Kızlar Bir Adım Öne Home office cagri merkezi isi zor mu? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor 1 aylik falan calisicam zor mudur cok. Telde konusmayi hic sevmiyorum ama mecbur kaldim artik Home office cagri merkezi isi zor mu? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
xx_Centilmen_xx Takip Et Xper 7 Yaş: 36 , eic 47% +1 yıl Projeye göre değişir bende home office olarak calisiyorum evde calismak rahat oluyor 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Ne üzerine seninki. Bir de deneyim istiyor çoğu yer Yorumla xx_Centilmen_xx +1 yıl Benimki teknik destek, ama bizim sirket 4 hafta egitim veriyor ise baslamadan Yorumla Soran +1 yıl Cok iyimis eğitim olması. Bakicaz artık zaman ne gosterir.. Yorumla xx_Centilmen_xx +1 yıl Zor bir proje degilse cabuk alisirsin Yorumla tomris2 +1 yıl hangi şirket acaba memnunmusunuz Yorumla
technocrates Takip Et Master Yaş: 47 +1 yıl Size uygun bir iş olmadığını düşünüyorum. Telefonda konuşulan, hatta sürekli konuşulan bir iş bu. 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Evet biliyorum ama alisicam artık. Gerci deneyim de önemli çoğu yerde. Başka bir şey bulamadım 😏 Yorumla technocrates +1 yıl Kolay gelsin. Yorumla Soran +1 yıl Tesekkur Yorumla
Pqkdksksjd Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 71% +1 yıl Ben çalıştım iletişim sevmiyorsan asla çekilmez 0 1 Yorumla Soran +1 yıl 😔😔 Yorumla
birucanbirdekacan Takip Et Master Yaş: 52 +1 yıl Kızlar Bir Adım Öne konusunda 20,5b cevap paylaştı. konuşmayı sevmeyen çağrı merkezinde yapamaz 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Projeye göre değişir bende home office olarak calisiyorum evde calismak rahat oluyor
Ne üzerine seninki. Bir de deneyim istiyor çoğu yer
Benimki teknik destek, ama bizim sirket 4 hafta egitim veriyor ise baslamadan
Cok iyimis eğitim olması. Bakicaz artık zaman ne gosterir..
Zor bir proje degilse cabuk alisirsin
hangi şirket acaba memnunmusunuz
Size uygun bir iş olmadığını düşünüyorum. Telefonda konuşulan, hatta sürekli konuşulan bir iş bu.
Evet biliyorum ama alisicam artık. Gerci deneyim de önemli çoğu yerde. Başka bir şey bulamadım 😏
Kolay gelsin.
Tesekkur
Ben çalıştım iletişim sevmiyorsan asla çekilmez
😔😔
1 ay çalışacaksın bir ömür değil 😁
Konuş ya ne olacak millet soyunuyor
konuşmayı sevmeyen çağrı merkezinde yapamaz
Hangi firma acaba bu