Arkadaşlar burada site olarak birbirimizle bayramlaşalım bütün ilk olarak ben başlıyorum tüm İslam aleminin ramazan bayramı kutlu olsun hepinize nice bayramlar dilerim sağlıklı huzurlu ve mutlu bir bayram dileğiyle <3
Detayin cok guzeldi. Bende kopyaladim. Affet beni 🙂
Arkadaşlar burada site olarak birbirimizle bayramlaşalım bütün ilk olarak ben başlıyorum tüm İslam aleminin ramazan bayramı kutlu olsun hepinize nice bayramlar dilerim sağlıklı huzurlu ve mutlu bir bayram dileğiyle
Olsun.. Tüm İslam aleminin Ramazan Bayramı kutlu olsun. Bizlerin beğenmediği bu bayrama bile razı olan kardeşlerimizin de bayramı kutlu olsun. İnşAllah tez zamanda bayram neşesini, huzuru, güveni, sağlığı tadabilirler..
Teşekkürler çok güzel bir paylaşım olmuş hepimiz nice bayramlar hem İSLAM hemde tüm ALLAHIN yarattığı canlıların :) Dünya dışı varlıklar aramızda mı? - Ertan Özyiğit ile Kayıt Dışı - 27 Mart 2021 . güzel birde konu paylaşmak istedim açıp izle dostum dinler insanlar hakkında güzel tartışmalar var beğenirsin hediyem olsun bakış açımızı genişletelim :)
Mazlumlar inşirah, zalimler zelil olsun bu mübarek günlerde... Rabbim bizlere de bayramların bayram gibi yaşandığı güzel ve sağlıklı günler görmeyi nasip etsin Ramazan Bayramı’mız mübarek olsun ☺🌺🍃
kardeşim ne kadar kötü olursak olalım bayram bizim bayramımız hoplayıp zıplayalım demiyorum ki sadece aramızdaki bağı güçlendirelim İslam bayramı eğlence bayramı değil sevgi saygı bayramıdır