ajanslarla sözleşme yapmayın genelde 5 yıllık olur sizi kendinize baglıyor l fügran olarak baglıyor verdikleri 50 tl cıkma sansınızda olmuyor tazminatları var sözleşmede okursanız anlarsınız sözleşmesiz devam edin işlerine gelirse fotograf parası alıyorlar 40 ya da 100 tl varan vermemenizi tercih ederim en güzeli mantıklı kamera arkası oyunculuk sanat tiyatrolar onlara basvurun egitim alırsanız daha iyi olur..
13 Yorumla- +1 yıl
abc casting ajans güvenilirmi
- +1 yıl
Beta ajans güvenilir mi benden 150 TL para aldılar bugün gittim ajansa?
Benim arkadaşı düğün derneğe çağıdılar gitti denemelerden geçti çekime kendi nedenleri yüzünden gidemedi payitahtada gitti denemelerden geçti bir menejer ve kostüm filan için 6000-8000 arası bişey istediler oda gitmemişte o hiç başvuru fotoğraf parasından bahsetmemişti eğer foto parası isterlerse bilki güvenilir değil ama kayıt parası bilmiyorum :))
01 Yorumla
Ben de, Castİstanbul’a kayıt oldum. İlk 6 ya kaldın. 200₺ para yatır. Fotograflarınıda gönder. İlk 3’e seçilirsen. Çağıracağız dediler. 1,5 yıl oldu. Ne arayan ne soran var. Yalan dolan. Mayadrom ajans’ın sahibi de bu konuda açıklama yapmıştı. Ücret alan ajanslar güvenilir değiller... 🤟🏾🤘🏾✌🏾
05 Yorumla- +1 yıl
Para istemeyen direkt görüsmeye çağıran ajanslarda var onlar güvenilirdir değil mi?
- +1 yıl
+1 yılgüvenilir ajansları denemelisin başvuru ücreti almıyorlar çocuğumu kaydettim gayet ilgili ve başarılı bir ajans hiçbir aksi durumla karşılaşmadım sadece kayıt günleri çok yoğundu 15 kişiyi bekledim kayıt için ama başka problem yok
014 Yorumla- +1 yıl
Hangi ajanstı acaba ismini verebilirmisin
- +1 yıl
@possedooor34 reyting ajans güvenilir mi?
- +1 yıl
- +1 yıl
@Betül_457 betülhanım benide bugun play ajanstan Şeyma hanım aradı aynı sekilde cocugunuz arka sokaklara cok uygun görüşmeye gelin Die acaba güvenilirlik nedir
- +1 yıl
@Betül_457 şimdi araştırdım şikayet var. Com dan fotograf cekimi adı altında 150tl talep edip sizi cagırıcaz degip dönmüyorlarmıs geri bence gitmeyin ben gitmicem bana bugun arayıp arka sokaklar ve erkenci kus da oynayabilir gelin görüşelim dediler birsürü sikayet var bence sende gitme belliki para tuzagı
- +1 yıl
mnd cast ajans evet gittim 150 tl ücret istiyorlar pek güvenmedim
- +1 yıl
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
30Cevap
Para isteyen ajanslar amatördür ve para tuzağı uzak durun. Profesyonel bir yer zaten ustunuzden para kazanıyor, üstüne sizden para alamaz. Özellikle sahtekar ajanslara dikkat. Mesela reyting ajans'da cüneyt güngör bu isimle başka ajanslarda da karşılaşırsanız uzak durun. Ödeme alamıyorsunuz, ssk yok. Yalanlarla haram kazanıyor. Insanların emeğini çalıyor. Özellikle 'bayanlar' dikkat etsin.
50 Yorumlaİyi günler arkadaşlar yaklaşık bundan bir hafta önce beni Aydın'a referansa çağırdılar sinema Cast Ajansı Ben de gittim birkaç fotoğraf çektiler Ne bileyim işte öneride bulundular B kayıt için 690 lira para istediler ben 100 lirasını verdim gerisini senet yaptılar için biraz Tedirgin bu konuda acaba yanlış mı yaptım diye bir şüphe var içimde Sizce doğrusu ne olmalı bana yardım edermisiniz lütfen görüşlerinizi yazın herkese Şimdiden çok teşekkürler
412 Yorumla- +1 yıl
Merhaba bende bugün oğlumu ALI
AAJANSA KAYT ETTIRDIM 300TLkayit parası aldılar 50 tl peşin verdim 250 si 10 günlük senet yaptık yorumları okuyunca tedirgin oldum. parayi yatırıp dekontu bize vatsaptan atarsanız senedinizi adresinize gondercez dediler gerçekten korkmama gereklimiki acaba - +1 yıl
@Melikeoma senetten bir sıkıntı çıktımı acaba
- +1 yıl
@Rosehouse SONUÇ NE OLDU
- +1 yıl
@Rosehouse otele çağırırsa gitme onlar genellikle dolandırıcı oluyorlar
- +1 yıl
@Melikeoma merhaba banada senet yapildi bugun evime icra kagidi geldi. Sizede gelmismiydi odedinizmi lutfen yorum yapin yardimci olun
Merhaba 3 film yapim diger adi piyano yapimcilik a kayıt olduk. Egitim fotoğraf falan dediler senet imzalattılar. Evime icra kagidi geldi ödemeyi düşünmüyorum. Cunku ne bi egitim aldik nede arayan soran oldu. Basina boyle bisi gelen var mı daha snradan evime icra gelrmi ya da hesabimdan para cekilirmi
89 Yorumla- +1 yıl
şu an aynı durumu yaşadım. Eve icra kağıdım geldi bunlarla iletişime geçeyim dedim icra avukatları çıktı 2700 tl ilk senet borcunu kapatmak için 6 bin istediler. Şahsen vermeyecem dolandırıcıların tuzağı
- +1 yıl
@MirBeg1422 merhaba babada 5800 tllik senet imzalattılar ve sözleşme ama ben gittim hem sözleşmeyi hem seneti aldım ellerinden iptal ettim demmek ki herkesi dolandırıyorlar
- +1 yıl
@Tuğbaoysal İzmir deki yerlerine gidip mi aldınız PIANO YAPIM Bayraklı/İzmir
- +1 yıl
@İbrahimhalililhan aynı durum bizimde başımıza geldi çok yeni 2 gün önce bizde senet imzaladık sözleşme imzaladık eğitim online olduğu için almak istemiyoruz dedik ücreti ödemek zorunda olduğumuzu söylediler ne yapmamız lazım nasıl bir yol izlemeliyiz nerelere şikayet etmeliyiz
- +1 yıl
Pıyano yapım
- +1 yıl
Merhabalar ben de aynı tongaya düştüm çözüm bulabilen var mı? 6600 TL senet imzalattılar
- 1 yıl
@HaticEeZeynepp ne yaptınız acaba
internetten maynmun resmiylede başvuru yapsan onaylıyorlar ,bence illada gidiceksen bir buyugunle gittt ,sözleşme imzalatacaklar ,bir avukata göstermeden imzalama ,sakın
tavsiyem bu,işini düzgün yapan ajanslara git illada gidiceksen15 Yorumla- +1 yıl
@caglar67 erberk ajanstada sözlesme var ve ben sözlesme sartlarini okuyamadığım icin emin olamadım?
+1 yılBişry dicem herkesten para istiyolarmış benden kayıt ücreti falan istemediler 3 fotoyla başvuru yapmıştım beğenilmişsiniz sunumunuz yapılmış dedi ajans yöneticisi direkt katalog çekimine çağırdı beni ücreti de 24 binmiş yani hiç kayıt ücreti falan olmadan bana başvurur başvurmaz iş teklif etti bi de daha fazla foto istedi atmadın tabi ki sonra engelledm korkup
21 YorumlaSelin 789 selim hanım güvenilir bir şirket değil benim 6 yıl önce uyeliyim sizden üyelik parası katalog çekimi parası alıyorlar sonra aracaz diyorlar insanlara ümit veriyorlar size uygun projede aracaz diyorlar aramiyorlar benim önceden bu ajansa kaydım var ne arıyorlar ne soruyorlar fmily ajans pek güvenilir şirket değil fazla güvenmeyin şöhret yapacaz insanları mağdur düşürürler
00 Yorumla
+1 yıl1 sene önce üye oldum. şimdiye kadar bir sorunla karşılaşmadım. iletişim konusunda herhangi bir soru yaşamadım hiç. genel olarak da ilgililer. model ve film projelerinde yer aldım. ayrıca sahipleri de çok mütevazi insanlar kimseye büyüklenmiyorlar. ben çok memnunum.
02 Yorumla- +1 yıl
bu arada ajansın ismi compstage. tavsiye ederim.
- +1 yıl
Ücret talep ediyorlar mı
Ben 2 yıldır family ajansla çalışıyorum. Birçok sete yönlendirildim. Oyuncu olmak isteyenler için çok güzel bir fırsat düşünmeden kayıt olabilirsiniz :))
10 YorumlaDiğer ajanslarla pek bilgim yok ama, Türkiyede ki en kaliteli ve iyi yönetilen ajansın Gaye Sökmen tarafından oluşturulduğunu biliyorum. İlgili web site : link
12 Yorumlabende o ajansa başvuru yaptım ve kabul edildim istabulun en iyi ajansı demişlerdi bana ama gittiğimde görüşmeye pek fazla ilgilenmediler katalog cekimi için 100 lira istediler bir daha da gitmedim.
20 Yorumlakesinlikle değilll benide başvurumdan hemen sonraki gün çağırdılar ilk 10a girdin ve 5 kişi seçeceğiz diye gittiğimde 300 lira aldılar ve seçilirseniz ararz seçilmezseniz yoğun olduğumuz için ariyamayız dediler
32 Yorumla- +1 yıl
+1 yılMerhaba arkadaslar bundan 5 - 6 yil once bende cast ajanslara başvuru yaptim daha ne arayan var ne soran sizden ricam kayit parasi ve foto parasi alan ajanslara guvenmeyin hele reyting ajans ve eslife gibi dolandiricalarin duzagina dusmeyinM
40 YorumlaBen bugün ajanstan çağrıldım yol masrafları konaklama bizden yüzünüz uyuyor spor markasi çekimimiz var pazar günü dediler ücretimizde 8300 tl vercez dediler yol yeme içme konaklama hepsi bizden dediler gitmelimiyim siZce?
30 YorumlaMerhaba yardımcı olur musunuz çok korkuyorum castt ajans blue diye bir modellik ajansına başvuru yaptım ve fotigraf attım bir anlık boşluğuna geldi çok pişman oldum bisi olurmu güvenilir bir yer mi siz biliyormuwunuz
10 YorumlaKesinlikle dikkat etmelisin! Bu anlamda iyi bir araştırma yapmalısın. Sana önerebileceğim en iyi ajans kesinlikle erberk veya fenogram ajans olacaktır. Her önüne gelen ajansa kesinlikle güvenme boş yere zaman ve para kaybetmiş olursun.
00 Yorumla
+1 yılMerhaba star ajansdan modellik için dönüş sağlandı sadece bir kerehe mahsus 95 TL istediler bilgi kartı düzenlemesi için bu ajansı bilen öneren veya güvenme diyen var mı sizde parayı yaptırmalı mıyım
11 Yorumla- Merhaba aynı durumdan muzdaribiz. ve aynı firma. siz neler yaşadınız ödeme yapmak zorunda kalmadınız inşallah. yardimci olursanız sevinirim
01 Yorumla
+1 yılcompstage ajansından çağırıldım fotoğraf çekimine aldılar 2 ay sonra film çekiminde yer aldım. güvenilir bir firma bu alanda kendisini geliştirmek isteyenlere tavsiye ediyorum.
01 Yorumla- +1 yıl
Kayıt ücreti istediler mi
+1 yılen Kalitelisi cast ajans Benim yigenimde orda kayıtlı ücret filen istemediler kayıt icin sadece fotorafcıya gidip fotoraf cekilmemizi istiyorlar oda en fazla 100 lira
02 Yorumla- +1 yıl
@Seherrrrm bendende 200 lira istediler
+1 yılBu isler bildigin kadar kolay degim tumay ozokur ajanstayim iyi ajNslar egitimsiz almiyo bunu bil
02 YorumlaDostum fuarlarda vs. hostestlik yapmak için mi bir başvuru yaptın
00 Yorumla
+1 yılbu ajansı önermem, websitesi bile daha doğru düzgün yapılmamış. dikkatli olmalısın.
02 Yorumla- +1 yıl
abc casting ajans güvenilirmi
+1 yılSakın para yatirmayin ben internetten araştırdığını ve onlar dolandırıcı lütfen para yaptırmayı arkdaslar
00 Yorumla
+1 yılSelamlar arkadaşlarBana ALIA AJANS dan mesaj geldi Dizi için profiliniz uygun görüldü falan diye acaba bu ajans güvenilirmidir Bilgisi olan var mı
04 Yorumla
+1 yılBende anatoliaajanslığa birde castajanslığa yaptım. Cast ajansa çok güveniyorum fakat anatolia şimdi beni tedirgin etti!
02 Yorumla
+1 yılgayesokmen ajans hakkında bılgısı olan var mı arkdaslar nekdar ıyı ya da nekdar kotu bılgı verebılcek arkdaslara tesekkur ederım sımdıden
00 Yorumla
+1 yılArkadaşlar bugün diyarbakıra özgür ajans geldiler bende kayıt oldum daha önce kayıt olan arkadaşların bilgisine ihtiyacım var bide fikrine
01 YorumlaArkadaslar jast ajansim a alti aylik bebegimi kayit ettirdim yanlis bir karar miydi bilgisi olan var mi
04 Yorumla- +1 yıl
Merhaba memnun kaldınız mı bende Şu an 7 aylık bebeğimi kaydettirmeyi düşünüyorum
- +1 yıl
Birde sizden Ücret aldılar mı?
- +1 yıl
Sözleşmesiz Kayıt parası isterlerse vermeyin
- +1 yıl
@JöhnTürk0767 bende de 200 lira para aldılar eğer her şey yalansa hakkımı haram ediyorum
Gizli Üye(36-45)+1 yılDuymadım ben. =/
Ne ajansı? Reklam, oyunculuk, mankenlik, çekim, hosteslik vb. ?01 Yorumla
+1 yılÜCRET TALEP EDEN AJANSLARIN HEPSİ DOLANDIRICI DIR BİLGİNİZE
10 Yorumla
+1 yılMerhabalar alia ajans la calışan var mı nasıl güvenilirmi
01 Yorumla- +1 yıl
Dolandırıcı
Aman dikkat derim. Sizler için önerebileceğim tek ajans kesinlike Fenogram Ajans'dır.
02 Yorumla
+1 yılYa gidin dizi oyuncularına mesaj çekin onlar size önerir (tabi cevap yazarlarsa) 😁😆
00 Yorumlacompstage ajansına cagırıldım arkadaşlar sizce güvenilirmi
01 Yorumla- +1 yıl
ben başarılı buluyorum. tavsiye ederim.
+1 yılbende abc casting ajansa başvurdum kabul edildim gitmelimiyim güvenilirmi sizce
00 Yorumlaaman dıkkat o ajans tehlıkelı fenogram ve cast ajans şu an en ıyı olanlar bn cast ajansa uyeyım
013 Yorumla- +1 yıl
bana cast ajansından mesaj geldi başvuru onaylandı diye 300 tl istiyorlar dolandırıcılarmı gerçekmi
- +1 yıl
@bülentttttt bende kizim için başvurdum 300 tl istediler ajanslara kayıt ücretli ama onların vereceği ücret ne kadar bilmiyorum reklam yuzune uygun yaziyo ama 6 kişinin arasından 3 kisi secilecekmis bilemedim napcam
- +1 yıl
@bülentttttt kardeşim kesinlikle o parayı verme dolandırıcılar profosyonel ajanslar kayıt ücreti almaz erberk tumay ozokur en iyileri bunlara başvur yoksa zamnın ve paran boşa gider ee hayal kırıklığı da bonusu olur.
- +1 yıl
@bülentttttt bendende bugun 200 tl istediler cocuk icin guvenilir deilmi yani
- +1 yıl
- +1 yıl
@coolkız9998 bnde az önce Anatolia Cast Ajans üye oldum onayladılar 200₺ ücret istediler sizce güvenilir mi? Yoksa uzak mı durmalıyım 🤔
- +1 yıl
- +1 yıl
Gizli Üye(30-35)+1 yılAyça ajans güvenilirmi?
115 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@Ömer474 ben gitmedim katalog cekimi icin 300 tl icin gerek yok :)
Cevap sahibi+1 yıl@Ömer474 sen nerden başvurdun ben kariyer. netten basvurdum istemis olabilirler hatirlamiyorum ama yatirmadım cnkü kabul etmedim
Cevap sahibi+1 yıl@Ömer474 evet evet istediler galiba ben oyunculuk düşünuyordum kararsız kaldm ondan kabul etmedim. İllaki her ajnsta istenebiliyor 50 -100-150 cok birsey degil. Para vermek istemiyorsan İstanbul'da lions ajans var. İnternetten arastr oralara basvur.
Cevap sahibi+1 yıl@Ömer474 ben daha gidemedim ama sen, git. İstanbul'da ben nerelere gideyim 😂 Rica ederim.
Cevap sahibi+1 yıl@Ömer474 basvuru yaptığım kabul edildigim cok oldu. Ben istemedim. Reyting ajans iyimi onu düsünüyorum şu, sıra. Erberk ajansa kayıt olabilirim karar veremedim.
Cevap sahibi+1 yılSenin varmı?
Cevap sahibi+1 yıl@Ömer474 İstanbul'da mısın? Yenimi basvuru yaptın 1 haftaya kadar ararlarsa ararlar baska ajanslara basvur tek bir yere gvüvenme. Arastr ismi duyulmus kaliteli ajanslara.
neden araştırmadan başvuru yaparsın ki ?
03 Yorumla
+1 yılniye yaptın kı başvuru
00 Yorumlaajansa başvuru yapmakla ne olmak istiyorsun..?
00 YorumlaArkadaşlar Play cast ajans güvenilir mi?
01 Yorumla- +1 yıl
Dolandırıcı
Mnd ajans güvenilir mi bilen varmı?
00 YorumlaAyça ajansa baş vurdum güvenilirmi
00 Yorumla
+1 yılBeta ajans güvenilir mi benden 150 TL aldılar?
00 Yorumlabence güvenilir sektörde en iyisi.
00 Yorumla
+1 yıldikkat
01 Yorumla- +1 yıl
Bilen var mı kayıt ücreti istemeyen ajanslar
bilemeyiz
00 Yorumlasgkya sor
00 Yorumla- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 367 cevap paylaştı.
+1 yılböbrek. avi
00 Yorumla
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar