Ben 19 yaşında, üniversite öğrencisi bir genç kızım. Sigorta ve maddi durum için çalışmak istiyorum. A101, BİM vb. marketlere iş başvurusunda bulunacağım. İş saatleri ve maaşı ne kadardır bilgisi olan var mı?
Cevabın nedir?
A101 çalışanını ezen bir kuruluş. Haftada bir gün dışarıya kapı önüne ürün çıkartıyorlar sonra elemanlarına sattırmaları yönünde baskı yapıyorlar. Haleza indirime giren SKT yaklaşmış ürünleri sattırma konusunda da personele baskı yapıyorlar. Yemek yok. Ayrıca elemanı eksik mağazalara da seni gönderebiliyorlar. Gittiğin farklı şubede de ayrıca eziyorlar
90 Yorumla
+1 yılAsgari ücret + yol + sigorta.
Muhtemelen haftada 1 gün iznin vardır. Çift vardiyadır, 8/9 saat arası bir çalışma saatleri var.
Bazı bölgelere göre değişir saatlerin. Mesela bizim burada ki a101 tek vardiya 12 saat ama haftada 2 gün tatili var. Haftalık 48 saat çalışma durumu işte. Haftasonları da iznin olmaz.46 Yorumla- +1 yıl
Rica ederim arkadaşım, başvurduğun da daha tam bir açıklamalı ayrıntı alırsın fakat bunlar temeli :)
Başarılar dilerim - +1 yıl
Cok sacma ve gereksiz bir sekilde bilgi verdiniz 12 saat calismasi yok bilmeden atmayin. 8 saat calisma haftada bir gun 11 saat ve molasi full oldugunda iki saat yarim gunlerde bir , birbucuk arasi degisiyor. Haftada 1 gune mahsus izni var..
- +1 yıl
Hafta sonu izni de oluyor sonuc olarak evliside giriyo bekarida herkezin her turlu izne hakki var.
+1 yılmaşş konusunda bimi öneririm çalışma saatleri uzun envanter oluyo ayda 1 falan ozaman gec gidiyosun sabahta erken çıkıyosun oda 1 ayda 1 ya da 2 ayda 1 falan yemek yok zorlanıyosun bu hususta bide yogun bir magazadaysan yandın yediklerin diziliyo valla
57 Yorumla- +1 yıl
hadi hayırlısı çalışmışlıgım var ondan dolayı söyledim
- +1 yıl
ne demek sormak istediğine cevap veririm aklında olsun:I
Ben çalıştım A-101 de 😉 1100 lira maaş var herşeyi de çok güzel 😄 ortam falan herşey şahane kasa açığı çıkarmazsan da herşey güzel gider 😃 haftada bir gün de tatil var :) saatler de 8 30 - 5 30 ya da 2 - 9.30 :)
21 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
7
Cevap
11Cevap
A101 de çalıştım. Uzak bir şubeye çalışma için göndermek istemeleri nedeni ile de istifa ettim. Daha doğrusu ettirildim. Eğer bir şubede çalışacaksan müdür ya da yardımcısının iyi insanlar olmasında bitiyor iş. Skt yakın ürünleri sattırırken fazla çalıştırmaya tehdit ederlerdi. Msy bir de çocuk yaşta ise zaten birde bunların mağaza zararlarını ödersin. Kasada Skt ürün satar parayı müşteriden eksik alır. Kasa açığı bizden çıkar. Birde bunların izin günümüzü vermedikleri de olur. Sen çıkaramazsın yoksa Burası benim mağazam istersen git der. Skt ürün satmak için sürekli kendi paramdan harcama yaparak ürün sattım. işimde de oldukça iyiydim. Mağazalar arasında yarışma yapılmıştı ve ben kendi uğraşımla 3. Yaptım mağazayı. Ama çekemeyen 22 yaşında bir msy yani müdür yardımcısı yüzünden işimi bırakmak zorunda kaldım ama pişman değilim. Bizim üzerimizden geçinen müdür ve yardımcısı için çalışmak istemiyordum artık. Yardımcısına (A. C) özellikle hakkımı helal etmiyorum.
70 Yorumla
+1 yılHakmar express asgari ücret +prim+ yemek aklını kulanırsan orda yükselme şansın olur
Çok zor durumda değilsen hiç önermem hazır cafeler felan açılmışken bir sürü garson arıyan yer var İstanbul'da ikamet ediyorsanız sizi birkaç yere yönlendire bilirim 🤭10 YorumlaKızlar Bir Adım Öne konusunda 442 cevap paylaştı. BİM Çİft vardiya= 08.45-17.45 / 12.45-21.45
Part-Time personeller için= 08.45-15.45/14.45-21.45
Part-Time maaş: ~900 küsür
Full Personel: 1250-1400 arası değişir.11 Yorumla- +1 yıl
- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 8,4b cevap paylaştı.
+1 yılBu-laş-ma!
Git bir avm'de çalış ya da ne bileyim başka bir yerde ama sakın market sektöründe çalışma! Sakın!!!08 Yorumla- +1 yıl
Gereksiz sinir, stres, yorulma ve rahatsızlık nedeni!
- +1 yıl
Git çalış o zaman!
- +1 yıl
Avmlerin pekde farklı yok.
+1 yılCalisma saatleri çok fena öğrenci biri için çok yorucu olur değil ders calismak okula gitmek uyumak için zor firsat bulursunuz
03 Yorumla- +1 yıl
Hangi bölümde oluyorsunuz
Bölümümüz ya da hedef kariyerinize uygun bir is yerinde calisirsaniz paranin yani sira tecrübe de kazanirsiniz
Kızlar Bir Adım Öne konusunda 1b cevap paylaştı. Çaliş çaliş çaliş paga? Paga yoook
Allah düsürmesin01 YorumlaKızlar Bir Adım Öne konusunda 470 cevap paylaştı. En az asgari ücret alırsın bence güzel iş. Umarım bulabilirsin kariyet. net secretcv gibi sitelerden de bakabilirsin işlere
02 Yorumla1000tl cıvarı maas vardıyalı calısılıyo ama bu tur yerlerde magaza muduru olursun kısa surede maası yukselır
07 Yorumla- +1 yıl
hıc oyle olmuo
+1 yılMerhaba ne oldu işe başladınız mı nasıl gidiyor neler yaptınız? A101 den dönüş aldım ama araştırmalarım sonucu kötü eleştiriler almış endişeli ve kararsızim görüşmeye gitmek için?
10 Yorumla
+1 yıl2milyar 200 müş 101 de çalışanlar o kadar alıyormuş ama 10 dan aşagı çıkamıyorsun bazen sayım oluyor 12 de bile çıkanlar oluyor bişey kırılıyor parasını çalışanlardan alıyorlar
20 YorumlaBim'e tekrar başlamak için başka bölgelerde (şehir ) başvuru yapsam alırlar Mi acaba kendim istifa etmiştim bilgisi olan varmi?
11 Yorumla
+1 yılaklı olan girmez 1 ay çalıştım ne saat molası var ne yemöek yemek sağlam
00 Yorumla
+1 yılokul varken nasıl çalışacaksın
05 Yorumla- +1 yıl
anladım canım bende çalışmayı düşünüyorumda o yüzden sordum :)
- +1 yıl
ben bu sene üni. başlıcam örgün öğretim öğleye kadar derslerim var part time iş bulmayı düşünüyorum önce okulu halledeyim de :)
+1 yılHala çalısıyormusun nasıl bende düşünüyormda
00 Yorumla8 saat civarı asgari ücretle başlıyor
01 Yorumlaasgari ücreti geçmez sanırım kanka
00 Yorumla
+1 yıl12 saat 900 sanirim
01 Yorumla
+1 yılfena değil
01 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Kızlar Bir Adım Öne > Sorular > A101, BİM vb. marketlerin iş saatleri ve maaşı ne kadardır bilgisi olan var mı?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat