Babama yalnışlıkla saygısızlık ettim özür dilememe rağmen affetmedi ve küstü ne yapmalıyım?

Yemek masasını her Allah'ın günü ben kaldırıp kurarım bulaşık gibi işleri de hep ben hallederim küçük olmama rağmen. Bu gün benim yemeğim bitmediği için babam masayı kaldırıyordu. O masadakileri kaldırırken şakalaşıyorduk. Masayı şaka anlamında böyle sallayınca bende şaka olarak konuştum "Baba yavaş deve gibi sallama" gibi bir kelime söyledim ama aslında o deve kısmı ağzımdan kaçmıştı. Babamda tavır aldı bana. 'Hiç babaya deve denir mi' 'saygı sıfır sende' dedi. Özür diledim ufak bir şekilde ama konuşmaya devam etti "Senin bu masaları kaldırıp kurman gerekirken ben hallediyorum bir de laf atıyorsun" dedi. Benimde orada kalbim kırıldı bişey demeden odama gittim. Babamla gerçekten iyi anlaşırdım ve böyle tavır yaptığı zaman kendimi suçlu gibi hissediyorum ama bende haklı olduğumu düşünüyorum. Sonuç olarak o da bana psikolojik olarak sinsi bir şekilde şiddet yapmış oluyor. LÜTFEN YARDIM EDİN AĞLAMAKTAN GÖZLERİM KIZARDI.

Güncellemeler
1 yıl
İnşallah dediğiniz gibi sabaha kadar düzelir eğer affetmezse de ben özür dilerim mecbur. Zaten az önce kıyamayıp aç mısın diye sordu. En azından rahat uyurum
Babama yalnışlıkla saygısızlık ettim özür dilememe rağmen affetmedi ve küstü ne yapmalıyım?