Kavga etmiştik bende soyledim çiçek konusuunu bana öyle aldı o zama atickatim ama atmadım şimdi yine kavga ettim atayım mi siz olsanız ne yapardınız
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılFevri davranırsan eline ne geçecek? Olan çiçeğe olacak. Almış artık. Çoğu erkek bu tür incelikleri düşünemiyor işte. Atma çiçeği, saklamak istiyorsan sakla, kurut birkaç tane. Yarın bir gün Allah korusun bir şey olsa sevgiline bu defa bu söylediklerin seni bıçak gibi yaralayacak. Fevri olmak iyi değil. Sakinleş, derin derin nefesler al. Kendini doldurursan sadece sinirlendiğinle kalacaksın
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Söylemene rağmen almasa, "söylememe rağmen almadı" derdin. Aldı, bu sefer "benim söylememle aldı" diye hayıflanıyorsun.
Kendine açıkça itiraf etmen gereken bir şey var. Partnerin senin duygusal beklentilerini karşılamaktan çok uzak.
Sen romanlarda, filmlerde yer alan romantik erkeklerden istiyorsun. Bu adam, o adam değil.13 Yorumla- +1 yıl
Ya icten ice istiyoruz ama sirf biz dedik diye almaniza da gurur yapiyoruz. Bu yuzden bu toxic konusma ortaya cikiyor. Cunku kendi dusunsun isteriz sonucta cicek yani.. nedir ki? Cok mu?
- +1 yıl
@melikenilayy Kesinlikle çok değil. Çiçek veya küçük romantik jestler hakkınızdır. Hatta ihtiyacınızdır.
Ama partnerin bunları içinden gelerek yapmıyorsa, senin bu tarz küçük jestlere olan ihtiyacını göremiyorsa doğru kişi o olmayabilir.
Azına razı olurum deyip kabullenebilir veya hak ettiğine inandığın ilişkiyi yaşatacak başka kişiye yönelebilirsin. Seçim yapmakta imtina edince sözünü ettiğin toxic konuşmalar ortaya çıkıyor :) - +1 yıl
Genel olarak iyi biriyse ve seviyorsak gitmek istemiyoruz. Kendisi fark etmedigi icin de soyluyoruz ama sonra yapinca da anlamsiz gelince oyle diyoruz 😅
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
5Cevap
Bence çiçekler masum sen kendini at 🙄 ota b. ka kavga etmişsiniz
00 YorumlaEtkin altına al
Sen eğit bence
Hemen bu kadar fevri olma
Erkekler odundur00 YorumlaSeni mutlu edecek şeyi yap. Mutsuz edeni değil. Çiçeği atmak sana bir şey kazandırmaz.
00 Yorumla
+1 yılÇöpe atma seni anlayabiliyorum söyledikten sonra önemi almıyor ama almış artık
00 YorumlaKendi düşünmüyorsa sen mutlu ol diy yaptım demiyorsa bırak gitsin
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHayır. Atma. Karşındaki insanı da çöpe atma. Biraz sakin ol. Neden bu kadar asabisin?
00 Yorumlaçocuğu rahat bırak. işkenceci.
00 YorumlaBir anlamı yok bence
00 Yorumla
+1 yılYol ver gitsin
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Özel Gün & Sürprizler > Sorular > Kavga ettikten sonra ve benim söylememle alınan çiçek sizce çöpe gitmeli mi?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat