subay olmayı çok istiyorum askerliğini yapanlar bayan subaylar hakkında ne düşünüyolar?
Cevabın nedir?
erkek gibiler 1 tane üsteğmen vardi bizim bölükte.geleceği parlak bir meslek.tabi sınıflari arastir.hava deniz iyidir bence.ben karaciydim.
02 Yorumla
Kızlar Bir Adım Öne konusunda 816 cevap paylaştı. Cok sert oluyor bayan subaylar. Askerde iken bir tanesi iflahimi kesmisti.
05 Yorumla- +1 yıl
Capraz nobetteydim. Bizim garnizonda bayan subay yoktu. bir bayan benim oldugum taraftan orduevi disindan geciyordu. Iyi nobetler Asker dedi. Sivildi. Ben de sivil vatandastir diye biraz firlamalikla saol guzelim dedim. Teyyttt diye nidayi bi basti anlatamam. Noluyo falan oldum. Sonra ogrendim dis gorev icin gelmis ve orduevinde kalan bir utgm. Imis.
Ben de istiyorum bayan asker olmak. Benim abim de asker o gururu bende yasamak istiyorum ve Başaracağıma inanıyorum :)
21 Yorumla- +1 yıl
Ben de subay olmak istiyorum o üniformayı taşımak çok gurur verici olmalı:D
Sırf üniforma için seçme mesleği.
Bazı meslekler vardır, kadınlar için ideal değildir aslında..01 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
6
Cevap
4Cevap
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılsadece üniforma içinmi asker olmak istiyorsun.
Askerlik sosyal şartlar ve ücret bakımından ideal bir meslek olmasına ragmen, kişiliğinden, tarzından hatta bazen onurundan fedakarlıkta bulunmanı gerektirecek bir meslektir.
rütbeli olman birşeyi değiştirmiyor.
(bu arada onur falan derken tacize ugrarsın ses çıkaramazsın anlamında söylemiyorum)22 Yorumla- +1 yıl
asker demek üniforma, para, san şöhret, değil. Asker dediğin şey vatanı için gözünü kırpmadan canını ortaya koyan. Kimse askerliği senin dediğin şekilde düşünmüyordur. emin ol. Hele bunu bir türk e söylüyorsan düşünmeden konuşuyorsun demektir. Bugün 5 asker şehit oldu. Bunu duyan bilen biri asker olmak istiyorsa eğer para veya senin dediğin herhangi bir şey aklının ucundan bile geçmez
+1 yılbende başvuru yaptım ama olamadım nefes darlığı falan bahane buldurlar işte keşke olsaydım askerlik yapamıyoruz diye bu yola başvuru yapmıştım ama.
01 Yorumla- +1 yıl
Nazil basvuruyorsun
Bizim tugayda vardı tek bayan teğmen =)) kocası yüzbaşıydı. Halinden memnun görünüyordu
00 Yorumla
+1 yılhiç tavsiye etmem hem askerlik kadın için zor bi meslektir
02 Yorumla- +1 yıl
ya güzel tabiki bende havacı olmak istiyodum sınavada girdim ama tutturamadık kısmet diyelım
ama zor dediğim gibi yinede gönlünce olur ıns
+1 yılbence sonuna kadar hedefine giit kesinlikllle bende asker olmak istiyorum zten
30 Yorumla
+1 yılBenim de olmak istediğim bir meslektir. Ve hani ben geri hizmette de pek kalmak isteyenlerden de değilim
00 Yorumla
+1 yılkaracı olma, en güzeli öğretmen subay olmak...
02 Yorumla- +1 yıl
zor tabiki,ama bayanları genelde karargahlara veriyolar.zaten, sen piyade,jandarma gibi muharip sınıf olamazsın.Ayrıca sözleşmeli olarak ya öğretmen olabilirsin yada hakim sınıfı o da hukuk fakültesini bitirdiysen.
+1 yılAnnemde benim subay olmamı istiyor. -.-
01 YorumlaIşallah oluruz kızlarr :))
51 Yorumla- +1 yıl
inşallahh:)
+1 yılbende subay olmak istiyorum ama kararsızım
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri