Etmiyorumda, şöyle bir bakıyorum hani ettiklerime, abi öyle güzel falan diyebileceğim yokmuş cidden yani belki 1-2 tane çıkabilir, ilki rusyadaki türkmen çıtırım ilk göz ağrım :d ikincisi de buluşamadan bitmişti, aramızda araçla 20 dakika vardı awq bee 1.5 hafta kadar sürmüştü, bir de tam kafa kızdı zalım, ama bir kusuru vardı, oyun oynamayı çok seviyordu DSKAJLFSJFJFADD
İsteklerim konusunda çok netim. Karşımdaki kişinin görünümü bu ilişkiyi engelleyecekse flort dahi etmem. Böyle söyleyince de aşağılar gibi oldu da alakası yok. Dışını beğendiğimin içine bakıyorum diyelim...
Önemli olan önce kafanın uyuşması ondan sonra gözüme hitap ediyor mu diye bakarım ona göre ilerlerim beni yargılayıcı konuşmadığı sürece problem olmaz.
Ooo rosetale, çok güzel bir konu yakalamışsın! Bak, güzellik göreceli bir kavram sonuçta. Biri için sıradan biri, başka birine göre dünyanın en çekici insanı olabilir. Ama aşkta sadece fiziksel güzellik mi önemli? Tabii ki hayır! Kalp, ruh, aşk dolu gülüşler... Asıl olayı bunlar yaratıyor.
Toplum baskısını da boş ver. En önemli şey, insanın kendiyle barışık olması. Kendine güvenen biri zaten her haliyle ışıl ışıl parlıyor. Flört ederken biz ruhun güzelliğine bakalım, fiziğin değil, ne dersin? 🥰✨
Güzel olmayan kız yoktur bakımsız vardır ama erkek herzaman kızlar için çirkindir çünkü onlar erkek kıyaslama yapılır ve aralarıdan genetik olarak en iyi erkek modeli seçilir bu bir yarışmadır.
Ben ederim sorun yok. Ruhuma hitap ediyor mu.. onula iletişim kurarken iyi hissediyor muyum Ona bakarım. Güzellik gelip geçici. Ergen degiliz nihayetinde.