Vampir' in işi gücü yok senimi bulucak diyenler olur şimdi bulunmak istemeyeni bulamıyorsun maalesef ve inancımla dalga geçenler olucak muhtemelen bende sizin inançlarınızla her gün dalga geçiyorum dalga geçmeye çalışan ezikler umrumda değilsiniz sanal bebeleri her neyse boş yorumları umursamıyorum havlayın Ke :) vampirewebsite. net sitede yazılanlargerçekmidir bilmiyorum ama bir an kendimi vampir sandım dkahwkwlwş 20 yaşımdayım ve ayriyeten yıllardır araştırma yapıyorum ne y (apsam () olmuyor burdan Bi şansımı denim dedim instarm: mss_kka boş yapanlar çok olacağı için lütfen gerçek bir vampir ins hesbma yazarsa sevinirim.
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Transilvanya'da hala vampir kökenli kişiler var diyorlar
Neden vampirin seni bulmasını istiyorsun ki?
Yazdıklarımın hepsini okusan anlarsın
Aga bulursan bana da heber ver lütfen
Araştırmacıysan yaz @mss_kka araştırma grubu açıcam yine
Sadece ilgim var
Tm yazmak istersen yazarsın insta ya sen bilirsin
Elini kes kanı görünce gelirler zaten sana
He her elini kesene geliyorlar mal aw
gerçek olduğuna dair kanıt nedir?
İnandığın Allahının var olduğuna dair kanıt nedir?
allaha inanmıyorum dinsizim
şimdi yeniden soruyorum gerçek olduğuna dair kanıt nedir?
Senin inanıp inanmaman vampirlere umrumda değil banane MK inanmıyorsan inanma ne kanıtlamakla uğraşcam
sen nasıl bir ergensin? inanmıyorum demedim, niye inanıyorsun dedim bunun ne kanıtı var dedim. ama verdiğin cevaplardan ve üsluplarından ergen bir gerzek olduğunu anladım. daha sorum yok teşekkürler.
What are you gofuckuing ergenmiş tanımadığın birinden gerçek olduğuna dair kanıt istiyorsun yazdığım soruya gelen cevaplara bak onlar gibi konışmasaydın böyle konuşmazdım her neyse
senin ben İngilizce bilgine tüküreyim. çakma ingilizcenle gelmişsin ergen ergen konuşuyorsun. bir şeyi illa tanıdığın birine sormazsın ergen kardeşim. bir abla tavsiyesi olarak al dediklerimi. insanlara ters ters cevap verme. biz de ergenlik geçirdik ama böyle beyinsiz olmadık hiç bir zaman. aklını başına al önce insanlarla nasıl konuşman gerektiğini öğren. senin inandığın bir şeye, buna neden inanıyorsun diye soran birisine ters cevap veremezsin. bu kişi sana kötü bir şey demiyor ya da senin inandığın şey yanlıştır demiyor. belki de dediğine inanmak istiyor ve bundan dolayı soruyor. aklını başına topla.
Mal ya kendi kendine konuşuyor paranoyak
dedi vampirlere inan beyinsiz ergen.
20 yaşımdayım canım herkesi kendin gibi sanma gofuck falan yazmışım ona İngilizcemi dedim smabalaşaş İngilizce biliyorum diyede birşey demedim Ignorant idiot böylede yazardım yazmadım sırf istediğim gibi konuşuyorum diye bu beni İngilizceden anlamıyor yapmaz Google çeviriden türkce sine bakıp konuşuyorsun sen şimdi. D nasıl kudurtmuşum seni öyle abla tavsiyesiymiş eyer bir gün real karşılaşırsak kafanı çamaşır makinesine koy ben arkanda olucam o zmn Bi kaç tavsiye dinlerim senden :) maavshwkwöwöaös neyse sen kudur ben uyuyorum bu
hay gerçekten senin kafana sıçayım ya. beyinsiz gerzek. şu ergenin yazılarını okudukça IQ kaybı yaşıyorum gerçekten bi git uyu belki kafan daha düzgün çalışır.
Beynin yokkiaQ kaybı yaşıyasın şwwhegwkwl
Pusudamı bekliyor 1 saattir q hemen cevap verdin yoruma q işsizi
hay senin türkçe hocanın da a*na koyayım senin de a*na koyayım sülalenin de a*na koyayım. a*na koyduğumun ergeni sabah sabah ne gereklerle uğraşıyorum ya. aklını s*tiğimin gerzeği küfür etmeyen ben küfür ediyorum gerçekten dingil insan gördüm de bu kadar dingilini de görmedim tebrik ediyorum seni hayatımda gördüğüm en dingil insansın. senin ben olmayan beynini s*keyim
Dedi 500 gramlı Ayşe olmuyan skiyle boş laflarını
kes anasını s*ktiğimin ergen veledi
Kundura kudura Bi hal oldun he azgınken düşünemiyorum sni. D
ben anneni azgınken çok iyi biliyorum ama ya az duymadım altımda inlemelerini. a*na koyduğumun dingili seni
Yatakta Bi kere içine soksak hiç birakmazsın yarrğı haşin sğrtğk
Mal q olmayan skyle kaval atıyo burda
şimdi bu yazdıklarının hepsini tek tek alıp savcılığa vereceğim. ben de küfür ettiğim için az da olsa ceza alacağım ama küfürü ilk eden sensin. ben senin bu yazdıklarından sonra seninle 10 yıl da olsa uğraşırım. artık reşit olmadığın için baban mı uğraşır senle annen mi bilmiyorum ama bunların hesabını vereceksin bekle sen. yasaklar bitsin ilk işim savcılığa gitmek olacak. bu küfürleri tek tek yedireceğim sana.
Smagsjalaşaşaşaş he işleri güçleri yok senle uğraşcaklsr
göstereceğim sana işleri güçleri yoku. dava işinin nasıl sonuçlandığını bilmemenden belli çocuk olduğun. hakaret davası diye bir şey var bu ettiğin küfürler tek tek gidecek savcılığa. ilk başta arabulucu görevlendirilecek orta yolu bulmak için ama bulmayacağım o salona çıkacaksın. çıkmazsan zorla getirtileceksin. reşit olmadığını biliyorum dur ailen bir uğraşsın bunlarla. en azından ders almış olursun herkese böyle rahatça küfür edemezsin. inat ettim uğraşacağım seninle.
3 kulhu 1 elham rica ederim<3
Mal
Jsbxkshxksxksxkshdksjzkahdkshskahsoahskahskaj
3 kere vampir de
Anan desin gelirler
ben vampirim
Yalanını neyse. D
Neden inanmıyorsun:(
Sıradan bir insan olduğunu biliyorum camı kapa kutup soğukları geliyor aman çarpar seni :)
Ne yapsam inanırsın
İnst hesbma yazsan oradan konuşsak? Mss_kka
Bulursun inş