cdn.ciceksepeti.com/.../beyaz-golge-at2271-1-2.jpg
cdn.ciceksepeti.com/.../...patyalar-at2351-1-1.jpg
Ne üzerine tartıştığınızı belirtmemişsiniz. bence tartışırken söylediğiniz cümleleri düşünün. Babanızın cevaplarını ve sizin cevaplarınızı kıyaslayın. özür dilemekle bazı şeyler affedilmez. Baban senden özür dilemeni beklemiyordur. senden hatanı kabul etmeni ve saygı göstermeni ister. Aranız düzelir inşallah..
Hatta ettiğimi söyleyeceğim umarım affeder
Bu sözü çok seviyorum :)
Tamam söz :)
Hiç birşey olmamış gibi davram mesela beklemediği bir saatte ara napıyosun merak ettim falan de nasılsın nasıl gidiyor de sonra gecen gün olanlar için özür dilerim gergindim saygısızlık ettim afedersin de babaların gönlü kızına daha yumuşak olur ;)
İçimi rahatlatıyoruz çok teşekkür ederim arayacağım bir de bir çiçek göndersem nasıl olur sence bir babanın hoşuna gider mi babayla ilgili birde şiir yazan not olsa?
Oha çiçek mi :) başka bir hediye gönder hoşuna gidecek birşey bana çiçek gelse hayırdır bir gay banamı yavşıyor derdim heralde :) şöyle yaza bilirsin; gözlerim görmeye kulaklarım duymaya başladığında birini fark ettim sürekli beni kollayan, yere göğe sığdıramayan babamı.. Seni her zaman be sevecek olan kızınız :)
Çiçeğin yanında not olarak güzel şeyler yazacağım tabi hem öyle kız çiçeği gibi değil evde bir köşeye koyacak kızım gönderdi diyecek :)
Çok teşekkür ederim saol :)
Thanks baban beni affeddi.❤
Babam
Babalarin kalbi o kadar hassastir kiii. Ozur mesaji cek duygulu olsun dayanamicaktir elbette. Uzuldum simdi. Ben babama ölurum lagn :( duzelt hemen arayi duzelt
Mesaj mı göndersem arasam mı mesajda duygulu şeyler yazarım ama telefonda o kadar dokturemem mesela :/
Evet mesaj at hemen bence mutlu olur hem
Hmm babamı mesaj okurken hayal ediyorum gözlüklerini arayacak takacak okuyacak haha canım babam :D
Babalar kızlarına kıyamaz, özür dile en şirin konuşmanla. Bir de çiçek yollayabilirsin
Çiçek bir babanın hoşuna gider mi dersin? İyi fikir gibi geldi
Yarın konuşup gönlünü alacağım ama çiçek de göndereceğim sevinsin :)
Hay aklınla bin yaşa çiçek fikrini sen verdin bana ve çok hoşuma gitti :)
İnşallah ilk ve son olur :)
Tamam yarın güncelleme atarım :)
Cevap
19Cevap
Gururunu yen git elini öp özür dilerim babacım de biraz naz yapsa da kıyamaz baba yüreği unutur gider.
Gurur yapmıyorum ama ilk defa babamı kırdım özür dileyeceğim ayrı şehirdeyim sadece aramak gelir elimden :(
Tamam bence arayı hiç uzatma hemen ara. Bak belki çok kırıldınız ikinizde ama hep onlar bir adım öndedir. Asla haksızlığını bilse bile kabullenemezler. Sen hala onun gözünde çocuksun. Sana yanlış yaptığını düşünmüyor sadece bu kız neden bana itiraz ediyor, emin ol bir lafını takmıştır o şu an kafasına ve konu üzerinden zaman geçse aranız düzelse bile bir an o lafı illa sokar sen o noktada gene susmalısın. Artık onları sen idare ediceksin. Çünkü artık sen yetişkin onlar çocuk moduna geçiyor adım adım.
Evet o bir lafı taktı kafasına çok üzülüyorum yarın arayacağım ilk İş...
Yaa nasıl sevesim geldi şimdi :D teşekkür ederim bu soruyu sorarken ağlıyordum ama yorumlarınız teselli oldu bana :)
Hemen ara ve ozur dıle cok bısey demene gerek yok zaten ozur dılerım baba senı kırdım hatalıyım desen yeter baban zaten affeder seni. Bı de baska sehırlerdeymısınız ınsanlık halı hersey olabılır Allah korusun. O yuzden vakıt kaybetme
Allah korusun şimdi geç oldu fakat yarın ilk işim bu olacak
Bence de sabah kalkar kalkmaz ara hatta babanın kalkıs saatını bılıyosan o zaman ara gunaydın de ozur dle konus ve sonra hayırlı ısler bol kazanclar senı sevıyorum baba de kapat telefonu ınan babandan mutlusu olmaz
Doğru söylüyorsun onun en erken müsait olduğu zamanı kollayıp arayacağım
Bence de oyle yap :)
Ara ve bu pismanligini anlat vicdanin bunu kaldirmadigini ona buyuk bir hata yaptigini onun hayla ilk askin oldugunu soyle ozurunu dile seni seviyorum baba de
Ağlıyorum şu an ilk defa babamla tartıştık çok mutsuzum :'(
Tamam çok teşekkür ederim
Babacığm özür dilerm kalbini kırmak istemedm seni çok sevyrm sen benm babamsn hata yapsamda beni affedersn dee ve elini öp başına koy sarıl :))
Ayrı şehirlerde olmasak işte bu kadar basitti :)
Ara o zaman böyle çok içten samimi konuş ne bileym görüntülü konuş daha iyi olr bnce
Özür dileyip sarılman yeterli olacaktır. Zaten bunla beraber büyük ihtimal ağlarsın. Affeder
Ama ayrı şehirlerdeyiz :/
Pardon aynı okumuşum ben onu. Arayıp özür dile. Affetmezse yanına gidersin
Affeder umarım çünkü işim dolayısıyla gidemem
Babanın elinin tut ve gözlerinin içine bak özür dilerim de dediklerimden pişmanım. Sonra da sarıl o istemese de.
Ben anneme değilde babama hiç kiyamam. Tek kelime edemem biraz ağır konuşsam öper koklarim gönlünü alırım
Hiç bekleme ara konuş.
Evet bende aynen öyleyim pişman oldum hemen annemi aradım babam ne yapıyor nasıl diye işte o da anlattı dediklerimi
Onlar benim herseyim ya dur bir garip hissettim uyudular sarilirdimda :/
Yakınsın kıymetini bil :)
Biz kavga ederiz. Ararim babacim derim. Bana baba deme der, uzulurum. Bana ayannn de der. (Adi ayhan ama hep ona ayann derim) ayann derim efendim askim der ozur dilerim derim ozur dileme esek sipasi der gecer konu :)
Böyle bir ilişkimiz yok daha ciddiyiz baba kız olarak :)
Biz baya vicik vicigiz :D
Babalar can dir evlatlarına kiyamazlar ara ya ne olacak o baban seni seviyorum baba de Özür dilerim de inan hersey farklı olacak
Keşke herkes sizin gibi sansli olsa. Hic vakit kaybetmeden gonlunu al..
Teşekkür ederim sorum sizi üzmedi umarım özür dilerim
annenle konuş dertleş işte ben çok üzülüyorum babamı üzdüğüm için diye, o söyler zaten, sonra eve gittiğinde elini öpersin
Annemle konuştum raporu aldım ama annem konuşmasın zaten söyleyeceğini söylemiş içini rahatlatmış özür dilemek bana düşer :)
Haha :D
Git sarıl..
Babalar kızlarına dayanamazlar..
Keşke sarılabilsem ama ayrı şehirdeyim
Hmmm bak bu da güzel fikir peki sence çiçek mi yoksa çerçeveli foto mu?
Haklısın birlikte güzel bir fotomuzu bulup gönderebilirim ama aklım çiçekte kaldı
Hmm evet bu da İyi fikir teşekkür ederim gerçekten :)
gidip elini öpersen seni affeder. em büyük silah el öpmektir.
Hehe evet çok hoşuna gidiyor ama uzaktayım işte :)
Annem konuşmuş rahatlatmış ama özür dilemem gerek arayacağım yarın babamdan özür dileyeceğim :)
Birkaç gün sonra ara halini hatrını sor gönlünü almış olursun
Peki tamam dun tartıştık yarın aramayı düşünüyorum ::(
İlk defa böyle tartıştık olur mu bu tarz şeyler?
Çok teşekkür ederim çiçek hoşuna gider mi peki göndersem?
Teşekkür ederim :)
terbiyesizlik yapmışsın, seni atan satan biri oldugunu sanmıyorum o adamın, babalık annelik cok değerlidir, özür dile
Evet yaptım bir terbiyesizlik telafi edeceğim :/
keşke kendini tutsaydın , babayı kırmak çok kötü bir şey :( telafi etmekte zor oluyor
O an öyle gerekti ama telafi edeceğim yarın arayıp inşallah
Evet çok kıyımdızlar :) ağlayınca oluyor ama uzaktayım telefonda ağlamam dahada üzülmesin
Elini öp. Bir iki tatli söz..
Birdahada yapma ama😊😊
Seni anlıyorum bnde bgn annmle bir maç yaptm :(
Annemle barışmak çok kolay hatta sanki hiç tartışmamışız gibi davranırız geçer ama baba ciddi :)
ortada sadece gurur varsa onu bir kenara bırak ve babanla konuş.
sonuçta kızısın o seninle konuşmuyorsa mutlaka seni bekliyordur.
Ben gurur yapmam özür dilemek konusunda sadece nasıl yapsam diye sordum saolsun bir arkadaşımız sayesinde çiçek göndermek geldi aklıma :) önce arayıp özür dileyeceğim sonra da çiçek
telefonda rahat konuşabilecek misin peki? sesin titreyebilir.
yüz yüzede konuşabilirsin. hediye şahane fikir
Sesim titrer belki konuşmanın akışına göre ağlarım bile ama kendimi tutmaya çalışacağım
git yanına özür dile affet baba de sinirden dedim senin bitaceik kızın oyle sözler yakısırmı normelde
Teşekkür ederim böyle şeyler onu hemen yumuşatır elbette :)
rica ederim ne demek inşallah düzelir aranız
Saygı çerçevesinde ağır sözler... Ne ilginç bir konsept bu
Yani hakaret kufur yok ama laflarıma alındı ağır konuştum gibi oldu pişmanım
Ona bir mektup yaz, yüreğinden bir özet olsun... Sonra cebine koy çaktırmadan
Ayrı şehirdeyiz mektup yazıp yollasam?
Ha o kısım dikkatimden kaçmış... Telefonuna mesaj at o halde...
Evet bu da olabilir aramak mı mesaj mı peki?
Mesaj önce, sonra ararsın... Önce bir gönlünü al bakalım... Şöyle başla: benim yüreği dağlar kadar büyük babam... Biliyorum, o kocaman yüreğinde şu an bile sızladğından emin olduğum bir yara açtım... De ve devam et
Vaay senden korkulur :)
:))) yattı mı bu fikir kafana?
Evet :)
Hadi bakalım o halde şimdiden yazmaya başlasan iyi olur
Daddy i * so sorry lütfen forgive me. I love you soo much and you mom you are my angels de
Aramızı mı bozacaksın ne diyorsun babam kufur mu ediyon der :D güldürdün beni
Zaten onun için attım yorumu ( güldürmek için )
Çok eğlenceli komik olguna seksi yakışıklı. ... biriyim ya bem huhuuu :D
Neyse sen onu deyince kızım ne diyorsun gerçekten üzülmüşssün kavgadan dolayı seni affediyoruz kafana takma her şey halolur diyip sarılacaklar mk :D
hemen özür dile vakit kaybetme.. emin ol o senden daha üzgündür kızım nasıl bu hale geldi diye..
Öyle deme onun uzulduğunu düşündükçe içim acıyor
Yok canım daha neler iki senedir babamdan para almıyorum :)
Sağlıklı bir evlat nasip etsin :) evli misin yaş büyük sanırım
Hayırlısı olsun kısmet bu işler nasip :)
Baba özür dilerim saygısızlık ettim. Gayet kolay.
Evet haklısın bunu duyunca yelkenleri indirir benim babam :) canım babam ya..
Babaların kalbi kırılmaz :)
sevgiline boyle seyler soylemezsin * gerizekalisi keske dovseyms baban seni belki agzni cok acmazdn bukadar saygsiz terbiyesiz
Ben saygı çerçevesinde tartıştık dedim emin ol sevgilime çok daha ağır konuşurum ve babam kadar önemsemem nasıl özür dileyeceğim diye de dört dönmem böyle. Babam benim her şeyim
burada sorucagna ara ozur dile bsy yapmana gerek yok
Git sarıl öp seni seviyorum babacım özür dilerim de
Babanla saygıyı aşarsan zaten aranızdaki bağ kopmuş demektir
konu ne bilmiyorum ama babandan özür dileyeceksin yaptığın büyük saygısızlık..
E bende özür dileyeceğim diyorum sakin ol.. :/
kızarım böyle şeylere ben...
Farkettim :D
: D
Baba Ahi Tutarmis Gönlünü al derim sevgiler..
Ahı tutar korkusundan değil içim acıyor o yüzden gönlünü alacağım :/
al canim Babalar affedicidir Kocamaaaaaaaaaaannnnnnn saril seni cok seviyorum babacim de bak nasil yelkenler Fora:)
Hehe evet bütün babaların kızlarına zaafı var :)
elini öp sarıl bir tane derinden
elini öp... özür dile. seni seviyorum babam de :)
Babadir o candir o git ozur dile elini op
Özür dileyip çiçek göndereceğim ayrı şehirdeyim :)
Oyle sey mi olur be git bir yaninada ozur dile
Fırsatım olduğunda gidiyorum zaten daha iki hafta önce oradaydım bu kadar ön yargılı olma :S
On yargili degilim sadece yardimci olmaya calisiyorum
babamla kavga ediyoruz kendi geliyor barışıyor :)
Saygısızlık ettiğimi duşunduğu için gururu kırıldı
sarıl boynuna özür dile
Ayrı şehirde olmasam sarılırdım. Sonuna kadar okumuyor musun :)
Mümkün değil ama çiçek göndereceğim önce arayıp özür dileyeceğim
Yengeç misin?
Boğayım
Vay haline valla şaşırmadım boğa burcu olmana dik kafalı seni biz boğalar akıllanmicaz :D
Dik kafalık yaptım ama babaya yapılmaz ozur dileyeceğim :) @pesimist23
Sana yakışanı yaparsın babaylar candır.. bu arada giderini disardaki gereksiz insanlara yap ;)
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar