Herkese merhabalar öncelikle apartmanımız da küçük bir yavru kedi doğdu annesi nerde bilmiyoruz 2 aydır biz bakıyoruz ona en iyi mamalardan falan alıp beslemeye çabalıyoruz hani sonuçta hayvan ve bu bizim insani görevimiz diye mama veriyoruz ilgileniyoruz seviyoruz geçenler de kafasında mantar hastalığı oldu veterinere götürdük 1050TL ücret verdik hadi bir kez verek sonuçta hayvan kötü olmasın diye sonra bu sıralar da gözü akıyordu ve hapşırıyordu götürdük bizi içerde oturun bekleyin dedi içeri aldılar kediden kan falan almışlar kan testlerine bakmışlar kediniz korona yani fip hastası olabilir %85 ihtimalle dedi ve hemen şimdi tedaviye başlayabiliriz dedi önce testler yapacağız dedi ben daha ağzımı açmadan bana direkt saydı testlerin fiyatı 950TL tedavi ise 1025TL dedi bende şaşırdım dona kaldım bu fiyatları veremem sonuçta kedi benim değil gönüllü olarak apartmanda baktığımız soğuk havalar da aldığımız yavru bir kedi ve bu fiyatları veremem bu yüzden üzülerek tedavi ettiremem ama siz yardımcı olursanız bu canı kurtaralım dedim veteriner biz yardım edemeyiz yapacak bir şey yok ölecek dedi bende kader dedim her neyse tam çıkıyordum beni durdurdu kediye baktık muane ücreti ve kan parası verin dedi ben dedim bana sormadan işlem yaptınız para istiyorsunuz veremem ayrıca üzerim de nakitim yok dedim bana zorla tahhüt gibi şey imzalattı 3 gün için de parayı getireceğim diye ama ben getirmek istemiyorum benden şu an zorla 850TL muane ve kan parası istiyor fakat rızam dışında kafasına göre yaptı bu 3 günde parayı vermezsem bir sorun olur mu?
Ayrıca kediyi tedavi ettir diyenler olursa durumum yok zaten kendi kedim olsa 1 saniye durmam 8 yıllık bir kedim vardı hayatını kaybetti ona ben binlerce lira masraf yaptım umrumda bile değildi kedimi kaybettikten sonra sahiplenmek istemedim ve sadece apartmanda ona güzel sıcak yuva yaptık orada bakıyoruz keşke durumum olsa tedavi ettirsem ama ettiremem ölecekse kaderi kalacaksa kaderi eğer bir yardım kampanyası başlatacak olsam yaparım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Oha aw geçen cins kedimi muane ettirdim 250tlydi 850 ne ayrıca sokak hayvanlarına %50 indirmli bakmak zorunda şikayet et bence onu
Veterinerler kafasna göre para alamaz. Yıllık bir ücret tablosu yayınlanıyor onun üzerinden alıyorlar
işte bende onu diyorum 3. gidişim zaten 3 gidişimde muane ücreti almadı tamam eyvallah sağolsun ama bana sormadan niye kan alıyorsun bana sorsa böyle böyle diye ona göre bakarım bana sormadan kan alıp testler yapıp para istemek nedir yani
Bana sordu valla antibiotik cart curtyapıvam diye
Ayrıca bu fiyatlar çok. Fib evet pahalı bir tedavi ama tedavi yapmamış kan sonucu bu sonuçta
ya param bol olsa yardım ederim sonuçta o da can ama eve zor ekmek girerken onun tedavisi asla yaptıramam ancak yardım kampanyası ile belediyeyi ile konuşacağım yarın sabah tedavisini yaptırabiliyorlarsa yaptırsınlar barınağa alsınlar son çare
Devletlerin hayvan hastaneleri var oraya götür istersen veterinere de para vs verme saçma bir ücret çıkarms sana
Niye imzaliyorsun kafana silahmi dayadılar ayriyetden kediyi bırakıp gitseydin kediyi öldürecek halleri yok ya
salmadı adam bende uğraşmak istemedim
Keşke imzalamasaydın.
Madem para vermiycen, niye veterinere götürüyosun?
para vermemek mesele değil rızam olmadan bir şey yapılması mesele sizin rızanız olmadan bir insan bir şey yapsa siz ona verir misiniz? vermemiş olsam ilk mantar enfeksiyonu çıktığı zaman 1050TL para kıymazdım karnıma giymime harcardım insanlık görevi diye götürdüm ve parası neyse verdim kendi öz kedim değil sokak hayvanı bunları benim değil belediyenin yapması lazım ama işte ben yapıyorum şimdide rızam olmadan yaptığı için vermek istemiyorum bana sorsa önceden düşünürdüm
Kardeşim iyi misin? Para vermiyceksen sen baştan söyleseydin abi param yok diye ona göre adam da işlem yapmazdı.
Ben de zorda kalınca taksiye biniyorum binerken söylüyorum 50 liram var gideceğim yer şurası daha fazla yok diyorum. Adam ona göre götürüyo, fazla tutunca da fazlasını isteyemiyo. ya da götürmez der ki 50 lira yermez abla
yanlış anlıyorsun galiba o veterinere 3. gidişim ve ilk gittiğim de belirttim sokak kedisi diye ilk gittiğim de muane parası almadı 300tl düştü ilaçları 1000TL civarı tuttu 6 ilaç verdi kulak ilacı burun göz yara ilacı falan 2. gidişimde de muane ücreti almadı kontrol etti iyileşme var 3. gidişim yani bu gidişim de yine muane ücreti almadı bende almayacağını bildiğim için sormadım ben ne bileyim içerde kan alıp para isteyeceklerini 3 kez istemedi ve kendisine ilk gittiğim de belirttiğim için sokak hayvanlarına ücretsiz bakarız demişti kapıdan çıkıp bana kan alacağız rızanız var mı demek zor değil değil mi?
Öyle bişey yapamaz
bende söyledim ama dinlemedi bende eve geçtim yüzüne de dedim benden para bekleme dava açarsan haklıyım diye rızam olmadan tedavi yapıyor
Alır
Almaz
umarım bakacağız ne olacak
Niye ki
ne niye ki anlamadım