Ya zayiflamak istiyorum pandemiden dolayi diyetisyenede gidemiyorum baska diyerlerde var ytde falan gormustum etkili diyolar ama useniyorum sadece su icip sıvı yani corba falan yiyerek kilo verebilirmiyim sizce 😖
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- +1 yıl
Güzel bir konu bana artık hersey yasak.. Kola gazlı içecekler Redbull VS hersey yasak oldu.. Makarna soslu yasak, patates soslu yasak, salam yasak yani hersey git gide yasak oluyo o yüzden kendiliğinden gider yakında. Evet şu iç bol bol miden de ki herseyi silip süpürür
24 Yorumla- Soran+1 yıl
Banada hersey yasak kuzum saol yorumun için 💖🥺
- +1 yıl
Çok kötü demi
- +1 yıl
Allah yardımcımız olsun
- Soran+1 yıl
Aynen cok kotu amin. d 😖🧡
En İyi Cevaplar
- +1 yıl
Sıvı ve su tüketerek yağlarını çok az yakarsın su içmek vs vücudtaki suyu atar 3 4 günde 2 3 kilo verebilirsin ama tavsiye etmem entertainment fasting öneririm belirli bir süre aralığında aç kalıyorsun kalan vakitlerde günlük kalori miktarını tüketirsin (sağlıklı besinlerle) kısa bir sürede kilo verebilirsin internetden nasıl yapıldığını öğrenebilirsin koşu veya yürüyüşlerle kalori açığıda oluşturmayı da unutma 10 dk hafif tempo koşu 15 dk yürüyüşün yeterli olucağını düşünüyorum
https://www. agirsaglam. com/gunluk-kalori-ihtiyaci-hesaplama/
Burdan günlük kalori miktarını hesaplaya bilirisin
Umarım yardımcı olmuştur10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
21
Cevap
6Cevap
Pandemiden dolayi diyetisyene gidemiyorsan online diyet desteği alabilirsin. Bana önce cok mantıksız gelmisti açıkçası. Online diyetisyen mi olur filan demiştim ama arkadaşımın israriyla bi besmele çekip başladık. İnan bana normal diyetisyene gitsem bu kadar motive olamazdım herhalde. 1 ayda sadece diyet yaparak 5 kg verdim.
03 Yorumla- Soran+1 yıl
Nasil online bi diyetisyene ulasabilirim
- Soran+1 yıl
Tamamm
- +1 yıl
Sadece su içerek zayıflanmaz protein ya da yağlı gıdalar 2 ile 4 saat midede kalmaktadır su için böyle bir şey söz konusu değildir kişi açlığını su ile geçiriyo ve daha sonrada yemek yemiyosa metabolizması ona uygun olduğundan zayıflıyo olabilir su içerek idrarla yağ da atılamaz.
00 Yorumla - +1 yıl
Sadece su içerek zayıflanmaz protein ya da yağlı gıdalar 2 ile 4 saat midede kalmaktadır su için böyle bir şey söz konusu değildir kişi açlığını su ile geçiriyo ve daha sonrada yemek yemiyosa metabolizması ona uygun olduğundan zayıflıyo olabilir su içerek idrarla yağ da atılamaz.
00 Yorumla - +1 yıl
00 Yorumla Tabii ki de sadece su içerek zayıflayamazsın tam tersi vücudun halsiz kalır sadece yediğin yemekleri azaltman gerek sağlıklı beslenmen ve şekerden uzak durman aynı zamanda da tabii ki spor yapman gerek mesela evde Leslie yaparak kalori yakabilirsin :)
10 YorumlaSadece su içerek zayıflanmaz protein ya da yağlı gıdalar 2 ile 4 saat midede kalmaktadır su için böyle bir şey söz konusu değildir kişi açlığını su ile geçiriyo ve daha sonrada yemek yemiyosa metabolizması ona uygun olduğundan zayıflıyo olabilir su içerek idrarla yağ da atılamaz.
00 Yorumla- +1 yıl
sadece sıvı alarak zayıflasan bile giden su olur. Kalıcı bir zayıflık olmaz.
01 Yorumla- Soran+1 yıl
E napim kalivi olsun diye
ben 25 kilo verdim ancak sadece su ile olmuyor
protein ağırlıklı besleniyorum. egzersiz ve su ilede destekliyorum ki kas kütleme zarar gelmesin vitaminsiz kalmakta istemem. şu an yeterince vitaminsizim cilt problemlerimde cabası..00 Yorumlakısmen evet ama su sizi tek başına zayıflata bilecek bir etken degildir sadece vicuda yerleşecek yagları kiloları idrar yolu ile atar ama deigim gibi su tek başına yeterli degil içine 1 parça limon ve tarçın atarsanız etkisi daha fazla artar.
00 Yorumla- +1 yıl
Su içerek zayıflama kolaylaşır ama kalori açığı bırakarak daha kolay zayıflanır
10 Yorumla 1 haftalık su diyeti var doktora danış bedenin uygunsa bunu yap 1 hafta sonunda ise program al ya da program yaz ağırlık su olsun özellikle belir veya göz önünde bulundurularak programını yaz
00 YorumlaSu diyeti var sadece su iciyorsun 1-3 gün arasi cok su icmiyosan yapabilirsin ama fazla icersen de su zehirlenmesi yasarsin sjfhsjd
10 Yorumla- +1 yıl
Su ve çorba içerek kilo verebilirsin 7 günde en az 2.5 veya 3 verirsin heralde ama bünyene bağlı ben öyle verdim.
00 Yorumla Metabolizmaya göre değişiklik gösterir. Su içmek çok önemli ancak, egzersiz ve beslenmede bir o kadar önemli.
00 Yorumla- +1 yıl
10 günde sadece su içeni gördüm ve zayıfladı , ama dayanabilecegini sanmıyorum ve kötü birşey
00 Yorumla biraz fayda eder o kadar.
00 Yorumla- +1 yıl
Sen çıldırmışsın
12 Yorumla- Soran+1 yıl
Hemde nasıl
- +1 yıl
Aferin
verirsin de alırsın geri
03 Yorumla- Soran+1 yıl
Alcagimi sanmiyorum artik hic bir yemegi canim cekmiyo yani bıraksan sadece su isterim:)
- Soran+1 yıl
Tokken degil ama yemek bile istemiyorum aciktigimda istahim geri kaciyo gene alistik herlde. d
Sporda yapman lazım
03 Yorumla- Soran+1 yıl
Ne tur bi spor?
- Soran+1 yıl
:)) iyi saol 🧡
- +1 yıl
Evet su iştahı azaltır
00 Yorumla - +1 yıl
Evet verebilirsim
00 Yorumla - +1 yıl
Hiç alakası yok yani
10 Yorumla - Gizli Üye(25-29)+1 yıl
Biraz egzersiz ve bitki çayıyla desteklenmeli
00 Yorumla Evet
10 Yorumla- +1 yıl
Zayıflarsınnnn
00 Yorumla - +1 yıl
Zayıfladın mı
00 Yorumla - +1 yıl
evwt
00 Yorumla
Devamını Gör(22)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Sadece su içerek zayıflamak suyun bilimsel olarak kanıtlanmış özellikleri dışında, tokluk verme özelliğinden yararlanarak ve günlük yaşantımızda rutin oluşturarak 3-4 verebileceği de kanıtlanmış ve birçok kişi tarafından uygulanmış bir yöntemdir sevgili KScan.
Etrafımızda elinde su şişesi ile dolaşanlar görürüz bu kişilere dikkat edin, ne kadar çok enerjik ve formda insanlar olduğunu göreceksiniz. Sevgili KScan arkadaşlarım bir bardak su ortalama 10-12 dakika içerisinde ince bağırsağımızdan geçiyor.
Dolayısıyla 20 dakika içerisinde bağırsağımızdan tamamı geçmiş oluyor ve tokluk hissini oluşuyor saatte bir içilen su ile mide hiçbir zaman aç hissettirmiyor, boş hissettirmiyor dolayısıyla da beyinde bir açlık oluşmadığı için bizi yemek yemeye sevk etmiyor.
Bu şekilde günlük su tüketiminin bir rutin halinde, düzenli aralıklarla olması zaman içerisinde süreç içerisinde bize çok güzel bir zayıflamada sağlıyor. Bu arada her saat su içme yöntemi yanında suyu yudum yudum içerek suyu kaliteli bir şekilde vücudumuza verdiğimizde ise midede doluluk hissi daga uzun süreli olmaktadır. Beyni doydum sinyali ile uyararak fit bir vücut kazanmanız çok olası.
Hemen şunu da hatırlatmalıyım; su ihtiyacımızı karşılamak için kahve, çay, meyve suları, kola veya idrar söktürücüler vücudumuzdan daha fazla suyun atılmasına sebep olurlar ve asla mideyi dolu tutmazlar. Kısaca suyun yerini başka hiçbir şey tutmaz unutmayalım.
Sizler sadece su içerek zayıflama içerikli videomuda izlemek isterseniz buraya bırakıyorum #suiçerekzayıflaSeherAkgül.
Canım arkadaşlarım videomda tüm detayları ile anlattığım suyun önemini diyet süreçlerinizde daha da çok önemsemelisiniz. Düzenli su içerek ve içtiğiniz suyu günlük yaşamınızda sık sık ve yudum yudum içtiğinizde metabolizma hızınızı artırarak yağ yakımını da hızlandıracaksınız.
Kocaman sevgilerimi bırakıyorum.