AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
155Cevap
"Huzur islamda" sözüne katılıyorum. Tevekkül edip Allah'a sığınca hiçbir şey insanın huzurunu bozamıyor.
huzur islamdadır. islam temelli olmayan hiç bişey gerçek huzuru vermez. huzur secdededir. bu da tecrübeyle sabittir :)
isterseniz ben girmiyim bu konuya istemezseniz basın bana eksiyi
2pac, 50 cent, amerika, yemek yemek, fast food, para, bir gün olucağını düşündüğüm iyi dostlar, gençlik, motosiklet, bilgisayar, yazılım falan filan real milan
Anne sevgisi... Benim için bundan daha büyük bir huzur yok.
Allah sevgisi , özellikle namaz kılarkenki huzur paha biçilemez
https://www.youtube.com/watch?v=YVXftEvBipI
ney sesi dinlemekte huzur veriyor bana
Aklında hiçbir soru işareti bırakmayan, Onunla ilgili güzel hayaller kurduğun sevgilidir.
Gereksiz kalabalıktan ve insanlardan uzak, köydeki evimde sabah seslerle uyanmak ve gece bahçede sessiz yıldızları izlemek huzur verir. O evde güzel şeyler var.
Benim evcilleri de salınca deyme keyiflerine...
huzur çok geniş bir kavram.. huzura erince erdiğini bile anlayamayabilirsin :)
evet bazen cok sonradan da insan farkina varabiliyor
Allah sevgisi çünkü o olmazsa kimseyi ve hicbir şeyi gerçek mana da sevemezsiniz. Onu arkadaş sığınak sırdaş yardımcı vs görüp sadece ona guvenmeli gerisi kendiliginden geliyor. Huzurluyum çünkü Allah i seviyorum
huzur vermedikleri için bahsedip huzur kaçırmaya gerek yok
anaaa sevgi demiş ya la ben sevgili anladım :( :@
sorun degil tesekkürler :)
:) insana aşk bir kalp hastalığıdır çünkü aşk ilahadır seninde dediğin gibi sevgi vardır insana huzur veren mutluluk veren sevgi
huzur veren sewgi bir dost olurdu benim icin gercek bir dost ama nerde bu devirde.
Annemin babamın sevgilisi huzur mutluluk neşe kısacası her şey
Anne ve baba sevgisi huzurun temel kanaklarindan bana göre de :) eksigini göstermesin Rabb diyelim
Amin inşallah :)
karşılıklı değer verılıyorsa.
karşılıklı güven varsa.
ilişki için de kaçan kovalanır gıbı oyunlar yoksa
ıkı taraf da bırbırını olduğu gıbı sevıyorsa.
bundan huzurlu sevgı yoktur.
Babamın akşam ezanında eve geldiğinde evde olmadığımı fark edip; mahallede çocuklar top oynadığımız saha doğru " Ahmettttttt " diye seslenebildiği zamanlardı !
Eşim nobetten çıktı ve uyuyor ben sabah onun için çiçekler alıp yatağına dizecegim ve güzel bir kahvaltı hazirlayip uyanmasini bekleyecegim çünkü onu çok çok çok seviyorum canımın içi o benim :-)
Bir insanın içinde biraz da olsa saflık temizlik duygusu varsa. İki taraf o zaman geerçekten gerçek aşkı dibine kadar yaşarlar. Lakin yavşaklık varsa çok zor. Aşk önce saygıyla başlar.
Huzur veren sevgi helal dairede olur.
Eğer haramda huzur ararsan huzur sana haram olur.
bana sevdigimin verdiği huzur mutluluk sanki beni iyilik melegi yapıyor:-)
annemin verdiği sevgi dışında tüm sevgiler huzurumu kaçırdı.
Kızlarımın sevgisi huzur verir bana. onları uyurken izlemek bile içimi titretir derin bir his kaplar beni. huzurun adıdır guzel bir aile.
Yeğenimin karşılıksız sevgisi, yerde yatarken auk auk diye ses çıkarıp benimle oyna hareketleri.
Sevgi daima huzur verir :) Allah sevgisi, anne sevgisi
Elimde bulunan küçük bir cakmak ve o cakmagin buyuk sahibi :)
Huzur veren mutluluk ben mutlu olunca huzurlu hissediyorum kendimi
doğa ve hayvan sevgisi bana huzur verir birde sessizlik.
bana huzur veren sevgi başını okşadığım küçük bir çocuğun yüzündeki gülümsemedir...
ihtiyaç sahibi birinin bir ihtiyacını giderdiğimde yüzündeki o tebessümdür. huzur
gizli yazıcaktım izin vermediler
Annemin ve kardeşimin sevgisini hiçbir şeye değişmem. Ne kadar üzgün de olsam onların bir gülüşü bana her şeyi unutturuyor.
Uzun yolda otobanda tek başıma sevdiğim şarkıyı açıp sigaramıda yakıp sevdiğimi düşünmek buruk bir huzur.
huzur insanın yöneldikleri ile doğru orantılı olarak ilerler. kimisi madde bağımlılığından ötürü sevgi duyar, kimisi müzik, kimisi Allah aşkı...
Sadece "Seni Seviyorum Hatun" demesine dahi razıyım şu saatten sonra. Benim için huzur budur..
Hayvan sevgisi bence insanlarin en iyi dostu köpeklerdir.
Bir köpeğin dostluğu, bir dostun köpekliğinden iyidir.
her şeyi onda bulursun aşkı umutları sevgiyi yaşamı en önemlisi dinlenecek bir limandır ölüme kadar ölümle ayrılrısın o limanı bir türlü bulamadım. ki...
Yok öyle bişey. Bazen olduğuna inanırsın hayatının bazı dönemlerinde. Ama hepsinin aslında huzur değil acı getirdiğini görürsün bir gün.
o zaman :)
https://www.youtube.com/watch?v=UbCELmBe3WMAilemle huzurluyum inşallah evlendiğimde eşim ve çocuklarımlada huzurlu olacağım Allah herkese nasip etsin
Huzur mu? Ben ona annemin omzuna kafamı koyduğum zaman diyorum...
Deniz doğa spor bunlardan birisiyleysem yanlizlik mühim değil
huzur veren tek sevgi Rabbime duyduğum sevgi... başkası değil!
bebek sevgisi... masumiyeti, bakışları bile herşeyi unutturmaya yetiyor bazen
Cok seversen eger huzur bulamazsin. Mutlaka huzurun kacar bir sekilde.
Gözlerine bakınca ne istediğini anlayan sevgilidir.
Huzuru birtek sevginin sahibi verir onun ismi ALLAH
Platonik aşk, en huzur veren sevgidir. Ondan bir beklentin yoktur, onun da senden. Sıkmaz adamı, bıktırmaz. Sadece tatlı bir melankoli verir.
eve gelince 3 yasındaki kızımın varlığı ve seni seviyorum deyip iyi ki benim babamsın demesi yeterli sanırım
huzur veren sevgili benim sevgilim. en birinci sevgili bende -,-
açıkcası beni sevmediğini bildiğim bir adamı seviyorum ve saçlarını koklarken aşkı hissediyorum.. benim için nefes aldığını blmek bile huzur..
Evet bazen cok huzur verebiliyor Sevgi duydugum bir agaci, yagmuru, bir hayvani o ana bana cok huzur veriyor. Kadin oldugunda bazen huzur bazende husursuzluk verebiliyor.
bana kimse huzur vermiyor çünkü kimse sevmiyor hep nefret ediyor.
bir insana duyulan sevginin huzur verici olması ancak filmlerde gerçekleşiyor malesef :(
ne kadar duygusalmışsın senn öyleeeeeeeeeeee aguuuu da guguuuuuuu:D
Hiç bir şey huzur vermiyo. HErşey gelip geçici. Önce mutlu ediyo sonra üzüyo herşey , herkes.
Miniciik yeni yeeeeep yeenii doğmuş bir adet bebiş ooyyy onun kokusuu ağlaması her bir şeyi huzur
Illa bir gün huzursuz olacaksın :D o gün bu gün olmayabilir, dikkat et :)))
Huzur Veren Sevgi , güzel soru ama neredeyse hiç huzuru tam anlamı ile yaşamamış birisi olarak bu soruya yorum atmam bile neredeyse gereksiz , benim huzur aldığım tek sevgi , bir gün huzur alacağım bir sevgi hayalidir :)
huzur :) bir hafta öncesine kadar rehberde böyle kayıtlıydım 1 hafta sonra çok sevgi ilgi gösterdiğim için farkında olmadan ölçüsünüde ayarlayamamışım meğerse ölçüsü oluyormuş bu işlerin şımartmışım ve sıkılıp soğumuş benden
Nadir rastlanır ama bulunduğu zamanda vazgeçilmesi zordur. Umuttur hayaldir gerçektirde.. :) Yanındayken zaman dursun istersin sadece kalsın yanında öylece... Güzel duygudur yaşayan veya yaşatan her daim mutlu olur eksiksiz..:)
buna tek cevanım BABA sevgisi. Çunku bılıyorum ki ben ne kadar büyürsem büyüyeyim onun kalbinde hep küçücük ve korunmaya muhtaç tatlı bişeyim :)
Huzur mu?
Annemin kanatlarının altından başka huzurlu yerim yok. Ve onun ayaklarının altı..
erkeğin az kadının hiç konuşmayını olabilirmi acaba