Kısa zamanda zayıflamam lazım
5 kilo fazlam var
Su zayıflatır diyolar gerçekten su içmek zayıflatır mı?
5 kilo fazlam var
Su zayıflatır diyolar gerçekten su içmek zayıflatır mı?
sürekli su içersen şişersin bunu unutma evet su zayıflatır ama nasıl? yemek yemeden 10 dkka önce buz gibi bir bardak su içersin sonra yemek esnasında 2 bardak su içersin yemekten 10 dkka sonra bir bardak su daha içersin o zman zayıflamana yardımcı olur.
Ama sürekli su içersen kasların su toplama başlar olduğundan fazla şişman görünürsün :D
Zayiflamanin ana sarti karbonhidrat diyetidir yani hayatından ekmeği kes beyazlari cikar 1 ayda 5 kilo verebilirsiniz tabi koşu ve kardio bunu hizlandirir
Sadece su içerek kilo veremezsin. Kalkıp spor da yapman gerekiyor. Bu kadar tembelliğin sonu nereye varacak bilemiyorum. O gırtlağını da tutmak zorundasın. Kısa zamanda bu dediklerimi yaparsan fazlalıklarını vermeye başlayacaksın.
su idrar gelmesine yol aciyor, normalde sporla falan verilen kilolarla birlikte bagirsaklarinin cok calisip surekli tuvalete cikman da kilo vermeye yardimci bir etken diye biliyorum.
Cevap
11Cevap
Su #zayıflatmaz.
Su metobolizmayı hızlandırarak zayıflamaya yardımcı olur.
spor + diyet yapmadan günde 50 litre su içsen de zayıflayamazsın.
Diyet ve spor yaparak zayiflayabilirsin
Cok su icen zayiflar diye bişey yok. Sadece su icmek bir fayda sağlamaz. Spor ve diyet yapmalısın
Yemeği azalt, kalorisi az şeylerden azar azar ye. Bol su iç. Hareket et. Kısa vakitte verirsin.
sirf su icerek zayiflayamazsin ama diyet yaparken bol bol su icersen yararli olur
Spor yapmazsan diyet yapmazsan sadece su içersen hayatta zayıflayamazsın günde 2.5 lt su içip diyet yapıp spor yaparsan zayıflarsın.
kulaktan duyma seyler bunlar ya bogazı kes bıraz kardıyo yaptınmı verırsın cok rahat
su vucuttakı aktıvıteyı hızlandırır , ama sadece tek başına yararsızdır
Faydası olur ama sadece su içmekle de zayıflayamazsın
zayıflatır ama fazlası böbreklerini yorar. cok ciddi sıkıntılar çekebilirsin. haddini aşma.
Bobreklerde sıkıntı varsa odem yapar içinde subutramin olan bir urun al eczaneden iş gorur
Az yemek bol spor bol su ile verirsin kolay gelsin
yemeklerden sonra yesil cay ic spor yap
Su içmek yardım eder.
günde 2 litre yeterli.
dolaylı olarak zayıflatır. tokluk saglar
Yeşil cay yeşil kahve günde en az 5 bardak
ödem atar
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar