Seneden seneye yozlaşma var. Dünyanın çivisi yıllardır çıkmış durumda. Hatta ruhsal kirlilikte artıyor ruhsal atmosferimiz ruhsal galaksimiz iyice kirlenmeye başlıyor. Zorla bir güçler derken Evet suç oranları yüksek oldukça yozlaşmalar ve çürümelerde o mevzunun en kralını başarıyor. (2018 başından beri Enflasyon arttığı gibi Ekonomik krizden öte Ekonomik Sona Ermek durumu gibi sanki Evet gördük gördük O mevzunun en baba yiğit kralını dahi gördük.) Mahşerin Dört Atlısındaki yer yer kıtlıkların artacağı sözü gibisine Gerçektende oldukça inanılmaz derece (kıtlık veya enflasyon) var. Böyle gidişle salgınlar bile artar yani hatta tedavisi hiç mümkün bile dahi olamayacak kadar aşırı ölümcül hatta bulaşıcı ölümcül virüslerde artar mı artmayacağı ne malum. Pandemi sona erdi ama yeni bir pandemi birkaç seneye başlar belki.
Fazla cesaretli, dikbaşlı olup hayatınıza olumsuz bir an katmayın, bu zamanda biz erkekler bile it kopuk var diye bu halimizle çıkmaya korkuyoruz. Ülkenin durumu ortada, bu özgüven nereden geliyor?
korkmalisin pedgörl, sokakta evine giderken bir kadın caninin kilicindan geçti kim olduğu önemsizdi birini öldürecektim dedi şerefsiz, dershaneden çıkan bir gencecik kız sirtina aldığı bıçak darbeleri ile öldü..
Çıkma ya boş ver valla ben erkek halimle çıkmıyorum şimdi illa aranda bir şey var diye ölecek değilsin sokaktan geçen insanlar bile. osikopat olabiliyor tanimiyeosun hayatında hiç görmemişsin ama gel gör saanaa musallat oluyor 22 yaşıma giricem yarın ailem haal geceelri bırakmaz geç kalma derler veya araba verirler arabayaka git gel derler
Korkmak zorunda değilsin ama tedbirli olmak her zaman önemli. Güvenliğin için dikkatli ve uyanık olmak zorundasın maalesef, ayrıca kimseye güvenemezsin.
Gece dışarı çıkmanın düşüncesi bile korkutucu geliyor. Çikmak isteyen çıksın tabi ama böyle bir zaman da en azından yanında biber gazı veya kendini savunabilecegin bir şey gerekli bence.
Bende korkmuyorum. Sadece tenha bir sokakta biriyle yanlız kalmak tedirgin ediyor önlem alıp birilerini arıyorum. Ama dışarı çıkmaktan korkmam bu yüzden
Korkma. Milletin psikolojisini alt üst ettiler zaten. Ülkede başka bir şey yokmuş gibi. Şimdi çarşıya pazara gitsen, dışarıda milyon tane insan görürsün. Haberleri bu kadar çok izlememek lazım.