Avantajları: Kolay iş bulursun. Maaşları fena değil. Çalışma saatleri standart. Okuması ve kazanması kolay. Fazla zeka ve beceri gerektirmiyor. Dikkatli olman yeterli.
Dezavantajları: Hastanede gördüğün ölümler hastalıklar vs. bir süre sonra insanı ruhsuzlaştırıyor.
Bazen doktorlar para kazansın diye sen götünü yırtarsın.
İnsan ilişkilerinde iyi olman gerekir yoksa hasta ve yakınları ile uğraşmak büyük sıkıntı.
Yaratıcılığını kullanabileceğin bir meslek değil. (şahsi açımdan söylüyorum bunu)
Evet aklıma gelenler bunlar.
Eğer yapacaksan ne olursa olsun mesleğini sev. Parası iş imkanları önemli değil. Yoksa mutsuzluğunun kaynağı olur.10 Yorumla
+1 yılAslinda gzl bir meslek atamalari oldukca dusuk puanla gerceklesyor ozle hastanelerde maaslari 1300 liradan falan basliyo devlet hastanesinde 2500 2700 liradan basliyo :)
01 Yorumla
Soran+1 yılmesajlara bak
+1 yılHic sevmem hemsireleri
03 Yorumla
Soran+1 yılneden?
- +1 yıl
Doktor avcilari. Yilisiklik falan
- +1 yıl
Amma da saçmaladın he
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
hemşire ve doktor'dan eş olmaz diye bir laf vardır evde kalırsın :D
01 Yorumla
Soran+1 yılHiç duymamıştım :D
+1 yılHemşirelik meslek olarak bence kötü bir meslek ama parası ve iş bulma olnağı yüksek olduğu için tercih edilebilir
00 Yorumlagözümü kapayınce hemsılere seksi geliyor ama acınca 80 kiloluk dobişler aklıma geliyor :D
00 Yorumla
+1 yılMeslek olarak is garantili cok rahat is bulursun durumlara gore 5-6 kazanibilirsin tabii en kotu 2.5
00 Yorumla
+1 yılHemşirelik hemşireliktir
Kısa tespit00 Yorumla
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat