Bu kız bana neden böyle yapıyor?

Bu arada dediğim gibi benim flort konuştuğum biri var Ama garip geldi Hosuma gitti Sanaldan konuşmuştuk İlk ben kızın telefon numara falan istemedim Kız bana telefon numaramı verdi Whatsapptan konuşmak istedi Bende tamam olur dedim Neredeyse aynı şehirdeyiz İzmirde yani 4 gün geçtikten sonra Yüzyüzede buluştuk Ama kızın karakteri mükemmeldi Ben çevreye göre takip ettim Yani sanaldan bir görüş falan yapıyordu İnsanlara yardımcı oluyordu Kalbi cok güzel Ama umarım dediğim gibi yanılmaz da İlk günde o kız bana kolumu elimi falan tuttu Ben şok oldum İlk günde bu kadar hızlı olması normal mi? Yani hosuma gitti de onda sıkıntı yok Neden öyle yapmış olabilir O yüzden fikirlerinizi merak ettim Tekrar whatsaptan konuştuk Şimdi geç mesaj atıyor Çevrimiçi varken niye böyle yapıyor anlamadım moralim bozuk 2. buluşmada buluşacağız dedi Bazen hızlı ya da geç mesaj atıyor Çevrimiçi varken ben kıza dedim çevrimiçi varken niye yazmıyorsun bana dedim Biriyle mi konuşuyorsun oda hiç kimseyle dedi Arkadaş bu beni gerizakalı mı zannediyor? 🤦🏻‍♂️
Bu kız bana neden böyle yapıyor?