Avukatlar neden bu kadar çok paracılar birde özel veterinerler çok kazıkçılar insanlık falan yok bunlarda yaani?

şu şu iş için avukat tutmak istiyorum ama bunu kazanma şansım var mı ücret ne tutar diyorum böyle bu şekilde bilgi veremiyoruz danışma ücreti alıyoruz yüzyüze ya da telefonla bilgi almak için para yatırmanız lazım diyorlar ben sizden bedavaya dilekçe yazın ya da avuktalık yaın demiyorumki ufak tefek makul sorular soruyorum bu iş avukatın işimi değilmi diye yarın günlerden ne diye sorsam ondan bile para isteyecekler bu kadarda kepazelik olmaz yaani sanki biz para basıyoruz yaa daha ne olup ne olmadığını bilmeden ne parası istiyorsunuz ki bu kadarda üçkağıtçlık olmaz yaani aynı şey özel veterinerler içinde geçerli bir yaralı ya da hasta sokak kedisi götürüyorsun hemen senden para istiyorlar bir bak bakalım nedir ne değildir kaçmıyoruz ya öderiz getiriyoruz madem o sorumluluğu alıyoruz demekki birde kimlik istiyorlar falan bu kadarda kalitesizlik olmaz yaani
Avukatlar neden bu kadar çok paracılar birde özel veterinerler çok kazıkçılar insanlık falan yok bunlarda yaani?