Biliyorum Erkekler açık net direk İletişim kurarlar Kadınlar Örtük yarı gizli göndermeli şekilde ifade ve davranışlar tavırlar içinde olurlar. Buda iletişim çatışmasına neden olur. Bir konuda şikayet ettiklerinde Erkeğin bilerek isteyerek anlamadığını çünkü onları umursamadıklarını zannederler. Oysa İletişimde Açık Direk Net konuşan Erkek örtük gizli göndermeli konuşmaya alışkın olmadığından aynı zamanda Zihinsel bir Farkda var İşin içinde Kadının ne demek istediğini anlamaz. Kadında başlar Trip atmaya bunu bilin hanımlar boş yere gücenmeyin Bu iki cinsin zihinsel farkları yetiştirilme şekli yüzünden olan bir durum. Sizi bile isteye kasıtlı olarak anlamamazlıktan felan gelmiyoruz. Bizim birşeyi anlamamış için Aynı şekilde konuyu veya meseleyi Doğrudan açık net ve direk şekilde aktarmanız gerekebilir.
Evet ben biliyorum tabi ki de.. kadınları anlıyorum ve kadın dilinden de vakıfım :D :D ama kadınlar bazen ne istediğini bilmiyor kararsız ve dengesiz oluyorlar böylelerinden de uzak duruyorum zaten..
Kadın argosu sözlüğü ile kadın mimikleri rehberini okumuştum. 😊 Bu sayede hanımefendilerin bana olan nefretlerini yüzlerinden ve dillerinden okuyabiliyorum. 😊
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
35Cevap
Biliyorum Erkekler açık net direk İletişim kurarlar Kadınlar Örtük yarı gizli göndermeli şekilde ifade ve davranışlar tavırlar içinde olurlar. Buda iletişim çatışmasına neden olur. Bir konuda şikayet ettiklerinde Erkeğin bilerek isteyerek anlamadığını çünkü onları umursamadıklarını zannederler. Oysa İletişimde Açık Direk Net konuşan Erkek örtük gizli göndermeli konuşmaya alışkın olmadığından aynı zamanda Zihinsel bir Farkda var İşin içinde Kadının ne demek istediğini anlamaz. Kadında başlar Trip atmaya bunu bilin hanımlar boş yere gücenmeyin Bu iki cinsin zihinsel farkları yetiştirilme şekli yüzünden olan bir durum. Sizi bile isteye kasıtlı olarak anlamamazlıktan felan gelmiyoruz. Bizim birşeyi anlamamış için Aynı şekilde konuyu veya meseleyi Doğrudan açık net ve direk şekilde aktarmanız gerekebilir.
videoda ki ; 2/3/4/6/7/8/10 o kadar doğru ki daha doğru çok az şey gördüm en azından benim için 😂
Aynen 🤭😆
özellikle
aşkım şu kız güzel mi nasıl?
güzel de bakalım ağzına s^çayım evrendeki tek güzel sensin de bana😂😂😂😂😂😂😂
🤣🤣 Hayır güzel değil demesini beklersin o an, gerçi ben asla sormam da
ben neler neler sorarım bu bile ne ki😂
😂😂
Evet ben biliyorum tabi ki de.. kadınları anlıyorum ve kadın dilinden de vakıfım :D :D ama kadınlar bazen ne istediğini bilmiyor kararsız ve dengesiz oluyorlar böylelerinden de uzak duruyorum zaten..
Kadın argosu sözlüğü ile kadın mimikleri rehberini okumuştum. 😊 Bu sayede hanımefendilerin bana olan nefretlerini yüzlerinden ve dillerinden okuyabiliyorum. 😊
Sigmund Freud kadınlar için ne demişse neredeyse hepsi doğru çıkıyor. Vicdan el verse güdecemde vicdansızlık yapmak istemiyorum.
Bilmiyorlar. Bazen kadının söylediğine değil söylemek istediğine odaklanmalı. Ama erkekler bu kadar detaylı. düşünemiyor, düz bakıyor.
Hayır vakıf değilim. Kadınlara bir an bile güvenmem. Erkeklere de🍀🗝️
Jsjsjsjsj
Üstüne tanımam
Taktiklerimi kullanıpta sonuçsuz kalan arkadaşım yok
Ben iyi çözdüm o dili tecrübe edindim o kadar
Sevgilim sanırım. Kadınları anlamak çok zor.
Sevgilim ne ya. Değilim sanırım olacaktı.
Kadınların dilini anlamak için bence kadın olmak gerek biz erkekler cidden anlamıyoruz.
Hakim olan hiç bir Allahin kulu yoktur çünkü kadınlar değişik varlıklar
Henüz bununla alakalı bir tecrübem olmadığı için bilemiyorum 🤣
Net olmalı insan ne soyleyecekse soylemeli. Uğraşamam benlik degil
Bilmem ama elimden geldiğince efendi kibar saygılı iltifat eden biriyim kadınlara
Geçmiş sürümlerine hakimim ama sürekli güncelleme geliyor..
O kadar dil ve edebiyata vakıf olmak imkansız nxhdhhd
Az çok vakıf sayılırım
Anlayamadan ölür giderim herhalde ben
Değilim, o yüzden uzun vade olamıyor
Hiç uğraşamam Türkçe konuşsunlar 😌
Kendi dilime edebiyatıma vakıf olabilim önce jdjd
Her kadın böyleyse tabi
Kadınken ben bile vakıf değilim 😂
Doktora yaptık hepiniz
Yoo ben ne diyosam aynisini diyorlardir
3 ablayla büyüdüm bilirim az çok.
Kadın fizik ve kimyasına vakıf ım 😅