ben okulu bıraktım şimdie açık öğretimden devam edecem ama hemşire olmak istiyorum açıktan okuarak hemşire olabilir miyim
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Açık lisede okuman bir eksiklik değil. İstedikten sonra yapamayacağın başaramayacağın hiç bişey yoktur ki yeterki iste ve başarmak için hayal ve hedeflerine ulaşmak için önce sabret azimet çaba ve gayret göster çalış çok çalış iyi çalış emin ol yaparsın ve bol bol oku sadece oku. Benim iki arkadaşım var açık lise 1den başladılar okudular ve öss den biri akdeniz tıp kazandı şuanda orada asistan biride mersin tıp kazandı o da intörn yani istedikten sonra yaparsın kazanırsın doktor da hakimde avukatta savcıda mimarda mühendiste olursun yani açık lisede okuman bir sorun değil önemli olan üniversite sınavında başarılı olabilmen
301 Yorumla- 9 ay
Açık liseyi çabuk bitirmek istiyorum kaç yılda bitirebilirim
En İyi Cevaplar
+1 yılUygulamali ders unide acikdan ole bir bolum yok lisedeysen acikdan liseni okur ygs lys girer unide bolumu kazanirsan olur
20 Yorumla
Olunmazz son zamnlarda hemsir cogaldi sen olsan bile hastaneler seni tercih etmez cunkuu aciktan okuyosunn
00 Yorumla
Acikogretim lise mi universite mi? Acikogretim fakultesinde hemsirelik bolumu yok. olmamasi da mantikli zaten. Lisedeyim diyorsan, uni. sinavinda elbette ki kazanabilirsin.
35 Yorumla- +1 yıl
Şöyle ki univeriste sinavinda cok az bir puan kesintisine ugruyosun. Ki bunun da hemsireligi kazanmani etkileyecegini sanmiyorum. Çok sevdigim bir arkadasim acikogretim lisesi mezunu.5 kere denedi uni. simavinda ve nihayet tıp kazandı. Azimli sıçan duvarı deler diye bir deyiş var.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
3Cevap
- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılAçık liseyi bitir, üniv sınavını kazanırsan inşaallah hemşire olabilirsin.
60 Yorumla
+1 yılOlamazsın. Açıköğretimde öyle bir bölüm yok
03 Yorumla- +1 yıl
yok
+1 yılBenim hemşirem olmada..
10 Yorumla
+1 yılolunmaz sanmıyorum
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi