Güncellemeler
+1 yıl
...

Vallah ben sandim ki 100 kg uzerisin verilmeyecek bir kilo degilmis aslinda. Bence sen yemek aliskanligi degilde bilgisayar aliskaigindan vazgec. Hayatinin en guzel donemlerini bilgisayar basinda geciriyorsun. Disari ciksan neler kaybettiginin farkina varacaksin. Calismani oneririm. Acikcasi Yemekten cok yuruyus yapmani tavsiye ederim. Bende de var biraz kilo Masa basi calistigimdan gun icin de cok fazla efor sarfedemiyorum.1 aydan beri de 2 kilo almisim gobek yaptim biraz.2 3 hafta tatluyla kolayla arana mesafe koy kendiliginden alisacaksin. Gecen sene de pandemide oh yat asaagi diyerek netflixte film izlerim ayagina bir hayli kilo aldim. Spora gittim biraz zayifladim. Dolayisiyla 2 3 hafta sik disini alisacaktir bunyen.
Özgüvenim yok ama dışarı çıkmak gezmek sosyalleşmek için neler kaçırdığımın farkındayım ama kendimi buna mecbur hissediyorum sadece kilo değil daha bir sürü sorunlarım var onları onarmadan da dışarı çıkma söz konusu olamaz. engelli kimliğim var benim ve gezmesini kendimi yönlendirmesini bilmiyorum hayata ve gerekliliklerine çok yabancı hissediyorum.. midem çok aç onu doyurmak çok zor hadi kilo verdik yine geri alıcaz sürekli evdeyiz bilgisayarı bırakamıyorum ki bir gün bozuldu kafayı yedim eğer bilgisayar olmazsa ölecekmişim gibi hissediyorum yapacak başka bir şeyim yok bir sürü dış görünüşümde sorun var ve ben onları istemiyorum ve ilokul mezunuyum lise bile değil buna istemiyorum , Özgüvensizim ve tembelim bana herşey zor geliyor.
Cevap
0Cevap
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?