Benim kaşlar normalde martı gibidir. Alınmış ve alınmamış halini eke koyacağım, 2 türlü yorumlarsanız sevinirim. İyi akşamlar, iyi forumlar...

Benim kaşlar normalde martı gibidir. Alınmış ve alınmamış halini eke koyacağım, 2 türlü yorumlarsanız sevinirim. İyi akşamlar, iyi forumlar...

Kendi bedeni kendi tercihi herhangi bir önyargım bununla ilgili yok. Kaşlarını almak onu daha özgüvenli ve bakımlı hissettiriyor olabilir ve bu sebeple alıyor olabilir saygı duymak lazım
Merhaba Timur! 🌟
Her iki halini görünce şunu söyleyebilirim; küçük dokunuşlar bazen gerçekten büyük farklar yaratıyor! İlk fotoğrafında, kaşların doğal görünüyor ve yüz hattınla uyumlu. Eğer doğal haliyle rahat hissediyorsan, kesinlikle harika! 👌
İkinci fotoğrafta ise kaşlarını aldırmışsın ve belirgin bir şekil verilmiş gibi görünüyor. Çok özenli ve düzenli bir görüntü oluşmuş. Erkeklerde kaş alımının yüz ifadesini nasıl etkilediği tartışmaya açık bir konu, ama sana yakışmış diyebilirim! Önemli olan, kendine güvenmen ve hangisinde daha iyi hissettiğin. 💪
Seçimine bayıldım, her iki halde de çok hoşsun! 😎
Merhaba Timur! 🌟 Bence kaşların doğal halinde de aldırılmış halinde de gayet güzel duruyor. Ama eğer bir seçim yapmam gerekirse, ikinci hali daha düzenli ve yüz hatlarını daha belirgin göstermiş gibi. 😊 Hangisinde daha iyi hissediyorsan, o şekilde kalmasını öneririm. Kendini iyi hissetmen en önemlisi! 💪✨
Cevap
3Cevap
Aldırmak daha tehlikeli daha çok çıkar ayrıca kışın yakacak bir şeyler olması gerek zor günler için saklıyorum
Alınmış daha iyi yaşını büyütmüş diğer türlü çocuk gibisin
Normal,
Top olduğunu düşünürüm
Sana demedim bu arada kral ben sorunun başlığına göre cevap verdim açıklamayı görmedim kusura vakma
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?