Kendimi zekasiz görüyorum elimde değil bu düşünceyi kafamdan atamıyorum nasıl unutucam bunu?

Zaten söylenenleri de anlamıyorum tekrarlatmam gerekiyor bazen.. sohbetleri anlamıyorum çoğu zaman önceden de çalıştığım işyerinde gelen telefonları algilayamazdim ya bana bir şey oldu ya da gerçekten zekam geri bir problem var gibi yani.. Ve ben bunu bilerek yasiyorum en kötüsüde ne biliyor musunuz insanın zekasının geri olduğunu farkında olması keşke farkında olmazsaydim o zaman bu kadar takmazdim bu konuyu diyorum kendi kendime.. Hadi şimdi yaşıyorum diyelim ilerde ne olacak? 23 yaşındayım şu an tamam peki ileride ne olacak? Ne yapacağım bu zekayla nasıl devam edicem yaş ilerledikçe sıkıntı olacak.. Bu arada birkaç kişide zekama hakarette bulundu onun payida var böyle hissetmemde...
Güncellemeler
+1 yıl
Zekasiz derken zekami geri görüyorum ironileri vs birçok şeyi espiriyi anlamıyorum anlama kabiliyetim yok zaten bu yüzden zekami geri hissediyorum ben
Güncellemeler
+1 yıl
Beynime biri büyü yapmış gibi sanki nasıl anlatılır ki
Kendimi zekasiz görüyorum elimde değil bu düşünceyi kafamdan atamıyorum nasıl unutucam bunu?