ikisininde ayrı ayrı iyi yönleri var. Mesela hastanede çalışmıyorsa kamudaki bekçinin başına pek bir olay gelmez. Bekçinin hemen her günü olaylı olur. Kamudaki güvenlik genellikle insanlara danışmanlık yapar ona yol yordam sorulur vs. bekçinin iyi yönü ise başına bir olay geldiğinde kuvvet kullanma yetkisi güvenliğe göre daha geniştir. Arkasında EGM vardır yani herhangi bir olayda polis hızlı şekilde hareket edip destek verir. Mizacına bağlı olarak seçim yapmalısın.
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 757 cevap paylaştı.
+1 yılGüvenlik iyidir bekçi de iyidir devlet kapısı ama sıkıntı ya
Bi banka da güvenlik olmak gibisi yok bence22 Yorumla
Soran+1 yılister güvenlik olsun ister bekçi olsun herhangi bir kamu kurumunda memur olmak ya da sözleşmeli bile olsa çalışmak daha iyidir ama yaani
- +1 yıl
İllaki de işte kararı iyi vermek lazım bekçi tanıdım yok ancak orası da bence askeri tarzı yönetimi olduğunu düşünüyorum hani güvenlik gibi rahat olabileceğini sanmıyorum iyi karar vermek lazım
+1 yılİkisinin de zor yanları var güvenlik biraz daha rahat gibi
03 Yorumla
Soran+1 yılgüvenlikler hangi yönden rahat peki?
- +1 yıl
Mesela gündüz çalışanları duruyo kulübe ya da kapalı alanda oturtabiliyor molası var vs.
Soran+1 yılgece çalışan güvenliklerde var ama onlar bir kurumu ve belli bir alanı koruyorlar. bekçiler hep dışarıdalar. sorumlu oldukları bölgede kendilerine görev yeri olarak verilen mahalleleri koruyorlar bir de görev alanları ve yetkileri biraz daha geniş yaani ama bekçilerde sadece sorumlu olduğu görev yerinde ve o zaman diliminde üniformalı olarak yetkililer aynı güvenlikler gibi o konuda benzerler aynılar yaani..
Güvenlikler genelde düşük maaşla çalışır ama çalıştıgı kuruma göre değişir bekçilik maaşı iyi ama daha riskli olmak isteyene göre değişir
00 Yorumla- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 3,8b cevap paylaştı.
+1 yılKıyaslanmaz bile bekçilikle
04 Yorumla
Soran+1 yılhangisi daha iyi sence yaani?
- +1 yıl
Bekçilik tabi
Soran+1 yılkamuda güvenlik memuru olursan da kötü bir iş değil memur güvenlikler var her kurumda ama taşeron güvenlik olmak zor ve özelde yapılacak bir iş değil genellikle ama 657 ye tabii güvenlik olmak da iyi bir şey sonuçta oda o kurumun bekçisi oluyor bekçi gibi egmye direk bağlı değil sadece dolaylı yoldan bağlı oluyor yaani..
- +1 yıl
Kurumun 657 ye bağlı güvenliği bekçilikten daha iyi ama onu nasıl olacan
- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 7,6b cevap paylaştı.
+1 yılBekçi
01 Yorumla
Soran+1 yılneden bekçi peki?
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat