Bende otobüste, işyerinde, günlük yaşantımda bazı kişilerin sabah duş almış olduklarını saçlarındaki, cildindeki sabun kokusundan farkederdim. Geçenlerde benimde dikkatimi çekmişti bu olay. Bir normal banyo sabunu var, birde o şekilde kokan banyo sabunları. Bir ara o söylediğin gibi bariz bir şekilde sabun kokusunun geldiği Hacı Şakir'in ne kokulu olduğunu hatırlamıyorum... Ama harbi iyi kokuyordu.
Hemen sapık damgası yemek istemiyorum; ancak o sabun kokusuda gerçekten insanı tahrik ediyor. :)28 Yorumla
Soran+1 yılHehehe :D işte benim de çok hoşuma gitti o koku, aynen koku da hacı şakirdi muhtemelen, ama nasıl kalıcı yapıyolar onu anlamadım :D
Soran+1 yılBugün kokladım en ağır kokan hacı şakirdi 4 tane aldım :D
Soran+1 yılAcaba kaç saat sürüyo ki? Çamaşır makinesine koysam olur mu ki :D
Soran+1 yılAkşama kadar yeter de artar bile :))
Gizli Üye(36-45)+1 yılVücudu, sabunla değil, vücut şampunıyla yıkamak gerekiyor, aromatik olmayan bir sabunu gardırobuna koy. Gardıroba attığın sabun aromatik olursa gül, zambak, lavanta kokarsın ki bu da pek uygun olmaz :)
21 Yorumla
Soran+1 yılİllaha gül değil, mesela hacı şakirin sade olanı unisex gibi kokuyo :)
Sen hissedemiyorsundur burnun alışıyor çünkü. Kokuyorsundur sende.
11 Yorumla
Soran+1 yılBayağı bayağı dışarda gezerken bile milletten sabunun kokusunu alıyorum :D Yanlış anlama insanların tenini koklayan biri değilim ama geliyor koku :)
+1 yılDaha kokulu şampuanlar ve dus jelleri secmelisin o halde
13 Yorumla
Soran+1 yılHacı şakir aldım onun kokusu güzel :D
Soran+1 yılhead and shoulders kullanıyom zaten, şampuan kokuyo ama sabun kokmuyo :D neyi yanlış yapıyorum acaba :D
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılVücut kremleri var yeni çıktı reklamlarda görüyorum ıslak vücuda sürüyorsun kokulu onlardan alıcam bende :)
15 Yorumla
Soran+1 yılYok be yav onu yapıcağıma parfüm alırım, ama sabun temizlik kokusu ayrı bir güzel oluyo :)
Cevap sahibi+1 yıldediğim parfüm dedim vücut şampuanı gibi bişey :) evet sabunun verdiği şeyi hiç bir şey vermiyor çünkü vücutta ki tüm yağları alıyor güzel bir his veriyor :))
Soran+1 yılAynen hangisini kullanıyolar da koku yapıyo acep :)
Cevap sahibi+1 yılöğrenirsen söyle bana valla :)
Soran+1 yılValla ben de emin değilim açıkçası :D deneyecem :)
+1 yılbenım koku oluyor hatta dus sonrası bebek yagı suruyorum cıldım muthiş oluyor:)
112 Yorumla
Soran+1 yılNasıl kalıcı oluyo o koku anlatsana yav :D ben kalıcı yapamıyorum kokmuyo :(
- +1 yıl
ya o lifi palmolive cilekli dus jeli kullanıyorum ben life ondan biraz dok ama ben cok dokuyorum kopurt onu sonra vucuduna uygula ben mesela kollarım bacaklarım kıp kırmızı olana kadar citiliyorum kendimi sonra dustan cıkınca dalinin bebek yagınıda suruyorum bebek poposu gibi yumusacık oluyor valla herkes kollarımı ısırıyor bugun ısırdılar hatta morardi ya:D
Soran+1 yıl:D erkeğe öyle yumuşak ten olmaz :D sabun kokayım, temiz kokayım yeter :)
- +1 yıl
hahhaha o zaman dediğim gibi yap sen ya olur ya da ilk bir hamama git kirini alsınlar senin benim gittiğim hamamda turk kahvesiyle keseliyorlar valla kendimden utanıyorum o kadar banyo yapıyorum yine nasil kir cıkıyor diye:D
Soran+1 yılO zaman sağlam bir şekilde kıpkırmızı olmam lazım demi?
Yoksa sabunu vücudunda bekletiyo musun? :)- +1 yıl
yooo bekletmiyorum kıp kırmızı olana kadar citiliyorum kendimi sonra durulanıyorum cıkıyorumm
Soran+1 yılKaç saat kalıcığı oluyor peki? ve hiç çamaşır makinesine sabun atmayı denedin mi olur mu sence?
- +1 yıl
yani baya bir kalici kalıyro ben deodarant ve parfumde sıkıyorum kendıme bebek yagıda suruyorum hiç oyle kotu koktugumu hatırlamıyorum
Soran+1 yılKötü koku değil ben de parfüm sıkıyorum vb... o yüzden güzel kokuyorum ama parfüm değil de daha doğal şeyler arıyorum sabun kokusu yani :) ve kalıcı olsun istiyorum :)
- +1 yıl
işte ben oyle yapıyorum kalıcı oluyor zaten
Soran+1 yılEvet ama şu konuda anlaşamadık :) ben parfüm kokusu istemiyorum, sadece sabunun kokusu olsun ve akşama kadar sürsün :))
Çamaşır makinesine sabun atsam olur mu? Pek anlamıyorum yıkama işlerinden :)
Haci sakiri övüp duruyorsunuz, bende mi alsam neytsem. 😊
13 Yorumla
Soran+1 yılAynen gül kokulu olanı bayanlara yakışıyo :D
Soran+1 yılbir dahaki gelişine artık :)
Kardesim simdi sabun var bide arap sabunu var ondandir :-)
112 Yorumla
Soran+1 yılArap sabunu ne alaka yav? :)
Soran+1 yılşimdi denemek için arap sabunu alamam :D
Soran+1 yılYok be hocam yav, şimdi bilmediğim şeyi alacam ve bitene kadar kullanmak zorunda kalacam :)
Soran+1 yılO nerden çıktı şimdi?
Soran+1 yılArap da olabilirsin ırkçı biri değilim ;) samsun
Soran+1 yılYok hocam samsun o kadar küçük yer değil :) bugün daha ilçesinde gezerken rastladım arap sabununa.
Hataylı olanları arap zannetmiyorum, hatayda pek çok ırk ve din var, birbirlerine de saygısı var.
Ama özellikle arap değilim deyince öyle dedin sandım.
Cildin normalde kuru mu
13 Yorumla
Soran+1 yılyağlı :D hem de bayağı yağlı :)
Soran+1 yılYok cildim bildiğin yağlı yani kaydırak gibi kayılacak türden :D onunla alakası yok :D
Gizli Üye(25-29)+1 yılBendede ten kokusu oluyor birde bebek yağı oh mis:D
10 Yorumla
+1 yıl1 milyoncuda sabun alırsan böyle olur :D
11 Yorumla
Soran+1 yılDove kullandım, ama olmadı :D
Yalnız degilsin
12 Yorumla
Soran+1 yılkusura bakma ama bu konuda yanlız olmamama sevindim :D
ahhahahah :D:D
14 Yorumla
Soran+1 yılNoldu len :D
Soran+1 yılAlla alla yalan mı konuşuyoz kokuyolar işte :D
+1 yılsabunu değiştir
11 Yorumla
Soran+1 yılHangisi kokan markalar neler?
Sabunu yedir iyice:)
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar