere gelmesin
Sosyal fobi ve anksiyete bozukluğu başlangıcı olabilir mi acaba? Biraz anormal geldi bana
Anksiyetem vardı ama geçtiğini düşünüyorum çünkü o olaydan dolayı kaynaklanan bir sıkı ntı yaşamıştım aksi takdir de panik atakta çıktı ortaya tabii ama o olayın etkisinden 1 yıl geçti koskocaman
Anksiyeteyi bildiniz ama tebrik ederim ama benim bir başka sorunum daha var size özelden yazarım kardeşim
Olur
Ama insanların böyle yapmasını hiç doğru bulmuyorum psikolojimi etkiliyorlar :(
Yazdım bu arada
Benimde sosyal fobim var insanlar bana değişik gözle bakıyor deli sanıyorlar dengesiz diyorlar öz teyzem yüzüme karşı sen normal değilsin dedi
Ama benim o olay öyle değil ki yalnız kardeşin
Senin sorunun ne
Var ama anlatsam da çözümü yok ki kendini eve kapattım dışarıya cıkmıyorum 1 2 aydır