Aile & Toplum Erkek kanka arıyorum kanka olmak isteyen? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 06 Yapay Zekaya Sor Öncelikle en büyük 25 olsun daha büyüğü benim için aşırı büyük çünkü yaşıtlarımla daha rahatım.İkinci olarak yavşamasın.Sohbeti sarsın baya eğlenceli olsun.Bana yavşamasın o gözle asla bakmasın.Bana saygı duysun.Yavşamasın. Güncellemeler1 yıl İyi ki yaşıt istedim... Güncellemeler1 yıl Tamam arkadaşlar buldum sonunda yinede teşekkürler size çoğunuz yirmi beşten büyük ama neyse Erkek kanka arıyorum kanka olmak isteyen? Cevapla Erkek Soruları Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 149,1b cevap paylaştı. Ben istemem. ama ara bulursun burada 0 0 Yorumla
Blackkjackk1 Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Tasmalı köpek aranıyor. Biti piresi olmasın aşıları tam olsun ısırmasın havlamasın pati ver diyinde pati versin. Hasta karı ya 1 0 Yorumla
sedomania2 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 5,7b cevap paylaştı. erkeklerle kanka olursun sana o gözle bakarlar :) sadece sana değil kanka oldukları her kıza o gözle bakıyor erkekler hala anlayamadınız şunu :) 0 0 Yorumla
Mehmettthhhh Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 741 cevap paylaştı. Bana arkadaşını ayarlarsan olur dediğin gibi 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Onlarda seni bekliyodu Yorumla
Selinaorselin Takip Et Master Yaş: 20 , eic 100% 1 yıl Aynısı bende olsun isterim ama bulamayız vallahi burada 0 13 Yorumla Soran 1 yıl Evet ya kesin yvşarlar gibi geliyo Yorumla Selinaorselin 1 yıl Öyle ztn hep o niyete yazıyorlar abazalar çok var Yorumla Soran 1 yıl Evet Yorumla Soran 1 yıl İşin gücün bi kadının yazması az nefes al soluklan ya Yorumla Ademişte2765 1 yıl Aslında ben arkadaşlarıma pek yaşamam ama yaşı karsilayamadim bir küçüğüm Yorumla murat1_almanya 1 yıl bulursun ama yavsamadan bulamazsin Yorumla murat1_almanya 1 yıl onsekizmisin Yorumla Ademişte2765 1 yıl @murat1_almanya bana mı diyon Yorumla Soran 1 yıl Adem takip etsene knk Yorumla Ademişte2765 1 yıl Gizlidesin sen et Yorumla Soran 1 yıl Ettim Yorumla Ademişte2765 1 yıl Tamam bende ettim Yorumla Fatihhh2525 1 yıl Doğru Yorumla
Ademişte2765 Takip Et Xper 7 Yaş: 20 , eic 100% 1 yıl Ben kiz arkadaşlarıma yavşamam ancak yasim küçük yine de istersen yazabilirsin 0 0 Yorumla
MagarsuS Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 814 cevap paylaştı. sizinn yaşlarda ki erkekler genelde sıkıcı olur beee 0 0 Yorumla
J0KKeR Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 96% 1 yıl Ahahah sabah sabah çok güldürdün 😂 ben bir yaşla kaybettim çok üzgünüm diğer kriterler var 😂 0 0 Yorumla
yürüyensinirim Takip Et Yoda Yaş: 21 , eic 100% 1 yıl Erkek arkadas pişmanlık 1 6 Yorumla Soran 1 yıl Neden diye soracaktım aklıma yaşadıklarım geldi... Yorumla yürüyensinirim 1 yıl Hiçbirisi ilkinin yerini tutamıyor zaten ben bir daha yapmayı düşünmüyorum 🥲 Yorumla Soran 1 yıl Evet çok eğlenceli anılardı ama bian saygısızlaştı benimkide Yorumla yürüyensinirim 1 yıl Bizde saygısızlık olmadı ama anlaşamıyorduk bazı konularda o yüzden bitti Yorumla Soran 1 yıl Evet yani o da dinlemedi beni bide sonda suçlu biz olduk soğuduk diyw Yorumla yürüyensinirim 1 yıl Yemin ederim aynısı Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl Yurtdisindayim knk nasil bir kankalik olur ki bizden jshshs 0 2 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Neyse benim uykum var ya yat uyu arkadas😅 Yorumla Soran 1 yıl Sanal olr knk Yorumla
Gizli Üye (36-45) 1 yıl Tam istediğin gibi trendyol dan sipariş ettim yolda geliyor, adresi ver direk evine gönderelim 0 0 Yorumla
devilish_humanity Takip Et Master Yaş: 45 1 yıl Aile & Toplum konusunda 3b cevap paylaştı. butun erkekler ılk fırsatta senınle bırlıkte olmak ısteyecektır o yuzden erkekten kanka olmaz olsa bıle uzun surmez 0 0 Yorumla
sopalıyım Takip Et Xper 5 Yaş: 30 1 yıl Sende çok kriter koşmuşsun nefes alsın yeteryazaydın daha az erkrk koşsrdı cevaba 😁 0 0 Yorumla
montanaawa Takip Et Xper 4 Yaş: 23 1 yıl neden bütün erkeklere yavş@k gözüyle bakılıyor anlamış değilim 0 1 Yorumla NickBırakmadınız 1 yıl Düşünce yapıları böyle hocam. Kankalıkta saçma zaten Yorumla
muraterenist43 Takip Et Guru Yaş: 46 , eic 90% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 555 cevap paylaştı. erkek yavşamadan durmaz kızım 1 0 Yorumla
Açılındoktorgeldii Takip Et Bilge Yaş: 26 , eic 90% 1 yıl Erkekten kanka olmaz bi bakarsın seni şey yapar 0 0 Yorumla
eternity-a Takip Et Master Yaş: 39 , eic 85% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,4b cevap paylaştı. Kanka kankanin külüne muhtaçtır 0 0 Yorumla
VuR-KaN Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 689 cevap paylaştı. FB mi arıyon, erkekten knk felan olmaz. 0 0 Yorumla
candice10 Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 31% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 362 cevap paylaştı. Niye erkek kanka yavsamasin istiyosan 0 1 Yorumla Fatihhh2525 1 yıl Doğru Yorumla
ft06yl Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı. Herkes kanka olmak isteyecektir 0 0 Yorumla
proofstriker39 Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 97% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 989 cevap paylaştı. Şimdi bulursun dökülürler 0 0 Yorumla
Bizden_Söylemesi Takip Et Master Yaş: 42 , eic 98% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 6,1b cevap paylaştı. İlgililere duyurulur 😂 0 0 Yorumla
eneskargn_ Takip Et Bilge Yaş: 22 , eic 100% 1 yıl Niye çevrende bulamiyonmuda burada ariyon 0 0 Yorumla
ekkolataa Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 92% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 708 cevap paylaştı. Kanka buyur gel 🌹 0 0 Yorumla
BloodyGamer Takip Et Mentor Yaş: 35 1 yıl Aile & Toplum konusunda 18,3b cevap paylaştı. Bu sitede nah bulursun. 0 0 Yorumla
Tefix53_ Takip Et Master Yaş: 32 1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,4b cevap paylaştı. Tüh yine yaşa takıldık 0 0 Yorumla
Kaoslyn Takip Et Xper 5 Yaş: 24 1 yıl Başvuru e devlet üzerindenmi 0 6 Yorumla Soran 1 yıl Evet abi Yorumla Kaoslyn 1 yıl O kadar yaşlımıyım 😞 Yorumla Soran 1 yıl Pardon😔 Yorumla Kaoslyn 1 yıl Üzdün be reis amca deseydin bari 😞 Yorumla Soran 1 yıl Özür dilerim dede😔 Yorumla Kaoslyn 1 yıl Tamam şimdi oldu 👴 Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 40 , eic 97% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 7,9b cevap paylaştı. yok benden abi olur 0 0 Yorumla
Öylesinebiriyizz3434 Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 782 cevap paylaştı. 26 olur mu? 0 0 Yorumla
m MarllboroRed Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 6,9b cevap paylaştı. Bulamazsin 0 0 Yorumla
Gezginn34566 Takip Et Master Yaş: 46 , eic 99% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,5b cevap paylaştı. Üçün birini bulursun 0 0 Yorumla
cahit4343 Takip Et Bilge Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Olur yaz bakalım 0 1 Yorumla cahit4343 1 yıl Tam 25 Yorumla
mehmetsskk Takip Et Bilge Yaş: 27 1 yıl Olur 0 3 Yorumla mehmetsskk 1 yıl ? Yorumla Soran 1 yıl En fazla 25 dedim küçüğüm Yorumla mehmetsskk 1 yıl He 25im burada yazani unuttum Yorumla
smartbutsexlover Takip Et Xper 6 Yaş: 32 1 yıl Yavşamasın 😂 0 1 Yorumla smartbutsexlover 1 yıl Soruyu kaldır da kurtul kizim 😂 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
49Cevap
Ben istemem. ama ara bulursun burada
Tasmalı köpek aranıyor. Biti piresi olmasın aşıları tam olsun ısırmasın havlamasın pati ver diyinde pati versin. Hasta karı ya
erkeklerle kanka olursun sana o gözle bakarlar :) sadece sana değil kanka oldukları her kıza o gözle bakıyor erkekler hala anlayamadınız şunu :)
Bana arkadaşını ayarlarsan olur dediğin gibi
Onlarda seni bekliyodu
Aynısı bende olsun isterim ama bulamayız vallahi burada
Evet ya kesin yvşarlar gibi geliyo
Öyle ztn hep o niyete yazıyorlar abazalar çok var
Evet
İşin gücün bi kadının yazması az nefes al soluklan ya
Aslında ben arkadaşlarıma pek yaşamam ama yaşı karsilayamadim bir küçüğüm
bulursun ama yavsamadan bulamazsin
onsekizmisin
@murat1_almanya bana mı diyon
Adem takip etsene knk
Gizlidesin sen et
Ettim
Tamam bende ettim
Doğru
Ben kiz arkadaşlarıma yavşamam ancak yasim küçük yine de istersen yazabilirsin
sizinn yaşlarda ki erkekler genelde sıkıcı olur beee
Ahahah sabah sabah çok güldürdün 😂 ben bir yaşla kaybettim çok üzgünüm diğer kriterler var 😂
Erkek arkadas pişmanlık
Neden diye soracaktım aklıma yaşadıklarım geldi...
Hiçbirisi ilkinin yerini tutamıyor zaten ben bir daha yapmayı düşünmüyorum 🥲
Evet çok eğlenceli anılardı ama bian saygısızlaştı benimkide
Bizde saygısızlık olmadı ama anlaşamıyorduk bazı konularda o yüzden bitti
Evet yani o da dinlemedi beni bide sonda suçlu biz olduk soğuduk diyw
Yemin ederim aynısı
Yurtdisindayim knk nasil bir kankalik olur ki bizden jshshs
Neyse benim uykum var ya yat uyu arkadas😅
Sanal olr knk
Ben tam yirmi beşim ama bulmuşsun artık şansını kaybettin 😂
Tam istediğin gibi trendyol dan sipariş ettim yolda geliyor, adresi ver direk evine gönderelim
butun erkekler ılk fırsatta senınle bırlıkte olmak ısteyecektır o yuzden erkekten kanka olmaz olsa bıle uzun surmez
Balkonu da mutfağa katıp ketçap mayonezli yapalım ne dersin?
Sende çok kriter koşmuşsun nefes alsın yeteryazaydın daha az erkrk koşsrdı cevaba 😁
neden bütün erkeklere yavş@k gözüyle bakılıyor anlamış değilim
Düşünce yapıları böyle hocam. Kankalıkta saçma zaten
erkek yavşamadan durmaz kızım
Erkekten kanka olmaz bi bakarsın seni şey yapar
Kanka kankanin külüne muhtaçtır
FB mi arıyon, erkekten knk felan olmaz.
Peki sana neden saygı duysun
Ablam ketçap mayonez olsun mu
Niye erkek kanka yavsamasin istiyosan
Doğru
Herkes kanka olmak isteyecektir
Şimdi bulursun dökülürler