cadıların büyüyle ilgilendiğini bir çok kişi biliyor ama beyaz cadılar büyü yapmaktan çok şifacı gibi davranırlar büyülerle uğraşmazlar doğal taşlar ve bitkiler kullanırlar bu beyaz cadılardan zarar gelmez bilgilerini insanların iyiliği için kullanırlar.
sanırım dinimizde cadılar kafir olarak tanımlanır (Büyü yaptıkları için) fakat beyaz cadıların büyüle alakası yoktur acaba yine de islam onları kafir olarak mı tanımlar?
bilgisi olmayan yazmasın görüşünüzü veya fikrinizi değil açıklayıcı bir şekilde bu konulara ilgisi olan insanların cevaplarını istiyorum
sanırım dinimizde cadılar kafir olarak tanımlanır (Büyü yaptıkları için) fakat beyaz cadıların büyüle alakası yoktur acaba yine de islam onları kafir olarak mı tanımlar?
bilgisi olmayan yazmasın görüşünüzü veya fikrinizi değil açıklayıcı bir şekilde bu konulara ilgisi olan insanların cevaplarını istiyorum
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Yav sacma soeular sorma🤣🤣 cadilik ne huddami hadimi olan hocalar var iste. Bide kuranla vefkle is yapan insalr beyaz cadi dwdgin bunalr
Büyü yapmayan, ve şirk olmayan şeylerle insanlara şifa verenler neden Cadı ve kafir olsunlar?
Neden ergence sorular?
bir konuyu derinlemesine araştırmadan ergen etiketinin yapıştırlmasının daha ergence olduğunu düşünüyorum
cinlerime bunu danışmamı istermisin
danış bakalım
Allahın yarattığı varlıklar arasında cadı diye bir şey yoktur. cinler ve şeytanlar vardır. orta çağ avrupasında bahsi geçen cadılar sıradan birer insandı,. kilisenin dinin otoritesini arttırması için şeytana tapanların kurban olarak seçtikleri kadınları cadi gibi göstererek uydurdukları bir yalandı. sonuç olarak Allahın yarattığı varlıklar arasında sihri öğreten varlıklara ulaşmak istiyorsan belli başlı ayetleri okuyup belirli şeyleri yapacaksın bunun sonucunda allah ahiretin karşılığında sana dünya nimetlerinin kapısını sonuna kadar açacaktır. eşlerin arasını bozmak , eşlerin arasını yapmak, birini akıl hastası yapmak, birinin kaza yapmasını sağlamak, birinin zengin olmasını sağlamak birinin fakirleşmesini sağlamak , gaybtan allahın izniyle haber almak ve bir çok şey allahın insanoğluna ahiretini feda etmesi sonucu vaadidir. haktır , gerçektir. şimdilik söyleyeceklerim bu kadar.
Cadı ve beyaz cadı arasında ki fark ne?
cadılar büyük büyüler yaparlar ölüm büyüsü bağlama büyüsü vs cadılıkta ne yaparsan yap 3 katı olarak sana geri döneceğine inanıldığı için beyaz cadılar büyüyle uğraşmaz şifalı bitkilerle ve doğal taşlarla uğraşır