Bebek giyim mağazası acmak istiyorum neler gerekir? Kira mi daha mantikli yoksa dukkani satin almak mi? Birikimim yok krediyle borcla baslicam.. Bilgisi olan fikri olan varsa bi aklini alabilirim🤷♀️
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Hiç dükkanla falan uğraşma direk e ticaretle sat internette inanılmaz satıyoe bebek ürünleri e bebek diye bir şirket var onun modellerini incele benzerlerini sat paraya para demezSin bende e ticaretle uğraşıyorum
21 Yorumla
Soran+1 yılNasil yapilir peki? Araştırdım ama pek de bisi anlamadim 🤷♀️
En İyi Cevaplar
Satışlarını tamamen internet üzerinden yaparsan, dükkan maliyetlerinin bir çoğunu yaşamazsın. Kira yerine bir ajansa hesabını daha iyi yönetmesi için ücret verebilirsin. Ürünlerini kargolamak, fotoğrafını çekme gibi işleri kendin yaparsan hem tecrübe kazanırsın hem de maliyeti azaltırsın.
Satışlar iyi giderse, bir süre sonra küçük bir butik açabilirsin.13 Yorumla
Soran+1 yılIlk once onu dusundum ama o kadar araştırdım ve o kadar karmasik ki nasil yapcam nasil olcak hic bilemedim 🤷♀️
Soran+1 yılBoyle satis yapan 1 2 kisoye yazdim instadan donus yaparlarsa bakalim
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
7Cevap
Hayır büyük maaleyetli kredilere girme altında kalkamazsın
E-ticaret yapmak daha mantıklı
bilgi almak istersen özele gel, özelden daha detaylı anlatırım.20 Yorumlasen batan. Madem yapacaksın senelik kontrat yap, malı arap faikten al şasdklas pardon vadeli al parayı gömme bütün mala.
04 Yorumla
Soran+1 yılNiye dalga geciyosun? Komik mi?
Soran+1 yılLaflarindan belli dalga gecip gecmedigin! Su an baska secenegim yok ileriye atip duruyorum bisi degismiyo en azından yapamazsin diyenlere gostermis olurum daha fazla calisirim evde manti recel falan yaparim onlarida satarim bi sekilde olur gider yoksa bende meraklisi degilim kredinin
+1 yılAblacım Paran yok nasıl satın alcan o kadar kredi bela olur
02 Yorumla
Soran+1 yılFaizsiz kredi veriliyosa ondan alirim bu ay fazla kazandiysam fazladan veririm gibi bisi olabilir diye düşünüyorum ama bilemedim🤷♀️
- +1 yıl
Yazsana bana bi
+1 yılBu zamanda buyuk risk
01 Yorumla
Soran+1 yılMaalesef
+1 yılBirikimin yok dükkan mı alcan
06 Yorumla
Soran+1 yılNe yapmami onerirsin?
- +1 yıl
Kira
Soran+1 yılOnuda eger satis yapamazsam cebimden vermem gerekcek bide istedigim gibi dekorasyon yapılabiliyo mu? Soruyorum iste herkesin dedikleri bi kenarda fikir alıyorum
- +1 yıl
Satış yapamayınca kredi nasıl ödenecek
Soran+1 yılYaani o da var iste asagi tukursen sakal yukari tukursen biyik derler ya o sekil
- +1 yıl
Kosgeb e başvur
Parayla yaparsın 😋
02 Yorumla
Soran+1 yılBu kadar zeki olamazsin
Bence durumunu toparlayıp açmayı düşün
03 Yorumla
Soran+1 yılDenedim ama ayni yerde sayıyorum bisi degismiyo bi yerden adim atmak lazım artık diye düşünüyorum
Soran+1 yılİnşallah 🤷♀️
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Kızlar Bir Adım Öne > Sorular > Küçük bi giyim magaza dükkanı açmak istiyorum nasil yapabilirim?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat