Merhamet mi, sevgi mi? Nasıl anlarız?

bir kızı sevip sevmediğimizi nasıl anlarız?uzun surelı bır ılskı sonunda son zaman sogudugumu hıssttm .yanına gıderken ısteksız gıttgımı,telefnlrnı ısteksız actgmı,ısteksız mesajlastıgımı hissettim .su an benmle yasadklrnı baska erkeklerlede yasamıs mıdır dıye dusunmekten sogudum belkıde.geccmıste ıkı erkegn evıne gttgnı ıtıraf etmıstı.babası basında yok aılesı cok koıtu sahpsız ve benı cok sevdı cok deger verdı.bu yuzden sonsuz merhmtm var 9ona bana aglayarak hersyı yaptrablyr.askerden gelmeden soz nısan dıye cok baskı yaptı saatlerce o kadar bunaldmkı ayrıldım.ayrıldktan sonrada su an baskasının olması konusunda cok kararsızım sankı kıskanıyorum onu.bır de söz aşamasında ayyrıldıgım ıcın ölumcul bır vıcdan azabı cekıyorum.bakıre de olsa hıc ılıskıye gırmememıze ragmen.senelerdr bırlkte olmamıza ragmen .onu ölümcül arzuluyorum.ınanılmaz bır ten uyumumuz vardı.ona sarılmak koklamak, tenınde olmak hosuma gıdıyor.ama evlencegımızı dusundkce hep gecmsnde baska erkeklede boyle oldumu dııyorum.ona cok normal gelıyor sonucta sevgılımsın bunları yasamamız normal dıyor.sen olmasan 3 senelık baska ılıskım olsa onlada yasardım dıyor.ama gecmıste asla yasamadım dıyor.hep kısa ılıskılerım oldu dıyor.ve aşırı dişi ,cok fazla ısteklı , son zaman bunları dusnmekten belkı o hayat dolu gulerken hep onu gulduremıyordum.mutlu edemıyordum.en ufak seyden mutlu olabılrken o.sımdı napacagım konusunda hıcbır fıkrım yok gunde 24 saat dusunuyorum.işimi dahi bıraktım cunku hayatımın en onemlı kararı baska bı erkegın oldgunda hersey bıter.ve cok guzel bır kız
Merhamet mi, sevgi mi? Nasıl anlarız?