Yas 18 acık lisedeyim 20 yasnda lise biticek akranlarım unideler zoruma gidiyo.
Okusaydim simdi uni ucuncu sinif olucaktim :(
Okusaydim simdi uni ucuncu sinif olucaktim :(
ben 2013 mezunuyum geçen sene girdim olmadı çok düşük aldım bu senede tercih yapmadım ek tercih de yapmayacak gibiyim yani boş bölüm okuyacağıma 1 sene daha gitsin bu sene puanım fena değildi ama ben elektrik elektronik müh. istiyorum gidip doğuda da okumam ) oranın puanlar düşük) konya yı falan yazabilirdim düşüktü oranında ama ben 4 yıl hayatta konyada kalamam of off inan benimde zoruma gidiyor dışarı çıkmak bile istemiyorum iki nedeni var biraz utanç sonuçta kime desen geldi ama istediğim yer değildi gitmedim diye kimse inanmaz diğeri de zaman kaybı yaşama yani ben seneye girsem bile çoğu benden 2 yaş küçük olacak kafa yapısı uymaz bir kere onlar daha bir çocuk olacak diyorum umarım benim gibi çıkar.
yas kaccc
tam olarak 19,5 diyebilirim yani ben seneye gitsem üni 1. sınıfın ilk dönemi bitecek ve ben 21 yaşına girmiş olacağım.
yuh ya :((
sen yine iyisin ya benm daha lise btmedi :(
benim bitti de ne oldu :) inşallah bitirirsin sorunsuz bir şekilde
inşaallah :(
Ben 17 yaşında üniversiteye başladım 21'de bitmişti. Ama o benim koşullarımdaydı. Yani karamsar olmaya gerek yok. Hiçbir şey için geç değil genç arkadaşım. Hiç okuma fırsatın olmayabilirdi de.. Her zaman daha kötüsü olma ihtimalini düşünerek Türk filmindeki Ayşecik'in dediği gibi "memnunluk oyunu" bizce de polyannacılık oynamak taraftarıyım:)) İnsan böyle küçük şeylerle de mutlu olabiliyor gerçekten.
liseden kimya çıkşlıyım 18 yaşında üniye kimya okuyordum gttim bir bok olmıcanı anladım bir kağıt parçası sonuçta tecrübe daha önemli :)) işe giriceksemde kağıt parçasına bakarak diil bildiklerimi sorgulayarak alınmayı tercih ederim :) o yüzden ilk dönemi okuyup bıraktım ve 1 haftada grafiker oldum 3 4 yıldır çalışıyorum grafiker olarak mutluyum :D
Yaşım 21 üniversiteye yeni başladım sayılır 1 . Sınıf bitti gördümki bir eksiğim yok fazlam var onlar daha toy onlar ekmeği yumruğuyla yemiş bu zamana kadar kardeş hiç sıkıntı etme erken gidip bok mu yiyecen üniversitede bence 20 yaşı üniv için ideal sen bunları kafana takma
fazla acık sözlü ve adam haklı beyler dagılın :D
Rica ederim
Cevap
47Cevap
13 yasında mesleğe ilk defa adım attım 18 yaşında devlet memuru oldum sonra hem üni okudum hem çalıştım 20 yasındayım 2 senedir devlet memuruyum hepsi bu :)
S. m. l normal :)
17 yasinda üniversiteyi kazandim ama üniversiteden önce çok güzel para kazaniyordum zaten 15 yasinda. üniversiteyi hayati boyuncada devam etti şu an başka sektöre el aticam kismetse
20 yaşındayım pomem mülakatına çağırdım... bu ay içinde mülakat
şimdi ise hastanede hasta kayıtta çalışıyorum :D
ya sana bişi sorucam bu hasta kabul bölümünde cok iş oluyo diyolar lise bile istemiyomus bilgisayar sertifikanın olması yeterliymiş dogru mu bende işsizim iş arıyorum da :D
deliye bak bende polis olmak istiyorum tüm çabalarım bu yönde hiç durma bence :D ama toton rahata alısmıstır simdi senin. D simdi sen benim soruma ne diyosun bosuna basvrma mı diyosun :D
ben sadece hasta kabulden bahsetmiyorm ki sekreterlik filan :D napmam gerekiyo illa lisemi istiyolar gavurun tohumları
kerata yolu bulmus iyi valla :)
ben üni okumayı düsünmüyorm yıl pmyo okicam sonra polisim inşaallahhhhhhhh
kır ümidimi aman durma :D acık lisedeyim altyapı yok Allah bilir 250 yi bile alamam
canım sıkıldı yıne :(
33 yaşında üniversiteye başlayan bir abla tanıyorum kadın okul birincisiydi. yaşında bir sorun yok takma kafana
Kızmada bu orneklerden nefret ediyorum yas gecmia gitmis unibokusa nolur bence hersey genckken yasanmali
zamanında okutmamış ki ailesi kadın napsın. neyse örneği geç senin yaşında birşey yok
gecen sene üni baslamam gerekiyodu :(
19 yaşında başladım, 23 yaşında bitirdim, 24 yaşında mastera başladım yeni bitirdim, işsizim. Yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim :)
Hangı bolum
İssiz kalınır mı yaa
Hay adaletine :)
Her is torpille yuruyo yapıcak bisi yok
benim okul baslamadan basladı dertler okul bitince nolucak kimbilir stresten kalp hastası oldm :)
kaderse ben simdiden vazgeciyim :)
haklısın :D
Saglik lisesi mezunuyum. 18 yasinda atandim. 20yasinda ünite basladim. 1. Sinif bitti. Simdim2. deyim.
20 yasindaymunv sinavuna hazirlaniyorm takilma tatlm :))
umudummm :))
boşver halledersin takma kafaya azmin elinden ne kurtulmuş
Yas geciyo :(
Adam gibi kimse cıkmıyo karsıma guzelim ama konusmuyo kimse olanlarda issiz gucsuz biri var onnda naptigi belli diil her yonden sanssızım yani
Hyat sana guzel kucucuk seyden mutlu olabiliyosun ne ghzel bn mutlulugun tarifini unuttum :)
iyi bari sadece ayrılık acısıymıs snn benim aile yok :)
Yaşa hiç takılma, ben 3 sene önce mezun oldum ama bu sene başlayan arkadaşlarım da var. Sen hedeflerin doğrultusunda adım adım ilerle.
yas kac :)
30-35 :P
gıcık :D
19 yaşındayım üniversiteye hazırlıyorum aynı zaman 3 yıldır deneyimli anketörlük yapıyorum.. Eğer kazansaydım 2. Sınıf okuyordum :)))
19 da başladım şu an 3. sınıftayım. Bitmek bilmiyo :(
15 yaşında çalışmaya başladım ve meslek sahibi oldum açıktan bu sene bitiriyoruz inş liseyi seneyede üniverste ablası.
Ne is yapıyosun
Nerde fotoğrafçısın?
Bnde bir ara merak sarmıstm aslnda iskurun kursiyerlik egitimi var ama kursiyerimizi kendimiz buluyoruz maası filanda iskur oduyo bir fotogragcıdn yardm istesem yardmcı olrmu ki
Guzelim en azindan bu sempati yaratabilir :) merak ettigim cok sey var bu isi ogrenmek istiyorm bir ara sansımı denicem
şu an teldeyim birazdan pc gecicem istiyorum o dosyaları mesaj atıcam :)
18 yaşındayım çok çok iyi bir firmada dış tic muhasebecisi olarak staj görüyorum :)
bende acıktayım yas 18 1ocu sınıfa baslıcam 22 yasımda mezun olurum 23 yasımda üni bence gec degıl 18 yasta üni ıcın erken 4yıllıkta hocalar seni ciddiye almazlar cömezde olursun kısıklık oturmaz ne kadar gec o kadar ıyı
üni okuyup napcan aklını kullan dayım ilkokul mezunu çalışanları odtü * :D
sermaye yok :D
19 yaşında başladım 24 yaşında mezun oldum 28 yaşında meslek sahibi oldum fen bilgisi ogreymeniyim
4 senelik acık aslnda yine iyisiniz
Amin hocam rabbim bizede nasip eder insaallah gerci ben polis olucam uni okumak istemiyorum :)
isyan etme derken hocam hissediyomsn şu an berbat bir durumdayım aile iş okul çökmüş durumda hergün isyan zaten
Aman haa sakin bu dünya imtihan dünyası eğer isyan edersen kaybedersin sabırlı ol İnnellahe meassabirin der yüce Allah ayette Allah sabredenlerke beraberdir meali sakin elini aç Allahım senden başka kimse yok bana yardım edecek de Onu hatırla... Ölümü unutma. .. o zaman herşey yoluna girer... Biz insan kafamizla herşeyi hallederiz diye düşünüyoruz rahmetli dedem derdi oğlum nasipsiz kuş kanadını cirpmaz diye benim dustu rum oldu bu söz... Allah dilemedikce birsey olmaz... Unutma sakin elinden geleni yap Allah emekleri zayi etmez ben 86 aldım bir sene bekledim ama suna inandım Allah emeklerini boşa çıkarmaz seni siniyor oğlum dedim sabrettjm askerde atandim sabırlı ol kardeşim
hiç bilmiyorm hayatımda beynimde cok karısık sürekli evdeyim uyuyorum baska türlü gecmiyo hayat ailememi üzülsem kendı hayatımamı sasırdım kaldım
ben lise sona gidiyorum.. bu yaşta... inş üniveristeyede gitsem.. mezarda mezun olacam... sıkma canını oku yaşın daha çok genc..
tövbe est. :D işiini gücünü kurduysan dert etme benim derdim para kazanmak :D
Cok iyimsersin ama dünya dedigin gibi bir yer diil paran yoksa hiç bişiyin olmaz sahsen yasıyorm
valla kusura bakma dünya insanın kafasında kurguladığı yerdir. hayatımda iyimserlikten sevgiden vazgecmedim. allah ile olmadığından dolayı bu haldesin.. allahda seni sevdiği için kendine yönelmen için seni imtahana sokuyor.. birgün senle uğraşmadığında bilki senden vazgecmiştir. allah razı olsun..
hersey bberbat ailem okulm hayatım ben neden iyi oliyım ki elime bişi geçmedi yasadıklarımı anlatsam hakverirsin bana
derdi olmayanmı var.. bak ben daha bekarım bu ne kadar zor bişi bilionmu. trilyonun olsa neye yarar.. dert deme bana kanks bu yaşıma gelene kadar neler yaşadığımı ben sana anlatsam yemin ediyorum sen kendi kendine ben cennet hayatı yaşamışım beee... dersin. problemsiz insan yoktur. bu kadar şey allaha yönelmemmemizden kaynaklanıyor.. daha maşallah yaşın küçük gencsin hayattta neler çıkacak karşına...
Allah büyük ne diyelim
tesekkr ederim Allah razı olsun rabbim snn de yardımcın olur inşaallah
Yaşım 22 Liseden geçen sene mezun oldum. Üniyi kazanamadım ama sınavda bu sene tekrar çalışıyorum 23 yaşında gidicem üniye ama genç gösteriyorum yaşıma göre :)
ben 22 yaşındayım seneye ya kazanıcam ya kazanıcam 23 olucak.. yani sen iki yıl daha avantajlısın benden
Umut kaynagısın bana :)
Mutlu olmalısın :)
Sacma :)
18 yaşında başladım üniversiteye eğer bir aksilik olmazsa 22 yaşında bitiriyorum. Sonra da bakacağız artık ne olacak.
Yav bu tip konuların cinsel yaşam ile ne alakası var?
kafanmı güzel?
sen iyi bak istersen cinsel yasam kategorisinde diil tekrar bak cok iiyi bak gözlerini acarak bak
sorun diil
21 yaşında ünive başladım 24 yaşında üni bitti ve bitirdiğim gibi mesleğimle ilgili iş buldum çok şükür çalışıyorum :) önümüzdeki ay 1 sene olacak :)
5yil oncesine kadar bende okuyodum bu meslege baslamadan once:-)
18 yasinda üni ye basladim ve ay yil meslegime ilk adimi attim..
Sizlerinki yine iyi ya ben ne yapayım yaş 22 daha yeni dershaneye gidiyorum :(
Ben 17 yaşında işlerı ele aldım lise BİTİRDİM SADECE:D
19 yaşında başladım 25 yaşında mezun olduktan 4 ay sonra atandım
Lise mezuniyetim 18
Universiteye basladigimda yeni 19 yasina girdim
Mezun olacagim yaş 22
Ama şu an 23
Yani boşver takmaaaa
23 yaşındayım 4 yıldır üni okuyorum bir 4 yıl daha okucam gibi.
ahahhah
kendini geliştirdikten sonra yapılmıycak şey yok yaş engel değil yanlış düşünüyosun
23 yaşindaym. Inşaat muh. 2. Sınıf
Umut :)
Benim moralim bozuldu şu an resmen:D
Eklemek isterim hazırlık okudum bide:D
Neden bozuldu moralin :(
Saka yapıyorum. Çok samimi bir arkadasim benden 5 yaş büyük ve benimle birlikte özel bir universitede burslu olarak mimarlık kazandı. Motivasyonunu bu tarz komplekslerle bozma. Benim sana tavsiyem sadece çalıs gerisi gelir. Is veren yasa tabiki bakar ama 3e 5 e bakmaz:) işini iyi yapiyomsn ona bakar.
Surekli aklimda okul var kafayı yicem su lise bitse yeniden dogmua gibi olucam
Akranlarim ne okuyosa sen bir fazlasını oku.. ben öyle yapıyorum:)
cok iyi bir dostum vardı okulu bırakınca oda bıraktı tabi o ayrı mesele hasta ve yaslı bakım okuyo burnu havalarda 229 puanla kastamonu ünide :D
18 de meslege basladim daha uni yok
Kaç ortak dersin kaldı?
Altı
Kaç kredin var?
78 :(
Ortak dersler bitmişte ço kredi lazım
Simdiye acıklise de biterdi sınavlara girmedim.
Ayrıva ortak derslerin bitmesi daha iyi muaf oldgum dersleri tekrar seciyorum iyi oldgm derslerden full kredi alıyorum
Bitirirsin inşallah benim bitti bu sene
Yas kac kac senede bitirdin
19 2 sene gitmedim sonra açıktan 3 senede bitti
Nyse bnmde 20 de biticek kıskanmama gerek yok :P
17 yaşında başladım 21 de bitti :(
Hiç birini yapmadım ben bitaneyim:)))
nasıl yaniiiiii :D
İlkokul terk nasıl anlamadın:)
geç kalmış sayılmazsın ki tontişim
Oylede insan uzuluyo ister istemez
Bilmiyorum fazla takıyorum hetalde
18. 24 te bitecek inşallah uzatmazsam :)
Tıp mı :)
evet
19 yaşında başladım 23'te bitecek.
22 yaşında meslek sahibi oldum
18-25, şimdi iş güç yardırmaca. :(
Bnde bu sene basladim yas 23
Umut :)
Hic okumamaktansa iyidir kndini bnlede avutabilirsin ,)
Hayr sn uniye mi bu sene basladin
Evet uniye basladim iste
Cok iyi yaa umut kaynagimsin hangi bolum :)
Havacılık ve yer hizmetleri :) sen hngi üniversiteyi düşünüyosun ve hngi bolumu?
19yaşnda lise bitti yasm 21 hala iniverste 1 snfm
18 yaşında başladım henüz meslek sahibi olmadım
18de başladım 23te oldum
18 de başladım 21 yaşındayım
17 yaşında başlamıştım
Başhekimim şu an yaşım 36
Kac yasnda uniye basladin ve kac yasnda bitirdin
17 yasinda kazandim 6 yil okudum 23 yasinda bitirdim sonra sinavlara girdim ust uste masa dolusu kitaplar okudum sinavlari kazandim uzman doktor oldum yaş 25 yurt disinda master gordum turkiyeye geldim yas 27 sonra ingilizce agirlikli sinavlar kazandim yas30 doçent yas 33 prof yas 36 bashekim
bana cok uzak :)
Ama ben de bittim yani bundan sonrası da siyasetle olur ama ben girmem :-)
yok ya simdi otur rahatın tadını cıkar işte soncta yaptıkların bosa gitmemiş :)
Büyük bir sorumluluk altındayım etrafımda 598 personelim var benim herşey iki dudağımın arasında
Sosyal hayatım bile yok benim bazen gece yarısında ancak eve gidiyorum
Rahat ol biraz. Kolay olmamıs bu seviyeye gelmen tadını cıkar
Keşke tadını çıkarabilsem oturduğum yerde herşey göründüğü gibi değil
Cok fazla streslisin yaa
Anlatılmaz yaşanılır. Yerimi sana sadece 1 hafta vereyim sana
ya mesela kendine ne kadar zaman ayırabiliyosun neler yapıyosun
Hafta içi sabah 08:30 odama gelirim gece 23:50 gibi çıkarım 00:15 gibi eve gelirim bir duş alırım 01:00 gibi uyurum hafta sonları da sabah10:00 dan gece 22:30 a kadar misafirlerimi ağırlarım pazar gunu de 11:00 dan 20:00 kadar tabi
kendine zaman ayıramıyosun hic
Sadece yıllık iznimde ayırayım diyorum o zaman da telefonum susmuyor asistanlarıma yonlendiriyorum ben de
anladım bence mtlu olmaya bak kendine kücük mtluluklar yarat
23 yaşında bitirdim. Üni okumak çok güzel bence
22 yasinda makine muhendisiyim
19-24
21 yasindaym uniye yeni basliyorum ;)
Guzel sanatlar fakultesi anadolu. uni kazandim sanatci olacagim ;)
19 üni :(
23 de ıse basladım
Daha olamadim :)
22 yasinda
Uniyemi basladin meslek sahibi mi oldn
Meslek sahibi
22-23 sanırım
18-25 :)
19 23
19 da başladım
17 yaşında başladım
şuanda 4. sınıfım