Mesela yengeç ikizler ve teraziyle anlaşamaz diyorlar burç uyumunda... Ve benim eski sevgililerimden biri terazi diğeri de ikizlerdi ve ayrıldık! Yani burç uyumu doğru çıktı..
Peki İslam da yeri nedir bunun?
Peki İslam da yeri nedir bunun?
gerizekalı bir toplum olduk iyice yengeç değil akrep olsaydı evlencek miydiniz sanki. bu zamanda olan sevgiler yalan anlayamadınız bunu.14 yaşındaki kuzenim de aynısını söyledi.14 yaşındasın evlencek miydiniz ki bunu kızlar söylüyor.
sevgili olmak tamamen bu devirde çıkarlara dayanır.2 yıllık ilişki bile uzun geliyor insanlara. uzun sürmüşmüş aşk acısı çekiyomuş falan filan. ulan annemle babam çocukluk aşkıymışlar birbirlerinin.25 senedir nasıl gidiyor hala daha mutlular. sen gelmiş 2 yıllık ilişkiye uzun diyosun.
anlamadım?
Bugün bu konuyla ilgili bir soru sordum. Hislerimin tercümanısın süpersin
bu arada 25 senedir evliler çocukluktan bu yana 35 yıl rahat geçmiştir. teşekkür ederim. soran kardeşim sevgili olaylarını takmayın diyorum. ayrılmışsanız bu anlaşamamadan değil bunu bil istedim.
1-istediğini almıştır
2-sıkılmıştır devamlı aynı insanla yaşamaktan
3-daha iyi birileri çıkmıştır
4-kendisini cinsel olarak tatmin edebilecek birileri çıkmıştır.
ayrılmışsanız bunlardan olmuştur. en kötüsü de yollar ayrılmıştır. daha da ihtimal yok.
kısacası burçların anlaşamamasından değil sevgilerin yalan olduğundan ayrılmışsınız. gayet açık konuştum anlamışsındır artık :)
bir de mağrifetname diye bir kitap var Erzurumlu ibrahim hakkı hazretlerinin orda yazıyor bunlar okuya bilirsin
İslamda sadece kişilik olarak vardır burçlar. Günlük burç falları falan yoktur.
Ayrıca İslamda SEVGİLİ KAVRAMI haram olduğu için... gerisini sen anla ;D
canım sana dini bir konu danışabilir miyim? bana özelden yazabilir misin?
Yıldızname islami astrolojidir yani bu konulara yer vardır. Ama burç uyumları öyle okuduğunuz kadar basit değil.
Cevap
13Cevap
İslamda bu tür şeylere inanmak haramdır ve lanetlenmiştir:
ama çıkıyor?
7 milyar insan var birine uymasa birine uyar
Harammıdır? Yuhh bu kadar da usturuplu atılmaz.
Fal okları, büyücüler, gelecek hakkında bu tür şeylerden medet ummak helalmidir arkadaş?
ya kardeş sen benim soruya bir cevap ver çıkıyor ama denilenler?
Ne çıkıyor Allah aşkına? destekli sallamıştır bir yerlerden duymuştur, laf cambazlığı yapmıştır, Ha herşeyi bir kenara bıraklalım kendin gibi bir ölümlüden ne bekliyosun
hayır ya her yerde yazıyor ki bu.. birine sormadım. kalıplaşmış yani...
lütfen buraya yaz bizde bilelim
ne açıklaması? asıl sen yaz biz bilelim...
ya yürü git işine element uydurma :D
sana demedim zaten:P
@cadcad a dedim.
Uyumlu burçlar var.. dini bişey değil bu. astroloji ile ilgili.. dinde astroloji var..
Uyumu bazi ilim adamları açıklamıştır. benim bildiğim ibrahim hakkı hz. marifetname de açıklıyor. faydalabilirsin..
İslamda aslında gökbilim var gezegenlerin filan karakteri etkilediği söyleniyor ama günlük gazetede yazan burçları islam yalanlıyor.
İslam kadını köle yerine koyuyor fakat sen burç uyumuna mı takıldın :D
bence var cunku insanlarin dogum tarihleri karakterlerede etki ediyo bunun oldugunu hocalarda soliyo oyleyse belli karakterlerin birbiriyle daha iyi anlasiyo olabilmesi akla yatkin
Burçlara inanma, burçsuzda kalma. İslamda burç uyumu diye birşey oldugundan emin değilim ama yok diyebilirim batıl inanç. Sürekli burçları takib ederek yaşamını burcuna göre uydurmaya başlayabilirsin dikkatli ol fazla önemseme.
Fal boyutu yoktur, karakteristik özellikleri vardır islamda burçların sadece
@minderbob hocam ıyı bılır
@minderbob hocam bir açıklama bekliyoruz sizden o zaman:))
#Var sadece karakter anlatımı olarak aşk ilişkileri yok
isalam alimlerininde burçlara yönelik yorumları var demekki uyum var
İslam da burçlar var ama sizin bildiginiz gibi burç değil onlar.
nasıl peki
Ay, güneş ve gezegenlerin insanlar üstündr olumlu ya da olumsuz etkileri kuran da geçiyor. Ama insanlar bunların etkileri nasıl olduğunu neler olduğunu uydurma bir bilimle yoruma döküyorlar oysa insanın nasıl biri olduğu burçlar da belli olmaz ve Allahn bildiklerini kullar biliyormuş gibi yorum yapıyorlar.
ama çıkıyor mesela yengeçle terazi anlaşamaz diyor ve biz anlaşaamdık ayrıldık?
Evet bende şaşırıyorum ama anlaşamaz yorumu sizin üzerinizde tutmuş olabilir. Siz yubede bunu kendi hatalarınıza ve uğraşmadgnz içinde kadere bağkayn daha sağlıklı olur.
mesela terazi burcu bir kısmetim çıktı ben istemedim anlaşamyız diye...
Hayatınızı böyle şeylere bağlayarak yanlış yapıyorsunyz. Çok saçma belki gerçekten mutlu olacaksnz. O zaman burçlara göre ilişki yaşayalım.
hadi biri öyleydi, ikincisi de i öyle olur? yaşadım ben... demekki gerçek bu uyum...
Ne diyeyim bacım ya şimdi sana sen inanmaya devam et tesadüf işte inançların dışına çık batıl olanlara inan dicek başka bişeyim yok.
Pek inanmıyorum burçlara
Burç Suresi 13 'Akrep erkeğinden kaçın'
islama bari karıştırmayın burşçları falan ya
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar