Bugun arkadasimla treni kacirdik ve 00.30 gibi geldik eve. Kendi sehrimize vardigimizda trenden indik ve yurumek zorunda kaldik 2 km falan. Yasadigim yerin sokaklari bomboş. Hicbir insan yok. Eskiden arabalar vardi artk oda yok. Bombos. Tek tük bir kac araba ve insanalr. Hepside erkek. Cok korktum. Ztn hic bu saate disari cikmiyorum ama dedigim gibi treni kacirmisdik. Bir grup erkek vardi ordan gecmek zorundaydik ve ıslık falan calmaya basladilar. Aldirmadik yuruduk devam ama Allah korusun ya pesimize takilsaydilar ya? Iste sonra yururken arkamizda bir adam vardi okadar hizliydi biz koşmaya basladik ve tam atlatik sandik cok geride kaldi baska bi sokaga girdik ve ordan onu yururken gorduk nasl bukadar hizli gelmisdi ki? Acaba biz mi kuruntu yapiyoruz korkudan yoksa gercekten bizim arkamizdan mi geldi bilmiyorum. Sonra zaten baska bir yoldan gittik ama dedigim gibi bombosdu...
Sorum şu; bir erkek arkada yururken nasl korkmakdan vazgecerim ve korktugum cok belli oluyor napabilirim
Sorum şu; bir erkek arkada yururken nasl korkmakdan vazgecerim ve korktugum cok belli oluyor napabilirim
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer