Genelde kızlar fesat ve kıskanç olabiliyorlar, onlarla her şey konuşulmuyor. Bende bir erkek kanka bulmaya karar verdim. Diğer kızların genelinin var ama benim yok. Bir erkekle nasıl kanka olunur?
Cevabın nedir?
Bak benim 2 tane kankam var :) İkisi de kız... Ve aynı zamanda dostlarım olurlar... Onlara gay yönümü itiraf ettim ve çoğu şeyi konuşuyoruz, tabi konular daha çok benim sıkıntılarım üzerine olsa da... Sana tavsiyem bir gay arkadaş bul kendine... Hem o sevinir, hem sen sevinirsin :)
24 Yorumla
Soran+1 yılReel hayatta hiçbir gay ile tanışmadım ama öyle biriyle kanka olmak isterim tabiki, neden olmasın :)
Soran+1 yılTrabzon
- +1 yıl
Benimle de kanka olur musun🙁
En İyi Cevaplar
+1 yılBuradaki abazalardan birisini seç.
25 Yorumla- +1 yıl
Eğer bu "seni seçtim" demek ise abaza olduğumu kabul etmiyorum :D
Soran+1 yılAhaha düşündüğün gibi değil :) Sadece sesli güldüğüm tek cevaptı, o yüzden en iyi cevap seçtim yani, rahat ol :)
- +1 yıl
Ne kadar rahatladım anlatamam :P :D
Soran+1 yılİyi o zaman, sevindim senin adına :P :DD
- +1 yıl
Abaza olarak görmüyorsan mesaj atabilirsin ahaha :D
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇevrendeki erkeklerden düşüncelerini yakın bulduğun insanlarla konuşmaya başla, yavaş yavaş elersin. Yalnız erkek psikolojisini ve hobilerini az çok bilmen gerekir. Benim en iyi arkadaşım erkek.
13 Yorumla
Soran+1 yılNasıl kanka oldunuz? Anlatır mısın biraz?
Cevap sahibi+1 yılAynı kitapları, filmleri filan seviyorduk, bana mesaj atınca öylesine sıkıntıdan laflamaya başladık. Arada cinsellik konusunu açtı, ben de hep şakaya vurmaya veya erkek olan benmişim gibi cevap verdim ki bu konuşmalara tepki vermemen gerek, erkek bu önce orası akla geliyor. Ortak noktaları artırmaya filan çalışırsan kolayca halledersin. Ve kesinlikle en rahat olan dostluk biçimi bu.
Soran+1 yılTeşekkür ederim tavsiyen için :)
+1 yılGüzel bir arkadaşın varsa seni kullanmak için erkekler zaten seninle daha önceden kankaymış gibi yapar merak etme. Tek yapman gereken güzel bir hemcinsinle arkadaş olmak
13 Yorumla
Soran+1 yılBen ciddi anlamda kanka istiyorum ama. Beni menfaatleri için kullanacak birilerini istemiyorum.
- +1 yıl
Erkekler hep menfaat peşindedir biraz zor..
- +1 yıl
Hiçte bile 6. Sınıftaydım. Karsi sinifta bir kiz vardi. Sürekli atışırdık. 7. Sinifta bizim sınıfa geldi. Biyle biraz icine kapanikyi kimseye güvenmiyor du pek. Zor karmasik biriydi. Onla kinusmaya basladik azar azar. Sinra bir yılbaşı gecesi güvenmeye başlamıştık birbirimize. 8. Sınıfta acayip konuşuyorduk hatta sınifla otobusle yurtdışına gitmiştik biz beraber oturmuştuk. Acayip zamanlarimiz olmustu araya lise girdi ilk donemin sonuna kadar konustuk. Tabi azala azala.
Ben üzülmüştum deger veriyordum guveniyordum. Sonra başka bir arkadas edindim ayni benim gibi biri ama birkac gun once engelledi 2 gun oncede engeli kaldirip birkac sey soyledi megersem benim onu sevdigimi düşünüyormuş ask olarak. Kısacası hepsi bitti ama cok guzel zamanlardi. Şu an bende yeni knk ariyorum pekde internetten bulunabilecegine inanmasamda. 2001 aralik dogumluyum. Instgramim rtakak isteyen eklesin konusabiliriz.
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
6
Cevap
78Cevap
+1 yılİstanbul anadolu yakasındaysan kanka oluruz öbür türlü uzaktan zor be:) zaten kızlardan umudu kestim diğer anlamda hiç değilse bir kankam olsun. zaten arkadaş çevremde evlendi/yor arkadaşlar iyice uzaklaştı iyice arkadaşsız kaldım. şöyle bir dışarda beraber gezecek 2 muhabbet edecek arkadaş kalmadı ya.
17 Yorumla
Soran+1 yılAynen
- +1 yıl
İstanbul'da mısın peki?
Soran+1 yılTrabzon da yaşıyorum ben :)
- +1 yıl
kısmet kanka artık orda bir kanka bulman lasım istanbul-trabzon arası çok :)
Soran+1 yıl:DDD
- +1 yıl
istanbula uğrarsan aklında olsun bir yemek, çay ısmarlarım 2 muhabbet ederik:)
Soran+1 yılPekala :)
+1 yılBiraz riskli ama bulursan çok güzel olur benim 2 tane çok sağlam kız kankam var :))
Arada kızlar hakkında benim gözümden kaçan şeyler hakkında fikir alıyorum.
Ha bunu aksine kötüye kullanmaya çalışanlara dikkat etmeni de öneririm ilk etapda çok yakın davranma :)
Zaman ve düşünceler herşeyi ortaya çıkarır!10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 578 cevap paylaştı.
+1 yıletrafında abazan olmayan bir erkeği seç. yaşadığın yeri ve takıldığın ortamları bilmiyorum o yüzden bulabilirsen diyeyim bari. bir diğer önerim ise çıkma teklif aldığın bir erkeği seçebilirsin. ilk başta zoruna gider ama zamanla alışır. bende dahil olmak üzere çok erkeğin hatta neredeyse tüm erkeklerin başına gelmiştir bu öyle ki parti kursak 1. parti seçiliriz :))
10 Yorumla Sıradan nasıl konuşuyorsan öyle konuşçanda fazla derine inemezsin bir erkekle konuşurken genede doğrusu olay intrnet olursa farklıdır nasılsa tanınmıyorum rahatlığı vardır o vakit nasıl konuşacağın sana kalırya
11 Yorumla
Soran+1 yılO da doğru :)
+1 yılKonuşa konuşa olursun. Sanalda ne kadar güven olmasa da şansını dene istersen. Onun haricinde realdekiler bir zaman sonra sevgiliye dönüşme ihtiyacında bulunabilirler sana aşık olup :S
17 Yorumla
Soran+1 yılÖyle bir şey yaşamıştım maalesef ama daha öyle bir şey yaşamam umarım
- +1 yıl
Orası sana kalmış, çoçukta bıraktığın etkiye bağlı :D Senden hoşlandıysa yapacak bişi yok, olay sende bitiyor verdiğin umuta bağlı yani :S
Soran+1 yılBen kimseye umut vermiyorum ama bazen sözlerimi yanlış anlayabiliyorlar :(
- +1 yıl
Şimdi karakterini bilmediğimden bir şey diyemem :D Konuşma tarzın, kendini ifade edişin o kişide farklı hisler uyandırabilir ve etkilenebilir senden ister istemeden olağan bir durum yani.
Soran+1 yılDikkat ederim o zaman bende :)
- +1 yıl
Başarılar dilerim şimdiden, konuşmak istediğin bir şey olursa buyur gel :D
Soran+1 yılTamam :)
kanka ayagı ıyı degıl artık :)) hem zaten senınle kanka olmak ıcın heveslı degılız gıt burdan :P :))
11 Yorumla
Soran+1 yılTamam :DDD
+1 yılKendine bakmıyorsan çok şansın var :D kız ayarlarım sana de bak nasıl kanka oluyorlar :D
13 Yorumla
Soran+1 yılMenfaat hesabına da kimseyle kanka olmak istemiyorum aslında
- +1 yıl
Mantıklı. Yani olması gereken bu ama. Zor işte :)
Soran+1 yılAynen :))
sen kanka dersin öyle görürsün de kanka dediğin aynı şekilde düşünmeyebilir. ama aradığına cevap bir örnek vereyim. arkadaşımın eski sevgilisiyle kankayım. çıkarlarken duruma engel olacak halim yoktu takıla takıla kanka olduk. ayrıldılar ama kız halen kankam problem de yok
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılErkek kanka, elbette bulabilirsin. Kim diyorsa da, erkeklerin bilmem kaçı, o kendisinden bahsediyor. Her erkek aynı değildir. Bunlar cahil cühale, Kamillerin söyleyeceği şeyler.
20 YorumlaO işi geç.. Bir daha bir kızla kanka olursam.. La bir git işine mk sevgili bulana kadar kanka sonra bb :)) Ayrılınca köpek gibi gelirsiniz sevgili yapınca koşa koşa gidersiniz..
10 YorumlaBenimle kanka olabiirsin. Psikolog danışmanıyım yardımcı olurum her türlü
13 Yorumla
Soran+1 yılAhaha olur :))
- +1 yıl
Instagramın var mı bende beni tanımayan birisiyle konuşup anlaşmayı seviyorum etrafımdaki herkese her şeyi anlatamıyorum sanal arkadaşın en iyi yanı bu herhalde
Ilk baslarda kanka olur sonra senı yataga atma pesıne duser kanks bosver
Onların felsefesı bugün bacın yarın ihtiyacın51 Yorumla
Soran+1 yılHerkes öyle değildir bence
küfürlü sohbete alışık olacaksın.. her sohbete alışık ol.. kankanın pislik huylarına alışık ol.. bir erkeğin iç yüzünü bilerek arkadaşlık edeceğini unutma.
10 Yorumla
+1 yılErkekden kıza kanka olmaz. mesafeli bir arkadaş olur.
20 YorumlaErkek kanka nasil bulunur bilmem ama
Birsürü kiz kankam var12 Yorumla
Soran+1 yılNasıl kanka oldunuz
gay erkekten süper kanka olur sana
öteki türlü yolun sonu bellidir, hiç bir erkek boşa zaman harcamaz :D10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılfutbol konusunu çözersen ayağına secde edenler olabilir
16 Yorumla
Soran+1 yılFutbolla alakalı tek bildiğim şey yirmi iki adet adamın bir topun peşinden koşması. Benim futbol bilgim bu kadar :)
- +1 yıl
kanka işini o zaman başka türlü çözmemiz lazım
erkeklere manita ayarlarsan yine kankaların olur
Soran+1 yılBirini birine ayarlayabilme yeteneğim olsa kendime ayarlardım birini :(
- +1 yıl
bu özelliklerin yoksa kanka ayağı g. t ayağı haberin olsun
seni yerler haberin olmaz
Soran+1 yılAbi sanki sevgili arıyorum kendime ya özellik filan ne iş? O kadar özelliğim olsa sevgili ararım zaten kendime, kanka değil :(
- +1 yıl
hiç olmadı aynı hobiye sahip arkadaşlar edin forumlardan
Aile & Toplum konusunda 333 cevap paylaştı. Sevgili yokken kanka naber sevgili bulunca kanka isim var :))
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 303 cevap paylaştı. benle ol hep karşı cinsten bir kankam olsun isterdim fakat hiç olmadı. zaten sevgilim de yok kıskançlık yapan da olmaz
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılErkeklerin binde doksan dokuzu bir kızla yakın arkadaşlık etmek istemez ediyosa da başka bir amacı vardır benden sana tavsiye..
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılerkek kanka arıyosun haftayada kankam beni öptü şimdi ben napıcam arıyo açmıyorum neden böyle bişey yaptıki diye yazarsın :D
02 Yorumla
Soran+1 yılİnşallah olmaz öyle bir şey. Yemin ediyorum erkek neslinden soğurum :(
Cevap sahibi+1 yılherseye hazırlıklı olmakta dayda var :)) ben sana bunun garantisini beriyom kız gel kana olak yeterince doymuş biriyim zaten :))
+1 yılGel olalim ne olacak yav kanka olmaya anlaticaksin o dinleyecek o anlaticak sen dinliceksin arada geyik yapicaksin o kadar iste
00 Yorumla
+1 yılbir dünya abaza yazmıs zaten yazmaktan vazgectım konusak kanka demeye utandım
10 YorumlaŞu an itibari ile buldun :) Abaza falan değilim yanlış anlama evliyim zaten. İstersen yazışabiliriz.
10 YorumlaWalla benm bayan kankalarim var ama bir faydasini goremedik buralarda takilioz. bir daha dusun :)
00 YorumlaBuldun bile. :)) artık senin gaffurun benim. Ölümüne kankayiz. :))
10 YorumlaErkekten kanka olmaz o iş yalan kardesm
11 Yorumla
Soran+1 yılNeden?
Aile & Toplum konusunda 348 cevap paylaştı. erkek kanka yapmak zordur. her an kendini altta bulabilirsin :))
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 635 cevap paylaştı. kanka gel kanka gel kanka gel kanka gel... die çağır kuyruk sallayarak gelir...
00 Yorumla
+1 yılbir erkekle kanka olmak için yapman gereken erkek olmak. ha onu yapamıyorsan işler karışık ikinci yol tehlikeli
00 Yorumlatavsiye ben :D yakınlaşmak istediğim çoğu kız kanka olmayı başarabilmiştir aşk olsun ben öyle birimiyim =(
00 YorumlaErkek kanka bulamazsın omzunda ağlarken bir bakarsın altında inliyo olursun :)
02 Yorumla
Soran+1 yılHerkes öyle değildir bence
Genelde erkkler isini gordukden sonra kanka olalim derler sen de once isini gor sonra kanka olursunuz:-)
00 Yorumla
+1 yılya sevgili olunur ya kanka oda guvenirsen kanka olursun
00 Yorumla
+1 yılerkeklerin fesatlığına denk gelirsen kızları mumla ararsın
20 Yorumlaerkek kankayı bul da seni yatağa atma derdinde olsun :)
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 479 cevap paylaştı. Kizin kiz kankasi yoktur herzaman derim belki bir erkege gore daha fazla vakit gecirebilirler ama yinede yoktur.
Siz kendinizi biliyorsunuz sonucta10 Yorumlaburada bulursun da hepsine guvenemezsin emin ol benim sahsen cok iyi arkadaslarim var
05 Yorumla
Soran+1 yılKimseyi gücendirmek istemem ama sanaldan pek tercihim değil zaten :)
Soran+1 yılÖyle demek istemedim ama sadece hiç tanımadığım biriyle sohbet etmek alışık olduğum bir şey değil.
Soran+1 yılHadi bakalım inşallah
Aile & Toplum konusunda 914 cevap paylaştı. Erkekten arkadaşmı olur o_0 Çok istiyorsan Dota bilsen ya da maçları felan bilsen yeter.
04 Yorumla- +1 yıl
Ulan dota bilsin yeter 1 bacagimi feda edeyim moruk ya
Soran+1 yılNeden herkes aynı tepkiyi veriyor? Bir erkekle bir kızın kanka olabilmesi abes bir durum değil bence
Kankan olmaya adayım benim de kız bir kankaya ihtiyacım var cidden
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılkızlarla rahat konuşanları tespit et ama elemen lazım hepsi iyi olmayabilir
10 Yorumla
+1 yılBenim bütün kankalarım kız.
12 Yorumla
Soran+1 yılNasıl kanka oldunuz
- +1 yıl
Kadın ruhundan anlayan erkeklerdenim ben.
Çok kolay oldu, ekstra efor sarfetmedim.
konuşmak istersen çok kanki bulunur ama ne aradıgınız önemli
00 Yorumla
+1 yılburada erkek bulursun dolu abaza sana mesaj atmislardir
00 Yorumladşundugun şeye bak senın de yahu kanka ayagı... ayagı erkek arkadss nasıl bulurum de kafana gore bulursun elbet :D
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEğer güzelsen her şekilde olur.
13 Yorumla
Soran+1 yılKankalıkta da mı güzelliğe bakıyorlar :O
Cevap sahibi+1 yılElbette...
Gel senle kanka olalım :D kankam benim
10 Yorumlakankaya güven olmaz yapma etme :)
14 Yorumla
Soran+1 yılNiye ki?
Soran+1 yılUmarım olmaz öyle bir şey :)
Erkek kanka yaz. 2222 gönd.. amaannn.. üf bee!!!
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılçevrende güzel kız varsa ayarlayacaksan neden olmasın kanka :)
00 Yorumla
+1 yılKanka bulunmaz , kafalar uyuşuyorsa olunur.
10 YorumlaKanka ayıp ettin şimdi, aldatacak mısın beni :D
10 Yorumlaseks yapıp gazını aldıktan sonra olabilirsin
00 Yorumla
+1 yılŞansın zor :D kolay gelsin ablacım ^^
10 YorumlaHadi gözün aydın. bir ton kankan olmuş.. :D
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılya da erkekten kanka olur mu
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılGel kanka ne olursan ol yine gel :)
10 YorumlaVay manyak :D
19 Yorumla
Soran+1 yılAhaha niye ya :D
Soran+1 yıl:DDDD
Soran+1 yılHadi bakalım bunun sonunda olmaz umarım :)
Soran+1 yılKişisel algılama, sanaldan biriyle kanka olmayı düşünmüyorum pek.
Soran+1 yılKarmaşık biri miyim bilmiyorum ama aşk aranıp bulunacak bir şey değil bana göre. Dostluk ise aranabilir. Genelde kızlarla pek anlaşamıyorum, entrikacı olabiliyorlar. Erkekler ise daha düz mantıktan yana oldukları için onlarla anlaşabiliyorum ve yakın bir erkek arkadaş arıyorum kendime, hepsi bu.
Benim var. Nezmn cıksalar rahat bırakmıyolar :/
10 Yorumla
+1 yıleee kanka ne yapıyorsun bakalım
yani ben kaka10 Yorumla- Devamını Gör (24)
Devamını Gör(69)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası