Evlenmedim o yaştan sonra zor çocugun olur diye korkutuyorlar 40 yaştan sonra doğuran da var.
Allahım inşallah nasip eder cok istiyorum anne olmayi...
Allahım inşallah nasip eder cok istiyorum anne olmayi...
Yani sen bunu düşünüp evlenmediysen hata yapmışsın ama önemli olan sağlığın tabi. Risk artıyor. Karakterli, sahip çıkan, anlayan bir adam bul da, istersen 50'inde evlen. Dünyada kaç milyar insan var, doğum yapamadım diye üzülme yani. Anne olmak elbette hakkın ama iyi bir anne olmak zorundasın. Çocuğunu tanıyan bir anne özellikle. Çocukla iletişim çok önemli. Arkadaş, sırdaş gibi olman lazım onunla. :) Umarım gönlüne göre birini bulursun. Dert etme, sen stresten uzak kalmaya bak. Stressiz hayat genç tutar insanı.
Cevap
30Cevap
Çevremde bir çok arkadaşım 35-45 arası anne oldular😊👍
Ne guzel ya 🙂
40 yasından sonra doguranlar genelde cocuk sahibi olanlardır yaş gittikce yumurtalık sayısının düstügünü ve dogurganlık azaldıgı için deniyo sen gec kalmıssın ama biran önce evlen artık
Onu insanlar değil Allah bilir. Allah'ın işine karışmak insanların ne haddine. Allah hayırlı evlat nasip etsin inşallah
Amin inşAllah
O yaştan sonra zor çocuğun olur diye korkutan da kim ya? Olacağı varsa olur olmazsa da evlat edinirsin hiç sıkma canını
34 yaşından sonra risk grubusun yani bebeğin engelli olma durumu ile senin sorunlar yaşama oranın artıyor ciddi derecede
doktor kontrolünde neden olmasın.. sonuçta bu işin uzamnları var sizi bilgilendirecek... el alem değil
yani bu mümkün..
neden olmasın..
Ancak daha fazla ertelememeniz lazım eğer anne olmak istiyorsunuz tabi doğru baba adayını bulduysanız :)
Kadınların biyolojik saati var eğer ki menopoz olmuşsa bir kadın zor yani meryem ana değiliz sonuçta
Hanfendi 37 ya da üstü diye bişey yok çocuk olur sen takma kafana evli değilmisin sevdiğin var mı
Doğurmanda sorun yok
sorun çocuğun problemli doğma oranı çok yükseliyor
Yani bu sana ve yumurtlama durumuna bağlı şu an gidip Doktora muayene olup durum sorabilirsin
ihtimal azalıyor ama 65 indede doğuran var. çocuk için bile evlenilir, bu yaşta artık mantık evliliği düşünmeli. sonuçta ünlü değiliz, bende senden farklı sayılmam
Aynen 40 tan sonra yapanda var, gönlüne göre olur umarım her şey
Allah nasip ederse 60 da bile olursun
2 uzaktan kuzenim 40 sonrası doğurdular gayet de sağlıklı çocukları var.
olur olur sıkma canını 45 yasında doguran var herkes menepoza aynı gırmıyo
şu an kaç yaşındasın ve evli misin
Benden gecti ozaman 😀
Evet zor, imkansız değil ama zor.
çocuk sahibi olunur diye düşünüyorum öyle olmasa annem korunmazdı
Yok hikaye 42 ligi dogurtttum
Amin.
Doğru diyorlar abla. 40dan sonra sıkıntı.
Olur tabi
olursun genc biriyle evlen
He olursun.
Yasın kax
Olur neden olmasın
olur neden olmasın var mı hayatında bırısı?
Bn dogmda personelm geçen 47 yasnda kadn geldi
Evlilik var mı?
37 geç değil ki
olabilir
Olursun
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?