Erkekler ıssız sokaklar da falan korkuyor musunuz? Dışarı çıkarken saati önemser misiniz yoksa saate bakmadan çıkabilir misiniz? Kadınlar ve erkekler sorum hepinize. Teşekkürler.
Gece ayrı korkarım lakin gündüz de korkuyorum, insanlarla dolu ortamlarda yürüyebilirim, hayvan fobim var benim, köpeklerden korkuyorum, tenha bir yerde yürüsem, insanlar falan olmasa yüreğim ağzımda yürürüm, karşıdan bir köpek çıksa ben ne yaparım diye düşünürüm ve kaçarım, birkaç kez geldi başıma bu durum, çok şükür köpek falan çıkmadı lakin ya çıksaydı, yürürken falan tenhaysa yürüdüğüm yollar kendi kendime planlar kurarım , bak şurada bakkal var, şurada kırtasiye var, şurada yufkacı var, köpek çıkarsa oraya girerim diye düşünürüm, tenha yolda yürüsem bakarım şöyle insan var mı, insan geçiyor mu diye, çünkü insanlara sığınacağım, insanın varlığı köpeğe karşı güven veriyor bana lakin hiçbir canlı insan kadar tehlikeli değildir, orası da ayrı, gece daha çok korkarım, gündüz de korkarım, benim oturduğum yer çok sakin, belli saatlerde gündüz insan olmuyor sokaklarda, çok şükür ki o saatlerde de dışarda değilim, yani ben korkarım, dua ederek yürürüm yolları korktuğumda
Bak ben şunu kadınlardan duyuyorum Eşim arkadaşları ile çok dolanıyor Evlenecegin kişi eğer içeckapanik birisi değilse Ve sen izin verirsen böyle bir duruma Emin ol dışarıdan gelmez Çünkü yapicak çok şey var Ve girilecek çok ortam
O zaman çok şikayetçi olursun Unutma modern olmak akli ve bilimi rehber edinmektir Batinin kültürünü tamamen almak değil Hem bizim kültürümüzun eski olması Tamamen yanlış olduğu anlamına da gelmez