Merak etme bizde çiçeğiçpe atan kızları çöpe atıyoruz, bilim de buna deneme yanılma yöntemi deniyor. ... derken tamam tamam yalan söyledim itiraf : biz zaten o çiçekleri siz çiçekleri görünce aptala dönün diye değil, çiçek alınca poponuzu kaldırıp etrafa hava basın diye alıyoruz.öyle olunca çok daha verimli bir ilişki oluyor.
02 Yorumla
Soran+1 yılYok atacagımı soyluyorum o gene alıyor.Verim aldıgıda yok haberdar edeyim,o konudan bahsediyorsan istemedigim birseyi yapamaz.
Gizli Üye(36-45)+1 yılof kötü anılarım canlandı şimdi :(
Birine ilk defa çiçek almıştım çok sevinmişti sonra çiçekleri çöpe attıp vazoyu eve götüreceğini söyleyince hemen ayrıldım bir de hiçbişey yokmuş gibi durup durup dururken kendisi söylüyor gel de delirme vazoyu da atsaydı bari!03 Yorumla
Soran+1 yılVazo arkadastan hediye diyebilir yada ben aldım der. ama cicekler olunca sevgiliden oldugu anlasılıyor,evdekilerden cekinmistir.
Cevap sahibi+1 yılhadi ya :( o da öyle demişti :(
boşuna mı ayrıldım ben şimdi :(( neyse bi kere ayrılmış oldum :S
Soran+1 yılBoşuna ayrılmışsın evdekilere ilk buluşmada senden bahsedememesini anlayışla karşılaman gerekirdi,sonuçta seni tanımıyorlar.
+1 yılben hiç çiçek almadım nan, bi içim burkuldu :D
olaydı, örümcek adam gibi balkondan tırmanır ben onları yine eve sokardım :D01 Yorumla
gülüm vardı bitek onuda defterimin arasına koydum saklıyorum atmak gibi niyetim yokk
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
+1 yılçiçek alcaak veee çöpe atcam nye atıyım yaahuu evde dayak yieceğimi bilsem atmam onlar benm kıymetlimm zaten ayda yılda bir alır onu da saklarım :D
12 Yorumla- +1 yıl
kız dediğin böyle olur. +1
- +1 yıl
teşekkr edermm
+1 yılEve giderken yanımda bile götürmüyorum, aldığı ortamda bırakıyorum. O kadar romantik olmaya gerek yok. Atacaksın ki yenilerini alsın.
15 Yorumla- +1 yıl
çok ayıp!
- +1 yıl
tamam ayıp anladık. eve göndersin de atmayayım. ne o öyle kız istemeye gelir gibi.
- +1 yıl
altını da temizlerin mi?
birisine çiçek alacağım ve çöpe atacak. Bir daha ki sefere bir balya saman alırım. Belki ondan anlar.
00 Yorumla
+1 yılÇiçek almayı çok sevmem, hayatımda bir elin parmaklarını geçmez almışlığım.
Ölü çiçekleri birine armağan etmek gelmiyor içimden.
Aldığım çiçekleri sevgilimin çöpe attığını görürsem ve ya duyarsam yakarım çırasını =)00 YorumlaTabıkı atmadım eve goturdum kım ne soylerse soylesın umrumdamı hayırr o kadar almıs dusunmus ben bıde copemı atcam ayıp len ayıpppp
11 Yorumla- +1 yıl
+1
+1 yılo kadar güzel birşey yapıyorsunki nickinden kim olduğunu anlayamayacağımız halde bir de gizliden sormuşsun. utanman gereken bir durumdan mı utanıyorsun? evet!
00 YorumlaGuncellemeye cevap : Amma kaprislisin. Sen benim sevgilim olacaksin varya celenk tasitirim celenk
00 Yorumla
+1 yılya bayanlar ya yalan söylüyorsunuz yada bizim bu türk erkekleri kro abi yıl 2012 bu devirde çiçek almayan bayan kalmışmıdır ya.?
00 Yorumla
+1 yılverecegim cicegi cöpe atıgım gözünün önünde ezdigim tekmeleyip parcaladıgım oldu
00 Yorumlademek ki kızlar çicekleri seviyor acaba encok hangsi hernekadar mantgma ders dussede
00 Yorumla
+1 yıllan bi cicek alanimiz olmadi be mezarima cicek koyani gebertirm valla
00 Yorumlaumarım türünün tek örneğisindir
00 Yorumla
+1 yılçöpe atmadım ama masada bıraktığım oldu
00 Yorumlaher gün yapılan bir şey miş gibi sordun
02 Yorumla
Soran+1 yılyok bulustugumuzda
hepsini saklıyorum atmam,kıyamam
01 YorumlaEve götürürdüm ben ya hiç çiçek alanım olmamıştı.
00 Yorumlahiç çiçek alınmadı bana o yüzden bişi diyemiycem
00 YorumlaFAZLA SIMARIKSIN
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbende çöpe atıyordum ama paraya yazık ya
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler