Lemurya
Mu Kıtası
Atlantis
Maya vb
Bazı temasım var denilen kişiler kanal olduğunu söyleyenler sizce doğru mu?
Mu Kıtası
Atlantis
Maya vb
Bazı temasım var denilen kişiler kanal olduğunu söyleyenler sizce doğru mu?
Bazı tarihsel belirsizlikler yüzünden varoldukları hakkında ihtimal olan uygarlıklar (mayalar hariç). Kişisel yorumlardan birleştirilmiş düşünce kalıplarıyla tarif edilen yerler açıkcası. Net bilgi henüz elde edilemediğinden incelenmesi eğlenceli fakat kanıtlanabilirlilik manasın da kesinlik içermeyen hikayeler günümüz için.
Güzel bir bakış açısıydı teşekkür
Yanlış hatırlamıyorsam okuduğum kadarıyla, Koca bir kıtanın suya gömülüşü ile son buldu, denilirki ezoterik ve kadim esrarı dimağlarda sır öğretiler vs zamanında olmaması gereken şeyler olmuş, c i n-i ve ins-i varlığın birleşmesi sonucu tek gözlü çok güçlü devler meydana gelmiş, tabi ozamanlar c i nler ş e ytanlar görünüyordu, c i n-i olan varlıklar kendilerini çok güzel yakışıklı gösterip karşı tarafı cezbedip kendilerine çekip bağlayıp birleşme yaşıyordu, Yaratılışa ve uhrevi boyutlar arası farklılıktan dolayı fıtrata ters düşüldüğünden bunların dünyanın her yerine yayılmasını engellemek için yaratıcı o kıtayı yerle bir etmiştir, o dönemde her iki varlık içinde geçerli kim ne haltlar karıştırmışsa cezalandırılmışlardır, bazı temesta bulunduğunu iddia eden kişilerde yine c i n, c i nlerle temasta bulunup bilgi alma amaçlı, o dönemde neler olmuş, kim gelmiş, kim gitmiş, kimler geçmiş vs, ayrıca yine iddia eden kişi kişiler c i n-i varlığın varlıkların o kişiyi kişilerin akıllarını kontrol edip o şekilde konuşmalarını sağlamalarıdır, yani aklı melekeleri tam anlamı ile kendilerinde olan kişi kişiler değildir, olay onlar tarafından yönlendirme sonucu o şekilde söylem söylemlerde bulunuyorlar, o kişi kişilere bakıldığında aslında gayet akli sağlıklı görünmekte olup hiçbir şüpheye mahal bırakmamaktadırlar, kafa karışıklığına sebebiyet oluyor aslında o durumlar, o kişileride psikologlar psikiyatristler değil, gizli ilimleri bilen derin hocaların çözmesi sonucu ile düzeltilebilir
Bilgi verilecek bir şey yok. Bazı mitolojik hikayeler dışında somut hiç bir veri yok. Geçmişte yazılan çizilen şeyler var ama bu uygarlıklarla alakalı bu güne kadar kesin hiç bir kanıt bulunamadı.
Cevap
5Cevap
Lemurya ilk defa duydum
Bence adını yazdığına göre senin bize bilgi vermen lazım
Bir kaç video izledim önceden lemurya ile Atlantis arasında savas mı ne vardı sanırım biri daha yıkıcı savascı kımlik biri daha yapıcı idi yanlış hatırlamıyorsam
Artık teknoloji çağındayız teknolojiye karşı şansları yok istedikleri kadar kadim olsunlar
😂😂😂😂😂😂😂😂
Az gül kız
Kadim uygarlık ruyana girsin bakim teknoloji ile yenebilecek misin😂😉
Ânca rüyama girebilir zaten vız gelir tırıs gider
1 alemsin
😂🙂
Lemurya mu Atlantis kıtaları masaldan ibaret. Böyle bir adaların olmadığı bilimsel olarak ispatlanmıştır
Bunlar safsatadir. Ataturkun gunes dil teorisini itibarsizlastirmak icin uydurulmustur.
Yok ya Atatürk ile ilgisi var mı? Mitoloji sonuçta her millette mevcut
Hakan yedican izle kanka bizi bu bataklığa çekme hiç 😂
😀 😀 😀
Evet mitloji bir gerçek
Mitoloji tamam da kanalım diyip bazı bilgilerin verilmesi doğru mu bilmiyorum
Hiç bilmiyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?