Veteriner zorla para alır mı?

Herkese merhabalar öncelikle apartmanımız da küçük bir yavru kedi doğdu annesi nerde bilmiyoruz 2 aydır biz bakıyoruz ona en iyi mamalardan falan alıp beslemeye çabalıyoruz hani sonuçta hayvan ve bu bizim insani görevimiz diye mama veriyoruz ilgileniyoruz seviyoruz geçenler de kafasında mantar hastalığı oldu veterinere götürdük 1050TL ücret verdik hadi bir kez verek sonuçta hayvan kötü olmasın diye sonra bu sıralar da gözü akıyordu ve hapşırıyordu götürdük bizi içerde oturun bekleyin dedi içeri aldılar kediden kan falan almışlar kan testlerine bakmışlar kediniz korona yani fip hastası olabilir %85 ihtimalle dedi ve hemen şimdi tedaviye başlayabiliriz dedi önce testler yapacağız dedi ben daha ağzımı açmadan bana direkt saydı testlerin fiyatı 950TL tedavi ise 1025TL dedi bende şaşırdım dona kaldım bu fiyatları veremem sonuçta kedi benim değil gönüllü olarak apartmanda baktığımız soğuk havalar da aldığımız yavru bir kedi ve bu fiyatları veremem bu yüzden üzülerek tedavi ettiremem ama siz yardımcı olursanız bu canı kurtaralım dedim veteriner biz yardım edemeyiz yapacak bir şey yok ölecek dedi bende kader dedim her neyse tam çıkıyordum beni durdurdu kediye baktık muane ücreti ve kan parası verin dedi ben dedim bana sormadan işlem yaptınız para istiyorsunuz veremem ayrıca üzerim de nakitim yok dedim bana zorla tahhüt gibi şey imzalattı 3 gün için de parayı getireceğim diye ama ben getirmek istemiyorum benden şu an zorla 850TL muane ve kan parası istiyor fakat rızam dışında kafasına göre yaptı bu 3 günde parayı vermezsem bir sorun olur mu?
Ayrıca kediyi tedavi ettir diyenler olursa durumum yok zaten kendi kedim olsa 1 saniye durmam 8 yıllık bir kedim vardı hayatını kaybetti ona ben binlerce lira masraf yaptım umrumda bile değildi kedimi kaybettikten sonra sahiplenmek istemedim ve sadece apartmanda ona güzel sıcak yuva yaptık orada bakıyoruz keşke durumum olsa tedavi ettirsem ama ettiremem ölecekse kaderi kalacaksa kaderi eğer bir yardım kampanyası başlatacak olsam yaparım.

Veteriner zorla para alır mı?