Mutlu yıllar güzel kadın. 👸💛 22 Mayıs'ta da ben 29 olacağım. 🤴 Sen İkizler olmanın ayrıcalığını biraz erken doğarak kaçırmışsın yalnız. :) •Yaşımı bilmesem yine şu an ki yaşımda olurdum sanırım.
Benim güzelliğimmm :( lanet olası gelmeyen davet yüzünden görmemişim bu soruyu... Geçte olsa tebrik edeceğim.. Sen sitede tanıdığım en iyi kalpli ve dürüst insanlardan birisisin... Herkese yardım etmeyi seven merhametli arkadaşımm :* İyi ki tanımışım seni.. Doğum gününü kutluyorum güzel kadın <3 <3 Hayatta en güzel mutlulukları hakk ediyorsun sen. Eminim karşınada çıkacaktır. Her zaman böyle zarif ve güzelll kalmann dileğiylee :* :* :*
Ve geldi büyük an. Doğum gunu cocuuuuuuuuuuuuuuu @Sosyetic_SheqiiL 😘
Doğum günün kutlu olsun güzellik. Anan iyi ki dogurmus seni. İyi ki tanımışım. Yeni yaşın kutlu ve mutlu olsun. Yüzünden gülücükler hiç solmasın. Nice yaşlara
Bilemezsin, Sana verecek bir armağanı ne çok aradığımı. Hiçbir şey içime sinmedi. Altın madenine altın sunmanın ne anlamı var. Ya da okyanusa su. Düşündüğüm her şey Doğu'ya baharat götürmek gibiydi. Kalbimi ve ruhumu vermemin bir yararı yok, Çünkü Sen zaten bunlara sahipsin. O yüzden Sana bir ayna getirdim. Kendine bak ve beni hatırla.