Nasıl Zayıflayacağım?

Nasıl Zayıflayacağım?
9 Yıldır şişmanım evine odasına kapanıp yıllardır hiç gezmeyen , özgüvenini yitiren ve depresyondan hiç çıkmayan biriyim , Hayatımda ilk kez bugün diyetisyene gittim ve ilk kez orada tartıldım tam 96 buçuk kiloyum boyum 1.68 , Keşke boyum 1.96 kilom 68 olsa değil mi , Neyse bana bu diyet listesini verdi ve yememem gereken şeylerin listesini de söyledi liste verdi fakat ben şeker manyağıyım kolasız , dondurmasız , etsiz , abur cubursuz çok zor bu bu diyeti uygulamak belki cesaret edersin yemem dersin spor salonuna da gidip takviye yaparsın ama şu var ben okumuyorum çalışmıyorum uğraşacak bir işim yok evde oturup bilgisayar başında oturmak dışında dolayısıyla bu diyetin bir kalıcılığı sürekliliği yok ne kadar devam ettirsem ettireyim günün birinde bozulcak nasıl bozulmasın ki yaşadığım hayat sürekli tek odaya hücreli bir hayat bilgisayar olmazsa kafayı yerdim ve 9 sene böyle çıkartamazdım ölürdüm. Abimde ister okuman olmasın ister çalışman olmasın gez biraz , sahile , avm ye oraya buraya tek git diyor.. ama dış görünüşümden çok memnun değilim her yerim dökülüyor gezmek bana acı verir gidecek kendime ait bir aracım da yok yayan yol yürümek beni çok süründürüyor param yok bir şeyim yok ne olacak böyle okumanın sanırım cezalarını çekiyorum.. Yaşıtlarım evleniyor , ünlü oluyor araba kullanıyor gezip tozuyor.. bende oldum olası hiç bir zaman yapmadım bunun gibi şeyler şimdi ne olacak kilomu en azından nasıl kalıcı normalleştirebileceğim bana bir akıl verin..
Güncellemeler
+1 yıl
...
Nasıl Zayıflayacağım?