sarkmalar var biraz ve tabi çatlaklar kışın tekrar spora başlamayı düşünüyorum yine 1 sene içinde 20 kilo daha verip sımsıkı bir vücuda sahip olmam mümkünmü?
Cevabın nedir?
+1 yılSımsıkı bir vücuda sahip olamazsın 1 sene içerisinde bu durumlar göz önündeyken Ama 20 kilo verip bayağı bir toplarsin kendini 1.5 sene İçerisinde sımsıkı olabilirsin Yüzmek bu konuda muhteşem hem çatlaklari gideriyor hem olduğu gibi yağ yakımı ve efor sarfetme
08 Yorumla
Soran+1 yılkışın yüzmem pek mümkün değil kilo vermek gerçekten hiç sorn değil ben sarkık kalmak istemiyorum
- +1 yıl
Koşu yaparak gene sıkılaşabilirsin yaz gelincede yüzersin
Soran+1 yıluğraşıcam sıkılaşmak için umudum var biraz
- +1 yıl
Zaten Umut edilecek bir durum yok Sen azim göster Yeterli zor değil sıkılaşmak başarirsin :)
Soran+1 yıl:) inş
- +1 yıl
Başarilar :)
Soran+1 yıltşkler :)
- +1 yıl
Rica ederim :)
En İyi Cevaplar
Bak ben oriflame danismaniyim orda selulit icin serumlar var annem kullabdii ve seluliti baya eridi ayrica vucut catlak kremikrin sikilastirici kremler var ve kesiniklle etkilii
03 Yorumla
Soran+1 yılkullandımda sporsuz tek başına işe yarıycağnı sanmam
Soran+1 yılişte öğrencym ben
+1 yılP90X. Dünden beri üç kişiye önerdim. Size de öneririm.
https://www.youtube.com/watch?v=AoKsJCBGawk
https://www.p90xtr.com/p90x-baslama-formu buradan sipariş edebilirsiniz.
Programı incelemenizi tavsiye ederim.00 Yorumla
+1 yılUu valla super helal olsun. Benimde bir on kilo fazlam var. Vercem inşallah. Bu arada evet sporla birlikte zayiflarsan gayette sımsıkı hic sarkmayan bir vucucda sahip olabilirsin. Darisi basima bakalim. :)
02 Yorumla
Soran+1 yılbunuda sporla vermiştim zaten
- +1 yıl
Devam devam :)
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
11
Cevap
19Cevap
+1 yılVay helal tabi ki spor zaten vücudu dinçleştirir hafif sarkmalar olur ama formunda olursan zamanla geçer onlarda ayrıca sıkılaştırmak için bir sürü krem var bunları kullan bide bol bol su iç
01 Yorumla
Soran+1 yılkremler işe yaramıyo bence nivea q10 kullanmıştım yok yani
+1 yılBisiklet sürebilirsin o sıkılaştırır :) catlak sarkık kalmaz
Bisiklet surme imkanin yoksa youtube'da videolar var ordaki hareketleri uygulayabilirsiniz :)04 Yorumla
Soranspora başlycam tekrar fitnessa ayriyetten pilateste yapmak istiyorum nasipse bakalım
Soran+1 yılçatlak sporla kaybolmaz ki
- +1 yıl
Catlak icin kremler kullanabilirsin
Soran+1 yılgeçmiyo maalesef
+1 yılHey maşallah. Acayip istikrarlısın. Tebrik ediyorum sizi. Bence aynı düzeninize devam edin. Küçük küçük de, sarkmalar için egzersizler yapın. Başarılar...
00 YorumlaSupersin yaa nasil zayifladin bende 70 im ozelden mesaj atip anlatir misin bende zayiflamak istiyorim
01 Yorumla
Soran+1 yılaşağıdaki bayan üyeye anlattım canım
2ayda 30kilo verdim bunun 4te1i su kalanı yağ ve verdiğimide geri almadım bu güzel bişi ama çok sıkı çalışma lazım ben sporla verdiğim için sarkma falanda olmadı
06 Yorumla
Soran+1 yıl2 ayda olurmu ya kendine zarar vermişsin işte ben yağdan veremiyorum ondan sarkma oluyo muhtemelen hayvan gbide spor yaptım
Soran+1 yılşu sıkı diyetinden bahsedermsn
Soran+1 yılhahaha şakacı ben 1 hafta sadece su içerek yaşadğm zamanlar oldu özelden yazamıorm 2. seviye olmam gerekiyomuş
maaşallah tebrik ederim bacım
düşersin tabi bu azimle
nasıl verdin o kiloları demeyeceğim ama banada bir program hazırlada kilo alayım00 Yorumla
+1 yılçatlakalr için bişey yapılamz artık ama sarkmaları onleyeblırsn
01 Yorumla
Soran+1 yılbiliiyorum çalışıyorum işte ama sıkı bir vucutta çatlaklar çok belirgin durmuyo
+1 yılKnk basta seni tebrik ediyom yaparsın canını. hiç sıkma hepsi olur
01 Yorumla
Soran+1 yıltsk ederim seneye bikini giymek isterdim ama bakalım bu çatlaklarla mümkün değil sanrm
+1 yılnasıl yaptın bende 110 kg yim banada söyle nolur :((((((((
03 Yorumla
Sorannerde yaşıyosun izmirdeysen gel beraber spora başlayalım :) aşağıdaki bayan üyeye anlattım biraz bvakablrsn
- +1 yıl
mersindeyim ama üniv. için gelecem cumartesi günü
- +1 yıl
özelden yazarmısın bana bir
- Diğer konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılallah aşkına nasıl yaptın söylermisin :) bende 115 kiloyum 186 cm boy var cokta basık deilim ama acilen zayıflamam lazım su içsem yarıyo.
07 Yorumla
Soran+1 yılöncelikle tiroid ve insülin direnci testi yaptırmalsn ardından spor salonu
- +1 yıl
bu direnç ölçümlerinden sonra çıkan sonuçlara göre filanmı spor yapıyosun.
Soran+1 yılevet gittiğim salonda efor dayanıklılık esneklik ölçümü yapıldı
- +1 yıl
hımm çok saol bilgi için bir doktora görünsem iyi olacak herhalde birde diyetisyene.
Soran+1 yılben intolerans testide yaptırmak istiyorum aklıma gelmişken onuda yaptır kendine
- +1 yıl
çok iyi olur da son dediğin nedir bilmiyorum vücudun neyini gösteriyo
- +1 yıl
baktım buldum tmm:)
Veririsin bence yeterki azimli ol masllah guzel zayiflamissin
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılcok az vermissin ama yinede tebrik ederim tabiki olursun. sporrrrrr
05 Yorumla
Soran+1 yılçok az pardon?
Cevap sahibi+1 yılannem 109 kilo falandi 94e düştü bir ayda yani 1 yil devam etse seninkinn iki katı olurmus
Soran+1 yılişte o sağlıksızını yapmış ;) ayda 3-5 kilo arası idealdir fazlası vücut direncini ve metabolizmayı çökertir
benim 1 yıl dediğimde dolu dolu 1 yıl değil 8 ay ayrıntıya girmedm sadece
Cevap sahibi+1 yılsagliksiz yapmadi diyetisyen kontrolündr yapti bende denedim bir hafta 2 kilo verdim ama uzatmadm
Soran+1 yıl1 ayda 15 kilo çok sağlıksız kime sorarsanız sorun
Gizli Üye(36-45)+1 yılO kadar kilo vermişsin ama hala şişmansın. Bu mu zayıflamış halin?
05 Yorumla
Soran+1 yıldaha vercem ne kadar moral bozucusun
Cevap sahibi+1 yılBen biraz daha gaza getirmek için söyledim.
Soran+1 yılkırdın ama
Cevap sahibi+1 yılKusura bakma özür dilerim. Güzel kilo vermişsin, tebrik ederim. 34 kilo verdikten sonra 20 kilo daha vermen zor olmaz. Ama daha önceki gibi hızlı kilo veremeyebilirsin. Çünkü eskisi kadar aşırı bir kilon yok. Kilo azaldıkça çok fazla miktarda kilo verme durumu da azalıyor.
Sarkmaların toparlanması da biraz daha uzun sürebilir. Deri o kadar kilo vermeye anca uyum sağlıyor. Sırf kardiyoyla kalmazsan, arada hafif ağırlıklarla çalışırsan, mekik falan çekersen sarkmaları azaltabilirsin.
Soran+1 yılsadece kardiyoyla vermedim zaten yine ağırlık çalışıp hareketlerle heryerden vericem
tabiki mümkün helal oslun azmine ve iradene saygılar spora devam hayat sporla güzeldir.
00 Yorumla
+1 yıl34 kilo vermişsin hey maşallahhhh :)
00 Yorumla
+1 yıl10 km koşmak mı gerekiyor günde?
07 Yorumla
Soran+1 yılspor antrenörünün belirlediği düzeyde
- +1 yıl
salona mı gidiyorsun yoksa kendin mi çalışıyorsun. ben de izmirdeyim ve salona gittim 3 ay. ilk ay yağdan kilo aldım, ikinci ay kastan verdim 3. ay başlangıçta olduğum yere döndüm. amacım kilo vermek değildi yalnızca vücudumu şekle sokmaktı. antrenör eşliğinde çalıştım faydasını görmedim. şimdi kendim koşup yürüyorum haftada 5gün
Soran+1 yılsalona gittim evet kıyamam ya
- +1 yıl
ben bir daha gitmem herhalde benim bünyem salon sporunu kaldırmıyordur belki:) en azından senin gibi faydasını gören insanları görünce seviniyorum
Soran+1 yıl:) senin bilgili tecrübeli antrenörle çalışman gerekiyo
- +1 yıl
bilmiyorum açıkçası iki arkadaşımla gittim birisi kilo verdi diğeri kas yaptı bir bana yaramadı. kendi kendime yaptığım spor daha etkili oldu
Soran+1 yılhmm enteresan
Bu hırsla onuda yaparsın
01 Yorumla
Soran+1 yılyapmak değil sorun mümkün mü yani sıkı bir vücut 1 senede yoksa daha fazla bir zamana mı ihtiyacım var?
Gizli Üye(30-35)+1 yılNasıl verdin kiloyu, bana yardımcı olur musun :/
026 Yorumla
Sorantabi olurum spor ve diyetle verdim
Cevap sahibi+1 yılBir gününü anlatir misin mesela
Soran+1 yılsbah 5 yumurta beyazıyla omlet yiyorum bir bardak yağsız süt jilgt peynir 1 dilim light ekmek ve light fıstık ezmesi 1 tatlı kaşığı ya da yulaf ezmeside yiyebilrsn
ara öğün olarak sebze meyve kuruyemişden biri
öğlen ızgara veya haşlanmış protein salata ama tuz kullanmamaya dikkat et ve yağına tabi
akşam genelde bir kase çorba yatarkende bi1 kase yoğurt light
Soran+1 yılama bnn yanında günde net 10 km yürümen lazım bnu fitness antrönrn ayarlcak efor testine göre ve sarkmaman için vücut çalışman lazım
Cevap sahibi+1 yılSpor olarak naptin peki
Soran+1 yılfitness yaptım
Cevap sahibi+1 yılAzminden dolayı kutluyorum. Teşekkürler paylaştığın için. Umarım ben de uygulayablirim de şu fazlaliklarimdan kurtulurum
Soran+1 yılrica ederim canım :) ne kadar fazlan var
Cevap sahibi+1 yıl168 boy 68 kilo. On kilo versem iyi olcak. Bu Kış kurtulmak istiyorum , kafaya çok takar oldum
Soran+1 yılizmirde olsan bana arkadaş olsan ne güzel olurdu spor için falan :)
Cevap sahibi+1 yılIzmirdeyim :)
Soran+1 yılyaa nerde :)
Cevap sahibi+1 yılşu an izmirde degilim ama iki haftaya bornovadayim. Orda okuyorum. Sen nerdesin?
Soran+1 yılözelden konuşalımmı
Cevap sahibi+1 yılTabi ki olur da nasıl olcak simdi :D
Soran+1 yılben gizli kullanıcıdan çıkmak istiyorum ama olmuyo ya
Cevap sahibi+1 yılDur ben deneyeyim
Cevap sahibi+1 yılYazablirsin
Soran+1 yılmesaj göndermem için 2. seviyede olmam gerekiyomuş :(
Cevap sahibi+1 yılHemen gizlendim o zaman yeniden :D nasil biaraya gelicez? Bence sen baska soru sor sağlık kosesine bu konuyla ilgili. Ordan mesaj atarim
Soran+1 yıl2. seviye olmama çok az kaldı seni bulurum bebişim
Cevap sahibi+1 yılTamamdir ikinci seviye olunca yorum yazarsin o zaman yine gizliden çıkarım yazarsın bana. Görüşmek üzere :)
Soran+1 yıl:) görüşürüz
Soran+1 yıldostuum xper 2 olmuşum neyseki :))
Cevap sahibi+1 yılHarika :)
+1 yılTabi bide karin kasi yap
03 Yorumla
Soran+1 yılkarnımı toplasam birazcık sarktı maalesef
- +1 yıl
Spor yap diyeti le olmaz salona yazil
Soran+1 yılsoruyu okumuyonuz mu ya zaten tekrar spora başlcm demişim sporsuz bu kdr kilo verilir mi
maşallah azimlisin başarır örnek olursun eminim
00 YorumlaNasıl kilo verdin bende yolunu banada söylsene
06 Yorumla
Soran+1 yılspor ve diyet sadece
Soran+1 yıldiyetisyene gitmelsn benim verdğm olmaz tiroid ve insülin testlerini yaptır ve intölerans testi
Soran+1 yılgelemiyorum 2. seviye olmam gerekiyomuş ordan mesaj yazmak için
bu kiloyu nası verdin askım
01 Yorumla
Soran+1 yılen aşağıda gizli bayan var ona anlattım canım bakablrsn
Gizli Üye(36-45)+1 yılO halinle de güzeldin ne gerek vardı
01 Yorumla
Soran+1 yıliğrençtim allah br daha o duruma düşürmesn
Deri falan kaldi mi
05 Yorumla
Soran+1 yılyok sadece deri değil içi dolu et yani ıyy kendimden iğrendim anlatırken pardon
Soran+1 yılneden moral bozuyosun ki
Soran+1 yılbide gülüyosun :(
helal olsun valla :)
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılNasil verdin anlatirmisin
01 Yorumla
Soran+1 yılbayan üyeye anlattım
- Diğer konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılbu azimle mümkün..
00 Yorumla
+1 yılnasıl verdın peki?
010 Yorumla
Soran+1 yılspor ve diyetle verdim canım aşağıdaki bayan üyeye anlattım biraz
- +1 yıl
tesekkur ederim bıyun kaç pekı? hedef nedır?
Soran+1 yıl163 boy 53 idealmiş 20 kilo daha vermek istiyorum allah yardım ederse
Soran+1 yılrica ederim bu arada :)
- +1 yıl
inşallah yaa verrısın bu azımle ınanıyorumsana.. bende 164 boyum 58 kıloyum 5 kılo fazlam var vermek ıstıyorm onun ıcın sordum tesekkurler :)
Soran+1 yılşu an sana sinir oldum desem :)) 5 kiloyumu dert ediyosun kuzum
- +1 yıl
fotografımda cok kötü duruyor muyum? evet bıraz takıntım var :))
Soran+1 yılyoo çok gzl duruyosun maşallah :)
- +1 yıl
tesekkur ederım umraın istedıgın kiloya kavuscaksın :)
Soran+1 yılumarım inş :) kilo vermek çok kolay önemli olan sarkmadan vermk
Helal olsun kız :D
00 YorumlaHelal olsun
00 Yorumla
Devamını Gör(15)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?