+1 yılBilişim muhakkak iyi ve gözde bir bölüm olarak kalacak.ama uçak mühendisliğide iyi olmasına rağmen işsiz arkadaşlar.
Erkeksen askerde de faydası olması için 4 yıllık bir üniversite okuma gibi bir düşüncen varsa oku.ama üniversiteden arkadaşlarımın çoğu mesleki dezavantajlarını görünce denizden çıkmış balığa döndü.o güzelim öğrencilik yılları muhakkak çok çabucak bitiyor.Tavsiyem okumak için okumayın.iş bulup kariyer sahibi olabileceğiniz ve en önemlisi mezun olunca çok farklı birisi olabileceğiniz iş hayatınızda da size hergün yeni birşeyler katacak bir bölüm seçin.
Bayansanızda size özgü mükemmel bölümler var.bana kalırsa bu bölümü tercih etmeden önce muhakkak bu bölümde okuyan birilerini bullllll.
Ve arkadaşlarınada bu tavsiyemi ilet.
Kesinlikle ama kesinlikle tercih rehberindeki mesleki açıklamalara göre bölüm seçeyin.
İşte bu bölümü bitirenler şu alanda şu kadroyla çalışabilir vs vs v s .çünkü orada yazanların %10 unda bile iş bulma şansı yok çoğunun...21 Yorumla
Soran+1 yılNe zamandır araştırdığım bir bölüm ama sadece internette yazılanlar var elimde boğaziçi mezunları ile konuşmak istemiyorum çünkü onlar çok iyi yerlere gelebilirler. Daha çok mehmet akif üni /burdur da da bulunuyor bu bölüm onların mezunlarıyla konuşmak istiyorum ama kimseye ulaşamadım malesef
+1 yılBen de Bilkent İşletme Bilgi Yönetimi istiyorum. Orayı araştırırken bu bölüme Boğaziçinde rastladım. İşletmenin teknoloji ile buluşmuş hali diyebiliriz. Bende meraklıyım. Eğer detaylı bilgi almak istiyorsan buraya da bakabilirsin : h t t p : / /.tanitim.boun.edu.tr/bir_bakista_bolumlerimiz
Ayrıca Boğaziçinin sıralaması yüksek diyorsan sana Bilkent İşletme Bilgi Yönetimini de önerebilirim buyurasın... :h t t p : / /.adaybilgi.bilkent.edu.tr/isletme_bilgi_yonetimi.pdf09 Yorumla
Soran+1 yılVakıf üniversitesi istemiyorum :) Meslek lisesiyim ve bu sene sınaava giricem. Bilgisayar okuyorum ve ek puan şansım var o yüzden ybs bana daha uygun
- +1 yıl
Anlıyorum ama vakıf üniversitelerinde tam burslu olarak okumakta mı sana uygun değil...?
Soran+1 yılAma şöyle bir şey var vakıf üniversitesinde okusam da o bölüm için bana ek puan gelmiyor. O yüzden tercihim ybs.
- +1 yıl
Hayır geliyor emin olabilirsin bilkent üniversitesinin sayfasını incelemeni öneririm. YBS için önemli bir sıralaman olması lazım...
Soran+1 yılEvet şimdi baktım sanırım bunu yeni koydular çünkü eskiden araştırdığımda görmemiştim. Bunu öğrendiğim iyi oldu kesinlikle araştırıcam :) teşekkürler ilgilendiğin için. Sen meslek lisesi misin ?
- +1 yıl
Yok ben askeri lise mezunuyum ama bu bölüm çok dikkatimi çekti tam ilgi alanım.. :-) bende YBS istiyordum ama YGS o kadar iyi değil :-) İyi değilse YGS neyine senin YBS -)
Soran+1 yılSen girdin sınava yani. Ybs çok iyi bir bölüm ama boğaziçi dışındaki ünilerde nasıl onu merak ediyorum :) Boğaziçi olmaz yani o kesinde :D
- +1 yıl
Evet bu sene girdim.. İşte.. Başka hangi üniversitelerde var biliyormusun? Sen bana özelden gelsene sana soracak birkaç sorum olacak... ama rahatsız olmayacaksın tabii
Soran+1 yılTamam arkadaşlık yolladım
+1 yılBu bölümü okuyorum sormak istediğin varsa yazabilirsin
01 Yorumla- +1 yıl
ben sorarımmmm:) mesela dersler ağır mı? iş olanağı yüksek diye biliyorum. abim bilgisayar mühendisi. ve dediğine göre ybs mezunlarıyla birlikte çalışıyormuş. ayrıca maaşlarıda iyiymiş. bir nevi endüstri mühendisliği, bilgisayar mühendisliği ve işletmenin birleşimi gibiymiş. derslerden korkuyorumm!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 445 cevap paylaştı.
+1 yılLisans seviyesi için mi yüksek lisans eviyesi için mi?
03 Yorumla
Soran+1 yılLisans
- +1 yıl
Lisanstan mezun olan tanıdıklarım çok ağım şahım yerlerde çalışmıyor hatta işsizler.
Soran+1 yılAl işte ya. Nerden mezunlar peki?
İşsizlik oranını düşürmek için açılan bölümlerden biri işte.
11 Yorumla
Soran+1 yılÇevremde okuyan var mı?
Kızlar Bir Adım Öne konusunda 630 cevap paylaştı. bu bölüme girdiniz mi acaba girdiyseniz bir kaç sorum olacaktı
02 Yorumla
Soran+1 yılhayır daha sınav aşamasındayım ama sor cok araştırdım biliyorum
+1 yılBölüm hakkında bilgiler topladıysan yazsanaa banaada
00 YorumlaBölüme girebildin mi bende bu yıl bu bölümde okumak istiyorum
00 Yorumla
+1 yılŞuan için gözde bölümlerden bana göre.
13 Yorumla
Soran+1 yılGözde bir meslek ama çok az sayıda üni. de var uyuz bir durum
- +1 yıl
Gözde ve yeni bir bölüm.
Soran+1 yılEtrafında okuyan var mı peki
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler