Diğer Günde 10 bin adım çok az değil mi? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Ben günde hiçbir efor sarf etmeden zaten bakıyorum 15 bin adım atmışım 2 saatteYorulmam için en az 30 bin adım atmam gerekiyor Günde 10 bin adım çok az değil mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
Giz100 Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 64% +1 yıl O 10 bin olayi tempolu yürüyüş için gün içinde zaten dediğin gibi o adımlar atılıyor ama tempolu ve sürekli değil arada ki fark bu 0 0 Yorumla
Semihh98 Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Diğer konusunda 10,4b cevap paylaştı. O zaman git 20 bin adım daha at. Bunu da mı ben söyleyeyim. 0 4 Yorumla Semihh98 +1 yıl O zaman da 25 bin ediyor sonra bi 5 bin daha at kdlfşdkdşlfgdflöd Yorumla Soran +1 yıl Günde 40 bin adım atıyorum ve koşuyorum20 25 bunlar çok az Yorumla Semihh98 +1 yıl Sabah erken saatlerde böyle 5-6-7 gibi. Tabi iyice dinlenmiş olman gerek sağlam uyku alıp o saatlerde uyanıp atabilirsin Yorumla Soran +1 yıl Yoo canım saat kaçta isterse o saatte atıyorum genelde iş çıkışı Yorumla
ÜzülmedimKiii Takip Et Yoda Yaş: 106 , eic 99% +1 yıl Hayır az değil 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Neden Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
O 10 bin olayi tempolu yürüyüş için gün içinde zaten dediğin gibi o adımlar atılıyor ama tempolu ve sürekli değil arada ki fark bu
O zaman git 20 bin adım daha at. Bunu da mı ben söyleyeyim.
O zaman da 25 bin ediyor sonra bi 5 bin daha at kdlfşdkdşlfgdflöd
Günde 40 bin adım atıyorum ve koşuyorum
20 25 bunlar çok az
Sabah erken saatlerde böyle 5-6-7 gibi. Tabi iyice dinlenmiş olman gerek sağlam uyku alıp o saatlerde uyanıp atabilirsin
Yoo canım saat kaçta isterse o saatte atıyorum genelde iş çıkışı
Hayır az değil
Neden
normal
Kişiye göre değişir.
Az değil
Yooo