Arkadaşlar dalış maskesi alacağım. Bütçem 80-150 arası ne önerirsiniz? Sadece maske borulu değil. Ayrıca dalış için neler gereklidir bilgi verir misiniz?

Arkadaşlar dalış maskesi alacağım. Bütçem 80-150 arası ne önerirsiniz? Sadece maske borulu değil. Ayrıca dalış için neler gereklidir bilgi verir misiniz?

Su altı sporlarıyla ilgilenenler için dalış sınırlarınızı zorlayabileceğiniz, muhteşem bir seçenek. Hem çok eğlenceli hem de çok gizemli. Su altının rahatlatıcı etkisi merak ve gizemle birleştiğinde ortaya unutulmaz bir deneyim çıkıyor. Ancak istenmeyen durumlarla karşılaşmamak için dalış malzemelerimizin de eksiksiz olması gerekiyor.

Su altında beklemediğimiz durumlarla karşılaşmamak, kendimizi rahat ve güvende hissetmek için dalış malzemeleri oldukça önemli. Aynı zamanda dalış ekipmanlarımızı seçerken vücudumuzu iyi sarmasına, kaliteli olmasına dikkat etmemiz gerekiyor. Çünkü dalış kıyafetlerinin suyun sirkülasyonunu engellemesi, bizi rahat hissettirmesi çok önemli.

Dalış maskesinin su altında rahat nefes alabilmek için önemi büyük. Görüş açısına, ağızdan ve burundan rahatlıkla nefes alabilmeye olanak vermesine özen göstermek gerekiyor. Bu sebeple seçiminizi Şnorkel ve gözlüğün birleşmiş yapısına sahip olan maskelerden yapabilirsiniz. Benim önerim Decathlon'dan satın alabileceğiniz Subea EASYBREATH 500 Yetişkin Su Altı Keşif Maskesi.

Dalış elbisesini de su altında kendimizi rahat hissetmek, istediğimiz gibi hareket edebilmek için özenle seçmemiz gerekiyor. Suyun altında ısı kaybettiğimiz için dalış elbisesi seçerken suyun ısısına da dikkat etmekte fayda vardır. Yaz aylarında tropikal bölgelerde su altı avcılığı yapmak için özel olarak tasarlanan Subea SPF 100 Zıpkınla Dalış Elbisesini Decathlon'dan satın alabilirsiniz.

Dalış ayakkabısında benim önerim kesinlikle Subea 5 mm - 500 tüplü Dalış Ayakkabısı olacaktır. Ayarlanabilir dalış paletleriyle kullanılabilmesi, ayaklarınızın üşümesini engellemesi tam da dalış için ihtiyaç duyduğunuz özelliklerden. Soğuk su içerisinde ayaklarınızı sıcacık tutacak deniz ayakkabısı seçimi sizi çok rahat hissettirecek.

Palet seçimi denizin derinliklerini keşfederken daha rahat bir şekilde yüzebilmek, hareket edebilmek için önem taşıyor. Ayakkabı ile birlikte kullanacaksanız ayarlanabilir olmasına özen göstermeniz faydalı olacaktır. Benim önerim Cressi Palau Yetişkin Şnorkel Paleti :)

Dalış eldiveni kalınlıkları 1 ila 7 mm arasında değişiklik gösteriyor. Bana sorarsanız 5 mm kalınlık en ideali. Güçlendirilmiş avuç desteğine sahip, soğuk suyun altında ellerinizi sıcacık tutacak, hareketlerinizi engellemeyecek, neopren kaplamalı Subea Scd Dalış Eldiveni tam da ihtiyacınıza yönelik.

Dalış için yanımızda bulundurmamız gereken tüm ekipmanları sığdırabilmek için bir de dalış çantasına ihtiyacımız var. Antrenman sonrası araç bagajınızın kirlenmesini önleyen, ekipmanlarınızın tamamını taşımak ve yıkamak için en ideal seçim Subea 100 L Tüplü Dalış Çantası olacaktır.

Su altında karşılaşabileceğiniz olumsuz durumlara karşı kendinizi güvende ve rahat hissedebilmek için ekipmanlarınızın da eksiksiz olması gerekmektedir. Bu listede olan her şeyi eksiksiz olarak yanınızda bulundurursanız, daha güvenli, daha rahat bir deneyim yaşayabilirsiniz :)
Yürek gerekli
Cevap
1Cevap
Hocam bahsettiğin şey, şu ağzı yüzü kapatan hem gözlük hem şnorkel olan mı?
Burnu kapatan gözlük sadece maske
Araba farı gibi olan var bende. Kocaman bir şey. Çok güzel işimi görüyor, performansı çok iyi. Fiyatı da yazdığın fiyatlar arası bir şeydi, mesajlardan benzerinin linkini atarım.
Atsana linki hangi marka model
Lanet olsun puanım yetmiyor, atamıyorum kral.
Sen model soyle netten bakayım
Unigreen yaz, görsellerde en üstte çıkan.
Tamam senin dediğin akvaryum cam diyorlar buna. Daha önce hiç denemedim. bugu yapıyor muydu nasıldı bu
Orası biraz garip, bunu suya sokmadan önce tükürükle her tarafını siliyorsun camının. Birkaç tükürük işe yarıyor, içeriden siliyorsun. Yani suratına taktığın kısmını; bu şekilde her yerine sürdükten sonra suya sok, tükürüğü aksın, tak cillop gibi oluyor.
Biraz garip bakışlara sebep oluyor, ama suyun altı 👌
Tükürük meselesi batıl inanç hiçbir işe yaramıyor bende şey aldım ayrıca bermuda tempered gözlük
Vallaha ben hiçbir sorun yaşamadım, bazı yapılarda işe yarıyordur. Zaten gözlüğün camı da öyle boş bir şey değil ağır bayağı.
Kızlardan En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar