simdi sorum su ben fizik hatlari belirgin bir kızım 22 yaşındayım özellikle göğüs bölgem cok belirgin hatta dışarıda bu gogusleri silikondur vs. muhabbeti duydum seksepali yuksek biriyim yani bunu cevremde hep söylerler ancak benimle sevgili olmak isteyen cok az kisi oluyor benim gibi vucut hatları cok belirgin olmayan dumduz olanlarda degil tabi ama normal olanların peşinde herkes bende ne sorun var diye düşünüyorum fazla seksepal itici mi geliyor insanlara merak ettigim bu?
Cevabın nedir?
yani fazla gösterişli olma açık yerlerin az olsun, gögüslerim belirgin diyosun şimdi sen o gögüslere dekolte felan giyersen ben seninle sadece cinsellik düşünürüm "off gögüslere bak" felan gibi e birine böyle derseniz zaten kız arkadaş olarak düşünmek çok saçma olur çünkü her erkek bunu diyecektir. mesala kız arkadaşm olsan yoldan geçenler hep o bölgeye bakacak ve ben aşırı kıskanç biri oldugumdan sürekli tartışma kavga vsvs. ama tatlı , narin bir kız gördüğümde ben direk ileriye dönük şeyler düşünüyorum "keşke kız arkadaşım olsa" , "tam evlenilecek kız" gibi gibi umarım demek istediğimi anlamışsınızdır. bu benim görüşüm
02 Yorumla
Soran+1 yılAnladım ama ben göğüs dekolteli giyinmiyorum
- +1 yıl
yoo tabikide ben onu örnek olark söylemiştim:) ama şimdi bak şöyle bişeyde var böyle bir fiziğe sahip insanların genelde davranışları bşka taraflara kayıyor. yani davranış önemli, bide insanlar kendilerini sana yakıştırmıyorda olabilir böyle bir ihtimalde var. "o kız bana bakmaz" gibisinden. şahsen dediğin gibi çekici bir caziben varsa bende böyle düşünürüm bakmaz derim çeker giderim
En İyi Cevaplar
Bu sözlere göre mütevazi ya da alçak gönüllü bir insana benzemiyorsun ayrıca beğenilmek ilgi görmekte hoşuna gidiyor gibi.. Bu tür huylar bir bayanda çok tehlikeli huylar uzak durmakta haklıyız.
819 Yorumla
Soran+1 yılHayır merak ediyorum sadece cidden
Soran+1 yılMutevazı degilsin demissin ben sadece durumu anlattim
Soran+1 yılnasil anlatabilirim icinde bulunduğum durumu? gercek buyken aksini soylesem kimse bana yardımcı olamaz gerçegi soyleyeni 9 koyden kovun anca
Soran+1 yılne oldugumu bilen biriyim gercegi bilmek mutevazi olmadigimi gostermez
Soran+1 yılseksi olmanın bir ovgu oldugunu dusunmuyorum benim çözüm aradigim sorun bu kendimi bu sekilde tasvir etmesem ne oldugumu anlatacak baska hicbir kelime yok.
Soran+1 yılben boyle bilinen biriyim evet ve benim sorumda bu zaten boyle olan birini insanlar sevgili olarak istemezler mi? sorum bu durumu nasıl ifade edebilirim peki başka turlu? kafanız nasil çalisiyo anlamiyorum
Soran+1 yılkapasite denen sey sende yokken varligindan haberdar olamazsin
- +1 yıl
Atladığın bir nokta var karşısındaki insanın kapasitesini anlamak için denk ya da ondan daha fazla kapasitede olmalısın. Bu iki durumdada olmadığına göre artık susma vakti gelmiştir belki de ne dersin?
Neyse uzatmaya gerek yok. Sorunun cevabını aldığına göre cevap vermene lüzum yok.
Soran+1 yılkendinden bahsediyorsun onun bile farkında değilsin verecek yanıtı olmayan sorunun ne oldugunu bile anlamayan cahil insanların gelip herseye atlamasına bayiliyorum
Soran+1 yılsadece sus başımı agritiyorsun
+1 yılbence huyla alakalı sen görünüşün ne olursa olsun ağır olmayı neyi ne zaman yapman gerektiğini bilmen lazım böyle bir kız olduğunda erkekler mutlaka seni elde etmek isteyecektir sevgili anlamında. ne ünlüler var aşırı seksi güzeller ama kaliteliler
02 Yorumla
Soran+1 yılben cok agır takılan biriyim ama hic civitmam
- +1 yıl
bilemicem o zaman ama dert etme ya
Göğsünün iri olması bir byanı sexi yapmaz o zaman herkes silikon taktırsın saf mısın :)
04 Yorumla
Soran+1 yılevet ama dik büyük bir goguse ince bel eslik ediyorsa o zaman seksi olarak adlandirilir genelde
Soran+1 yılbunlar benim cevremden duydugum seyler demek ki seksi bulunuyorum ki hissettirmisler hic samimi olmadigim bir kiz bile acikca bunu dile getiriyor escinsel bir erkek arkadasim bile bunun esprisini yapiyor su seksiligini kullansaydinda birşey olsaydi bari diye bunları gidip insanlsra ben soylemiyorum. ayrica yasim 22.
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
7
Cevap
94Cevap
Şahsen ben seninle sevgili olurdum her türlüde giderdim (bu dediklerine göre) sonra iki gün sonra "Erkek arkadaşım sevişmek istiyor ben bu kadar hızlı gitmek istemiyorum" diye bir soru daha sorarsın... Fakat yüz güzelliğini ve karakterini bilmiyoruz. Aldatıcı bir yapınmı var yoksa her memene bakan erkeğe gözmü kırpıyosunnn yoksa ikinci el misin? Bunları bilip buna göre cevap vermemiz gerek...
02 Yorumla
Soran+1 yılhic kimseyle çıkmadım.
+1 yılMerak etme güzelsen illa bir gün bir dingonun kıskacına takılırsın erkeklerde biraz sorun ben hep güzel kızların belalı adamlarla takıldığını gördüm daha doğrusu arıza adamlarla o yüzden senin yolun açık en kısa sürede belalı birini bulurshn bol bol özlediğin erkek tokadını yersin. .
00 Yorumla
+1 yılbu tür kızlara genel de bana bakmaz bunun ilgilendiği kişiler vardır ciddi düşünmez gözü hep dışarıda olur havalı olur. bunun ilgileneceği erkek tipi çok yakışıklıdır diye düşünürler ve havalı gözüküyorsanız çok zor. ya sizin gibi biri sizi bulur ya da böyle olursunuz
00 Yorumla
+1 yılSen kendine fazla guveniyorsun galiba sexapellik kişiden kişiye değişir karsindaki kişinin görüş acisina gore yani birine sexi biliyorsan baskasina sexi gelmeye bilirsin galiba seni fazla pohpoh lamislar fit bir vücutlu yanima yakisan bir kizla cikmak isterim hayat göğüs bacaktan ibaret değil ama bunu unutma ;-)
04 Yorumla
Soran+1 yılkişiden kisiye degisir haklısın kimi kucuk gogus vs sever ama buyuk goguslu ince belli cıkık kalcalı bir kız gorunce çoğu kisiye seksi geliyor
- +1 yıl
Yüz güzelliğini hesaba katmiyalim mi sexi görünmek bir bayan için çok kolay bence ama yanina yakisani önemli çok sexi ama kafa hic biseye calismiyorsa salakca muhabbetleri daliyorsa yapilan espiriyi yarimsaat sonra anliyorsa veya hic anlamiyorsa at sexiligi çöpe gitsin bence ;-)
Soran+1 yılyuzumle ilgili sorunum yok bolumumdede birinciyim.
- +1 yıl
Ok canim sen cooookk sexisin çok güzelsin elbet seni coook beğenen vardır ama havandan belki yanina gelmeye korkuyorlardir ;-)
+1 yılSoruna şöyle cevap veriyorum cankuş. Bırak istiyor mu istemiyor mu muhabbetini güzelsen içinde güzelse senden âlâsı yok. Seksepali olmak senin suçun mu tabiki hayır ama belkide ufak bir katkın vardır :) Göğüslerinin o kadar güzel olmasından bence mutlu memnun olmalısın. Her zaman için güzelsindir rahat ol ;)
00 Yorumla- Diğer konusunda 6,7b cevap paylaştı.
+1 yılEn büyük sebebi korkudur. Yani gerçekten çok dikkat çeken güzelliğin fiziğin var ise erkekler bu bana bakmaz kesin takıldığı birileri vardır. Çok zor biridir tarzında düşünceler oluşur. Yüz ifaden falan biraz Sertse ulaşılamaz olarak görülürsün
03 Yorumla
Soran+1 yılcok ağır biriyimdir herkesle hasır neşir olmam
- +1 yıl
Al işte bak sana sebep işte :) insanların senden uzak durmasının en büyük sebebi ağır başlılık. Bende senin gibi ağır başlıyım. Arkadaşlarım çok sert bakışların var ama içinin dışınla alakası yok derler
Soran+1 yılbanada derler sadece cok yakinlarim bilir icimi
Ulaşılması zor göründüğün içindir emin ol... :) Zaten bu kız beni istemez ön yargısıyla sana yaklaşmıyorlardır bile... :) Senin derdinden bende de var... :)
00 YorumlaAşırı olduğun için olabilir. Genelde erkekler yanındaki kızın fazla dikkat çekmesini istemezler. Başlarının belaya girmemesi için..
11 Yorumla
Soran+1 yılbelkide haklısın bilmiyorum cevap icin tesekkur ederim
- Diğer konusunda 7,6b cevap paylaştı.
+1 yılnesi itici daha iyi işteee asıl erkekler senin peşinde dolanır
02 Yorumla
Soran+1 yılyoo yok oyle bir sey
- +1 yıl
dolanır illaki gelir yanına konuşmaya çalışır şahsen ben senin gibi bir hatun görsem bakarım senden birşeyler beklerim sonra konuşmaya çalışırım hee sen istemiyorsan o ayrı
Diğer konusunda 9,4b cevap paylaştı. 20 YorumlaCok kadinsi duruyorsan gencler icin itici olabilir.
Bacaklarin veya kalcan kotu veya vucudun orantisiz olabilir yoksa havada kapmalari lazim seni01 Yorumla
Soran+1 yılbacak seklim duzgundur kalca yapımda dik ve cıkık belki bunlar cok kadınsı yapiyor beni
hım görmek gerek ama basdan söyleyım kesınlıkle evlenmem öyleysen gelen bakar gıden bakar olmaz ya valla ama hayatı yasarız senle
02 Yorumla
Soran+1 yıliyide genetikten oturu bir insan yargilanabilir mi
+1 yıliş sadece belirgin göğüslü güzel vücutlu olmanda bitmiyor ki. kişiliğinde düzgünse illaki sevgilin olur veya artar... başka noktalara yönel neden olmuyor diye.. sadece göğüslere bakıyor olsaydık her erkek p*rno yıldızlarıyla sevgili olmak isterdi ;)
00 Yorumla
+1 yılBu açık saçık giyer dikkat çeker beni sinir eder, başımı da belaya sokar derim yaklaşmam.
10 Yorumlavalla ben seksepali meksepali bakmam allah vergisi sonucta konusması davranışları hoşuma giderse neden olmasın yani :D insanın içinde olan bişey bu ne yani çok seksi diye illa yollu mu olcak
02 Yorumla
Soran+1 yılyani birde kıvırarak dolaşan biri değilim halim tavrım nettir
Acık konuşmak gerekirse sikmelik bir kizsin cikmalik değil öyle duusunuyolar
02 Yorumla
Soran+1 yılben kimseyle çıkmadım bile genetigim böyle bu konuda nasil boyle karar verilebilir ayrica cok agir basli biriyim bana seks icinde yaklasmiyor cevremdekiler
+1 yılSıkıntı yapma ya kızı sevdik kapalıydı daha sonra askere geldik kız striptiz danscısı oldu dış görünüşüne göre yargılama yapmıyorum artık
10 YorumlaEger dedigin kadar guzelsen ulasilamaz oldugun dusunuluyordur ya da git bir ufurukcuye uflettr en fullunden okusun sana :D
00 Yorumla
+1 yılBiraz sade olmayi dene belki o zaman sansinda acilir kismetinde
04 Yorumla
Soran+1 yılsade olmak derken?
- +1 yıl
Normal insanlar gibi seksi giyinmek cozum degil cogu insan sana bos gozlerle bakar hoslarinda gider ama is ciddiye gelince yine tek basina kalirsin
Soran+1 yılseksi giyinmiyorum ki
- +1 yıl
Bir kadin veya kiz neden vucut hatlari belli olacak sekilde giyinir
Eline geçen ilk fırsatta elbise değiştirir gibi erkek arkadaş değiştirebilecek bir tipin var, o yüzden uzak durabilirler.
03 Yorumla
Soran+1 yılhic erkek arkadaşım olmadı
Soran+1 yılgiyiyimim duzgundur ki
Kanka simdi sevgiliyiz diyelim erkek acisindan cok guzelsin yanimda butun erkrkler senin orana burana bskiyo sen erkek olsan ne hissedersn yanindakine bakilmasindan hoslanirmisin yani
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbenim sevgilim de senin gibi. kalça ve göğüsleri aşırı belirgin ve beli incecik. hiç istemezdim öyle biriyle ciddi düşünmek ama aşık oldum işte :)
12 Yorumla
Soran+1 yılya iyide arada guven varsa niye olmasın ki?
Cevap sahibi+1 yılişte var o yüzden aşık oldum
ahlakzade tarzı tavırlardan kanaklanıyor o kadını kendime köle edemem diye ne uğraşayım saftirik normal kadınlar yeter bilmem anlatabildim mi
00 Yorumla
+1 yılfazla derken abartı olmadan doğal olduğu sürece itici gelmez ancak bazıları için fazlası cesaretini kırabilir
00 Yorumla
+1 yıleğer teşhirci değilse bir problem olduğunu düşünmüyorum.
erkeğin kendine güveniyle ilgili bir durum bu. 174 boyla 189 kızla birlikte olmam gibi.00 YorumlaDiğer konusunda 1,6b cevap paylaştı. seksepaliteden olmayabilir bence
ben güzel bayanlari severim ne olursa olsun yani02 Yorumla
Soran+1 yılbilmem
+1 yılevet bencede fazla seksisin diye istemiyolar. Çünkü hem diğer erkeklerin sürekli dikkatini çekecen hemde yanlış anlaşılabilirsin adamın yanında sevgili gibi değilde o biçim gibi kapiş anladın umarım.
00 Yorumla
+1 yılSenin gibi bir bayanla bir gecemi geçiririm fazlası olmaz by egoyla. .
00 YorumlaBende oyle birisiyle beraber olmak istemezdim katil ederdi beni
00 YorumlaDiğer konusunda 1,2b cevap paylaştı. istemem hem itici hem sknti ya sokar laf atan falan mevzudan mevzuya atlarm yksa
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılVerici gözüyle baktıkları için birlikte olmak istemiyorlardır.
02 Yorumla
Soran+1 yıliyide ne alaka genetik bu kendi kız kardeslerinde ya da annelerindede olabilir
Cevap sahibi+1 yılAnasını bacısını bilemem ama yukarıdaki yorumlar aşağı yukarı beni haklı çıkarıyor tatlım.
+1 yılBir fotograf koysaydinda oyle dusunseydik. Herkes kendine gore guzel.. vs olabilir.
02 Yorumla
Soran+1 yılben cevremin dedikleriyle boyle düşünüyorum
- +1 yıl
Fotograf koy
ben seninle ölüme giderim sorun yok ;) Neden çirkin bir kızla çıkalım ki hem güzel ve seksi olsun ister
00 YorumlaEğer gerçekten tanışmak ve konuşmak istiyorsan bana mesaj at seninle saygılı bir şekilde muhabbet eder dertleşiriz
00 Yorumlasana açılmaya cesaret etmiyorlardır bu hep böyledir.
bir erkek senin gibi bir kıza edeceği teklifi kabul etmiceklerini sanırlar01 Yorumla
Soran+1 yılBilmiyorum aslında cok ağırbaslı takılan biri oldugumda belli oluyor
Kesinlikle, yaklaşmak istemem, o egoyla baş edilmez.
10 Yorumlaistemem onemli olan kişilik bügün birine boyle soran evlendikten sonra ne olur ki
00 YorumlaHayır itici değilde başına bela almak istemiolardır öyle herkes sana laf atçakk kavga çıkçak falan
00 Yorumla
+1 yılçok arzu eden isteyen olabilir ama tavırlarınız sana yaklaşmaya cesaret olana engel teşkil edebilir o yüzden biraz çekimser kalabilirler
00 Yorumlatam tersi hepimiz çıkmak isteriz ama işte o fazla seksilerin burunları havada bizleri beğenmez diye bizde yanaşmaya korkuyoruz ondan açılmıyoruz hiç
00 Yorumla- Diğer konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılCekinio olabilirler.. ben genelde cok seksi ve asiri guzel kizlarla konusmam.. fazla havali oluolar cekilmio nazlari
00 Yorumla
+1 yılSeksiymişmişmiş de... Azcık kişiliğin olsa bununla övünmezdin.
02 Yorumla
Soran+1 yılovunmuyorum ki durumu anlatıyorum
+1 yılsenin vücut hatalarindan bize ne? ISTEMEYIZ CINAYET SEBEBISINIZ
05 Yorumla
Soran+1 yılya cidden kafama takılan bir sorun
- +1 yıl
kapalı olursa olur belli etmeyecek orasini burasını
Soran+1 yılnormal herkesin giydigi gunluk kıyafetler giyiyorum hatta bizim kampus icin cok kapalı kalıyorum bence
- +1 yıl
O zaman isin zor senin
- +1 yıl
Ama bu işler gonulle oluyor sevdikten sonra insan
+1 yılHic mantik veremedim ben olsam cikardim hemde seve seve
00 YorumlaSen itici gibisin sanki konusman öyle bundandır belki
10 Yorumlaeylenmek için süpersin tatlım
ben bir görsem daha bırakırmıyım seni02 Yorumla
Soran+1 yılben kimseyle çıkmadım dahi soylediginiz cok yersiz
İtici degil şekerim bizim erkekler ben bunla evlenirsem herkes bakar diyo.. gözünü alamaz millet diyo o yuzden cesaret edemiyolarr.. anliyomisin?
00 Yorumlayaw senin onları kabul etmeyeceğini düşündüklerinden dolayı kezban olarak kalıyon bir resim yolla bakalım dediğin gibi varmısın
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılaslında itici gelmiyor bana aksine çekici geliyor fkat fzla yakısıklı olmadğm için gidipte konusasım gelmyor. üzülmek istmyrum
00 Yorumla
+1 yılÇıkılır da şu vücut hatlarını belli eden kıyafetler falan giyemez..
00 Yorumla
+1 yılBelki su durum vardir, abi bu kiz bize baknaz yaa :))
00 Yorumla- Diğer konusunda 800 cevap paylaştı.
+1 yılBen o işlere bakmıyorum ya, günlük ilişkilerin adamıyım.
00 Yorumla
+1 yılResim alsak iyi olurdu, ulasilmaz oldugunu dusunuyor olabilirler
00 YorumlaDiğer konusunda 740 cevap paylaştı. güzelsen bu kız cok iyi bize bakmaz düşüncesinde olabilirler genelde öyledir zaten tanımadan bilemez
02 Yorumla
Soran+1 yılbir kere arkamdaki bir grup bu kadarıda fazla demişti gerek yok hep sorun doğurur tarzı bir konuşma yapiyorlardi benim icin
itiici degil de o agırlıgı tasımak lazım biraz da :) herkes laf atarsa sevgilin napsın? birine kızar ıkısıne kızar yasonra : ) ? cekip vursun mu
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSexi kızlar seks için vardır. Onlara ciddi ilişki yasaktır. Zaaaa
02 Yorumla
Soran+1 yılniye genetikten dolayi insanlar yargilanir mi
Cevap sahibi+1 yıloff. dalga geçiyorummm
ama şahsen seninki gibi fiziği olan biriyle evlenmek istemezdim
Gizli Üye(36-45)+1 yılbelalın olmak istiyorum. ama peşini hiç bırakmam sölim şimdiden. yanına yaklaşan erkekleri de vurdururum :)
00 YorumlaDiğer konusunda 643 cevap paylaştı. senin degerini bilen yok tatlım bana ya sen degerini dibine kadar veririm
00 Yorumla
+1 yılİstanbul İzmir sınırları icindeki öyle kiza itaat ederim
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBahsettiğin kadar seksi birine sevgili olarak yaklaşamam ki ben. Direkt amaca yönelik hareket ederim.
00 Yorumla- Devamını Gör (41)
Devamını Gör(86)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem