Bu kadın neden bana böyle davranıyor sizce?

Patronum kadın çok kaba davranıyor bana benden iğreniyor gibi bakıyor ağzını yamultuyor. Beni aptal bilgisiz ezik olarak görüyor sanki. İşe ilk başladığımda kadına günaydın dedim yüzüme dahi bakmadı cevap vermedi yanında bir çalışan adam vardı o da şaşırdı sonra o adam cevap verdi utandım resmen. Bana bağırarak eve gidince öyle çekip gitmek yok çantanı şuraya göstermen lazım dedi kendimi hırsız yerine koyulmuş gibi hissetim bunu yeni çalışan bir kadına sordum o da evet böyle kural var dedi belki yeni planlar için vardır çünkü diğerlerin gösterdiğini hiç görmedim.
İşimi iyi yapıyorum sanki işimi iyi yapmamı istemiyor kadın. Çok güzel yapmışsın dedi ben şaşkın baktım cevap veremedim ilk defa iyi konuştu. Temizlikçi bir kız var ona selam verdi nasılsın falan sordu benim yanımdan geçerken tiksinerek gıcık gıcık bakıyor anlamadım selam zor veriyor verinceye sessizce veriyor duymuyorum bazen.
Yeni olduğum için mi böyle davranıyor? Siz olsanız nasıl davranırsınız?
Güncellemeler
+1 yıl
Siz olsanız kendinizi kötü hissedermisiniz? Kadına nasıl davranayım sizce? Ben soğuk davranıyorum soru sorunca cevap veriyorum o kadar
Güncellemeler
+1 yıl
Normal mi bu? Siz olsanız ne yapardınız?
Artık eskisi gibi kaba kötü davranmıyor
Bu kadın neden bana böyle davranıyor sizce?