Bugün kötü bişey yaşadım ne yapıcam bilmiyorum acil yardım eder misiniz?

Bugün kaş yaptırmaya gitmiştim 3. Kez kaşımı yapan abiyi önceden tanıyorduk yani eşim tanıyordu ben tanımıyordum ilk gittiğim zaman tanıştık yalnızca daha öncesinde görmüştüm adamı bugün kaşımı düzeltmek için çağırmıştı ben eşimden bunun haberini geç aldığım için biraz daha geç gittim bugün doktorun geldiği gün olduğundan dolayı yoğunmuş biraz içeri girdim ilk başta kaşımın birini yaptı yaparken sohbet falan ettik işte kaşımdan hem kurslarından stajlardan aşılardan bahsettik sonra eşinin diğer müşterisi geldiği için odayı boşaltmak zorunda kaldık tek kaşımı bitirdi ben çıktım oturdum daha sonra uzun Bi süre bekledim içeriden çıkmalarını beklerken biraz kötü oldum ağlayasım geldi içime kötü Bi his oturdu kendimi tutamadım gizli gizli ağlamaya başladım neyse biraz düzeldim derken tekrar içeri geçtik kaşımı yapmaya başlamadan önce benim gerginliğini azaltmak için başıma kollarıma falan masaj yapıyordu sonra sadece o şekilde kalmadı ilerledi özel bölgelerime dokunmaya başladı sonra parmağını soktu falan diyeceksiniz ki bütün bunlar olurken neden kalkıp bişey demedin yapmasına izin verdin o an ne yapacağımı bilemedim ilk defa başıma gelen bişeydi ve kasılıp kaldım o an daha sonra parmaklarını değdirmeye falan başladığında özel bölgelerime kalkmaya çalıştım artık ben giyineyim kaşımı yapalım artık bitsin VS gibisinden adam beni durdurmaya çalıştı ama ben o an gerçekten ne düşündüğümü bilmiyorum sadece kalkıp giyindim üzerime örttüğü havluyla özel bölgelerimi kapatmaya çalışarak bir şekilde giyindim ve artık kaşlarımı yapması için ısrar ettim kaşlarımı yaptı sohbet etmeye çalıştı bu kez cevap vermedim o andan sonra kendimi o kadar çok kastım ki ağzımı açamadım hala da aynıyım dizlerim titriyor pis işim gibi hissediyorum kendimi parçalamak istiyorum vücudumda dokunduğu her yeri tek tek kasmak istiyorum o derece ama ne yapacağımı bilmiyorum şu an bacaklarımı hissetmiyorum hala kendimi kasıyorum istemsiz olarak titriyorum kalbim çok hızlı çarpıyor yardım edin ne yapayım şimdi
Bugün kötü bişey yaşadım ne yapıcam bilmiyorum acil yardım eder misiniz?