Evet vampir hatunlara bayılıyorum. Onlar benim bitanelerim :) vampir bir hatunla kötü ve ayıp şeyler yapmak istiyorum :)
Cevabın nedir?
+1 yılVampirler senin dizilerde, filmlerde izlediğin tarzda insanlar değildir onlar efsane eğer bunu açıkladığım öğrenilirse konseyim tarafından öldürülebilirim fakat anon bir isimle söylüyorum bende vampirim vampirler haçlardan ve sarımsaklarda korkmazlar. vampirlerde ölebilirler. vampirler de normal yemek yiyebilirler ama güçlerini kan almadıkları için tam toplayamazlar. köpek dişleri diğer insanlara göre daha büyüktür ama küçük olanları da var. vampirler güneş ışığını sevmezler ama katlanılabilir. çok dedikodu yaparlar. hayatları kötdür. ama nedense azimleri çoktur. hayvan kanı içmekten nefret ederler ama yinede mecbur olduklarında veya çok açlarsa hayır diyemeyecekleri bişeydir. büyülerin çok saçma olduğuna inansalarda yapmaktan zevk alırlar. onlar için bu bir eğlencedir. insanları hor görürler ama bazılarının kalpleri iyidir. kırmızı en sevdikleri renk değildir mavi veya sarı gibi diğer renkleride severler. Karşı cinsle olmaktan mutluluk duyarlar ama vampir bir erkek insan veya vampir farketmez bir kadınla aynı evde kalmaktan hoşlanmaz annesi veya kardeşi olsa bile. herkesin genelde yanlış bildiği şeyleri yazmaya çalıştım fakat korkma biz vampirler filmlerdeki gibi katil değiliz yanlış aşılıyorlar herkese!
21 Yorumla- +1 yıl
Instagram hesapın var mı ordan sahsi bir mesele hakkinda konusalim
En İyi Cevaplar
Vampir filmi izleyen buraya geliyor var var ebenin alanı git selamımı söyle hemencicik alsınlar seni
https://www.youtube.com/watch?v=aQpFgFykBHY01 Yorumla
Soran+1 yılÇok ayıp * koyim ya :(
Derin nefes al ver 10 kere tekrarla gozlerini kapat amazon ormanlarindasin nescafeni yudumluyorsun gevsiyosun 1 2 3 bagirarak soyluyosun benim sorunlarim yok hepsini bagisliyorum. Benim sorunlarim yok hepsini bagisliyorum. Benim sorunlarim yok hepsini bagisliyorum. Acabilirsin gozlerini.
05 Yorumla
Soran+1 yılAmazon ormanından nescafeden nefret ederim. Neyse vampir hatun bulursam ilk seni suncam ona bebek :*
Soran+1 yılNasıl isterseniz leziz insan :*
Soran+1 yılYine bekleriz bebeğim
Bilmiyorum ki :D
13 Yorumla
Soran+1 yılAnaaaa bitaanem gelmiş lan :D ahah <3
Soran+1 yılDur nereye sana 37 santigratta 0 pozitif almıştım :(
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
24
Cevap
19Cevap
şahsen bende isterdim tabana zıplasın asılı kalsın camdan uçsun gitsin geceler boyu sevişelim sabahları çekilsin tabutuna yatsın... süper birşey lan sıkıldım klasik kızlardan insan dinamiklik istiyor yaşantısında...
11 Yorumla
Soran+1 yılAllah kahretmesin lan aynen yav aynen :(
Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Elana'ya mı aşık oldun lan kerata :D The vampire diaris'i fazlamı izledin? Imm yoksa rekebah'ımı seviyorsun. Valla klaus duymasın uçurur uçurur seni :D
01 Yorumla
Soran+1 yılBen emma ya aşığım aslında :) herkes bilmez onu.
+1 yılişin gücün iyi mi, yakışıklı mısın, araban paran var mı? bunlardan haber ver. seni iliklerine kadar emen bir hatun bulursun nasılsa. vampirler dört bir yanda.
210 Yorumla
Soran+1 yılOff bu cevabın üstüne daha nasıl bir cevap gelebilir bilmiyorum tebrik ederim. Daha iyisi olana kadar en iyi cevap budur :)
- +1 yıl
mercii
- +1 yıl
en iyi cevap bence
Soran+1 yılSana sarkıyor bu abla.
Soran+1 yıl:D aha kısmetin açıldı abla
Soran+1 yılBen onu bunu bilmem komisyonumu isterim abla :D
- +1 yıl
pardon ne pazarladık? olayı saptırma ufaklık.
Soran+1 yılBişey pazarlıgı yok üç kişi var. Vay anasını millet yavşıyor ben laf yiyom :( ondan sonra niye vampir istiyon
Vampir olan erkekler de çok yakışıklı oluyor ya. Ben de vampir bir erkek istiyorum :) aslında bir dampir de olabilir. Bana Dimitri'yi getirin yeter aslında:)
05 Yorumla
Soran+1 yılBen vampir olsam on numara olur aslında. Yakında olur sana yazarım tatlım :) lanet olsun çok hoş
Soran+1 yıl:D olmuş bil. Yalnız güneş var çıkamıyorum dışarıya. Gece uğrarım tatlım. Bakalım kan grubun neymiş höhhhöhhööö
Soran+1 yılEvvvvvvet :*
Kansızlık sorunuda ortadan kalkar. Abi banada vampir bulun:)
03 Yorumla
Soran+1 yılBen dönüşünce bir iki elemanı ısırırım hallederiz böylelikle bebek :*
Soran+1 yılSeni korkak ölümlüüü
Hayal dunyasindan ; Fani dünyaya dönüs yapman bekleniyor :))
01 Yorumla
Soran+1 yılFani dünya bir boka yarasa koşarak gelirim emin olun bayan :)
geceleri karanlik köselere gir bekle. ya travesti gelir ya da vampir. sansina artik :)
04 Yorumla
Soran+1 yılKöpek geliyor ya. Çok tırsıyorum köpekten. Allahtan ölümsüzüm. Sizlere Allahtan kolaylıklar diliyorum :(
Soran+1 yıl176 yaşında biri olarak söylüyorum. En iyisi hayatı düzgünce yaşamak. Marjinal cool olmaya gerek yok aslında nerede çokluk orada bokluk :D zamanı gelince ölün gidin işte. Çocuklarınıza torunlarınıza ben sahip çıkarım :)
+1 yılah cınıııım kıyamam sana demek vampir bir hatunla ayıp ve kötü şeyler yapmak istiyorsun. ne güzel kafa seninkisi öyle. Hayat sana güzel valla
01 Yorumla
Soran+1 yılSorma ya abi :) bu şekilde hayat daha güzel :)
+1 yılSon vampiri de ben kaptım.
Başka kapıya.21 Yorumla
Soran+1 yılHatun vampiri ne yapacaksın ki sen tatlım :)
Vampir kız istiyorsan kolunu kes geliyor hemen kanka
01 Yorumla
Soran+1 yılBen bir tarafımı kessem anca köpekbalığı gelir bacım. Vampirsen bir diş atıver be :)
- Aşk İlişkileri konusunda 471 cevap paylaştı.
+1 yılYivricigim yasin kac senin. bunlarakim inandirmis seni?
07 Yorumla
Soran+1 yıl:( montaj diyorlar ama inanmıyorum ben. Vampirler var
- +1 yıl
Hmm diysn. s. s hal spr dvm. s
Soran+1 yılSeni de ısırabilirmiyim. Beraber karanlık ormanların kral ve kraliçesi oluruz.
- +1 yıl
Ya ciddiyim. kac yasindasin sen :(
Soran+1 yıl176 yaşındayım aslında :) ısırıldığımda 20 yaşındaydım :)
- +1 yıl
Hm ne ise dvm et hll spr. . S
Soran+1 yıl:* vampir öpücüğü. Dikkat et ama ağır olur
Transilvanya yolcusu kalmasın
13 Yorumla
Soran+1 yılHaydi pismillah hayırlı yolculuk..
Soran+1 yılHadi dostuuum bunlar sadece söylentiler
+1 yılBir fırt vereyim kanımdan sevabına.
11 Yorumla
Soran+1 yılGüneş battıktan sonra şafak vaktine kadar ormandaki küçük klübede boynum açık seni bekliyor olacağım. Umarım beni hayal kırıklığına uğratmazsınız beyaz tenli sivri dişli bayan :)
Ben vampir im ama burada disi vampir yok malesef bulsamda sana yollamam yani :))
05 Yorumla
Soran+1 yılSen cinsin. Ramazanda kilitlenmeniz lazımdı. s. s. s
Soran+1 yılSaygılar o zaman abi :D
Soran+1 yılEyvallah :D sktr et bu ölümlüleri yav
+1 yılvampir olan bana gelsin olmak istiyom ya da oldum bilmiyom bu sıralar bir tuhafım
01 Yorumla- +1 yıl
ve kan veririm korkmam
+1 yılvampir günlüklerini izleyince ilk zamanlar bende de oldu sonra geçiyor kanka merak etme
11 Yorumla
Soran+1 yılİki senedir bu kafadayım kanka. Eski sevgilime vampir dişi alıp yiyiştim zorla. Çok acayip bir takıntı.
Gecenlerde kan içen bir hatun vardı buralarda gözlemini iyi tut yakalarsin :)
02 Yorumla
Soran+1 yılVallamı? Teşekkürler bulcam onu :)
Vampir olan bir yer himm.. manisada ya da malatya da vardi heralde :)
00 Yorumla
+1 yılBana Edward Cullen benzeri bir lazım. Bulan olursa mesaj atsın. Edward Cullen aşktır. Forks'a gitcem inşallah :)
00 Yorumla
+1 yılİzmir alsancak-bornova sokagı sevgilinle git bol bol emişirsiniz.
03 Yorumla
Soran+1 yılSevgilim olsa vampir dişi alırdım çok ciddiyim :)
- +1 yıl
ilginç.
Soran+1 yılNiye ki :D şeytan kıyafetli fantezili seks oluyorda vampirli neden olmasın
Gizli Üye(30-35)+1 yılne vampiri yaa gelsinde bana dadansn sıkıysa :)
17 Yorumla
Soran+1 yılOluur çık gizliden :D ısırırım ben ama :* iftarda kanlı şeyler var desene :P
Cevap sahibi+1 yılhaha çok komiksin sen :D
Soran+1 yılEmerken daha komik oluyorum mutlaka görmelisin cidden bak :D
Cevap sahibi+1 yılne bu vampir olma isteğin. d. d
Soran+1 yılBaktım insan olarak hatunlar üzerinde pek şansım yok :D
Cevap sahibi+1 yılhahahaahahahahahahah nie:D
Soran+1 yılBilemiyciğim onu hatunlara sormak lazım. Neyim eksik lan benim :(
+1 yılbunlar hep Alacakaranlığın kalıntıları :))
27 Yorumla
Soran+1 yılAlacamı karanlık :( o bence karikatürden farksız o ne lan öyle.
- +1 yıl
ney ozaman senin bu yaşadığın durum :)
Soran+1 yılArzuların esiri true blood. Vampire diaries. Teen wolfünde biraz etkisi var aslında. Alacakaranlıkında çok az var :)
- +1 yıl
hoşuna giden kan mı ::)))
Soran+1 yılKan beyaz tenli uzun dişli hatunlar ve ayışığı <3 bide sen. Kanındaki şeker miktarından çok tatlı biri olduğunu anlamıştım zaten tatlım :*
- +1 yıl
ay sen sapıksın :D wampir kızlar tercih etmene gerek yok beyaz tenli bir kız bulrsun bide aybaşı oldu mu tamamdır. tam anlamıyla iğrençsin :)
Soran+1 yılYok ısırılmam lazım kanın ondan değil benden çıkması lazım ve aynı zamandada ölmemem lazım. Yıllara hatta yüzyıllara meydan okuyan bir aşkımız olabilirdi ama sen sıradanlığı seçtin. Umarım.. Umarım mutlu olursun. Seni unutmayacağım. Her dolunayda beni hatırla olur mu. Ayağına batan gülün dikeninde elini kesen camda. Hep beni hatırla <3
+1 yılMardin kızıltepe panpa
06 Yorumla
Soran+1 yılOrada zombiler var hacı. Ölü mikecem dediysem o kadar da değil :/
- +1 yıl
Muhim olan islevi yoksa hatunlarin hepsi kan emiyo zaten
Soran+1 yıl:D sonuna kadar katılıyorum size
- +1 yıl
bir daha okudum da ben de kendime katiliyorum
Soran+1 yılSaygılar ablacım :)
- +1 yıl
Eyv hafız
Aşk İlişkileri konusunda 303 cevap paylaştı. En azından ucuz yırtmış vampir filmi izlemiş :D
03 Yorumla
Soran+1 yılDalga mı geçtiniz benimle? :(
Soran+1 yılAma yaaaaa :((
+1 yılForks kasabasına yerleş :)
01 Yorumla
Soran+1 yılVize falan tamamda oturma izni çıkmadı :(
Dişi sinekler var olur mu?
11 Yorumla
Soran+1 yılOnlar benim spermlerim oluyor. Vampir spermi böyle işte :(
Elindeki filmleri yavaşça yere bırak
01 Yorumla
Soran+1 yılNiye ya ben filmlerimle kitaplarımla dizilerimle mutluyum :( vampir kız bulun bana
+1 yılÖncelikle sakin olmakla başlamalısın
018 Yorumla
Soran+1 yılHep sarışın bir vampir kızla takılmak istemişimdir. Bunun için ölüp cennete gitmem gerekiyor sanırım :( seni seviyorum lan
- +1 yıl
Sarışınım evet ama vampir olduğum konusunda şüpheliyim biraz :(
Soran+1 yılHıı. Diş taksakta hayallerimdeki sivri ve uzun köpek dişli beyaz tenli ölü kadınım olsan. Beraber yıldırımlar çaktırıp kehanetleri efsaneleri doğrulasak. Sahil kenarında ev tutup kumsalda kanla beslensek. Sana insan kalbi verip romantiklik yapsam. Hem sarışın hem vampir. <3
- +1 yıl
Olmaz, yazım yanlışı yaptın 😔 Yazımını beğendim ama bir düşüneyim :/
Soran+1 yılEvvet bekliyorum minnak draculam :*
- +1 yıl
Önce mesaj atman lazım olmaz böyle :/
Soran+1 yılNeden ki :) sen gizli ben gizli ne güzel değilmi beyaz tenli ölüm :*
- +1 yıl
Halka açık yerde olmaz, örselenirim :(
Soran+1 yılDamarlarındaki kanın akışını hissediyorum. Mutlaka benim olmalısın. Yüzyıl sonra insalara bugün hakkında bilgiler verelim. Sabahlara kadar A pozitif içelim. Bazı şeylerin efsaneden ibaret olmadığını, asıl efsanenin aşkımız olduğunu gösterelim ölümlülere <3
- +1 yıl
Konuyu değiştirdin, olmadı :(
Soran+1 yılİşte türk kızından vampir olursa bunlardan sonra öpmek yerine trip atar :(
- +1 yıl
Türk kızı değilsem :(
Soran+1 yıl:D seninle biraz konuşsak iyi olur aslında
- +1 yıl
Mesaj at bence :/
Soran+1 yılAtcam ama şimdi değil tabii ki seni sevdim :)
- +1 yıl
Kandırıldım az önce :( ben uyuyayım, yarın konuşalım o zaman :( uyuyan vampirim ben, tembel vampir :(
Soran+1 yılKandırılmadın hemen mesaj atarsam ben kandırılmış olurum blondie :) yazcam sana. Isırdım baay kanlı uykular :*
- +1 yıl
Çok sarışınım galiba :( neyse gittim ben :(
+1 yıltehlikeli işler bunlar
01 Yorumla
Soran+1 yılEvvvet tehlikeyi severim :)
+1 yılKabak kokusuna geliyorlarmış herhalde. :P
01 Yorumla
Soran+1 yıl:D kabak kokusuna gelen vampirden hayır gelmez kanka
+1 yılvampir insan varmıymıymıs ya :)
06 Yorumla
Soran+1 yılBuyrun banamı dediniz :)
- +1 yıl
bayanmısın erkekmı ve nasıl bişisin:)
Soran+1 yılErkek 182 boy 76 kilo six pack mevcut renkli göz kumral ten. Anlaşılan tenim beyazlamaya başlayacak :)
- +1 yıl
bak sen :) allah sahıbıne bagıslasın da vampirsin be annem ben korkarım :)
Soran+1 yılKorkma ısırmaaam :)
- +1 yıl
emınım :)
+1 yılvampir filmimi izledin sen -_-
08 Yorumla
Soran+1 yılHem filmi izledim hem kitabı okudum. çok şekerdii :(
- +1 yıl
bende bayılyorum izledim filmini vede kitabındıa okudum. ama yok öyle bir dünya canısı :)))
Soran+1 yılNe şeker olurdu ya :)
- +1 yıl
kanını emicek bencede O. o
Soran+1 yılCanı sağolsun :) kendi gibi yapsın benide. Güneşi sevmem zaten. Bütün götler güneşle beraber uykusundan uyanıyor çünkü :) (meclisten dışarı)
- +1 yıl
aynen aynen :SDA benim kafadansın tuttum seni adamım
Soran+1 yılŞu kadar insan güya benimle dalga geçti. Hatta ibnenin biri üşenmemiş video atmış lan. Hahahahahahahahahah. Çok komik. Kendini farklı göstercek güya. Ben de seni sevdim lan. Daha iyisi bulunana kadar en iyi cevap sensin bitanem. Vampir olmayı düşünürmüydün. Yıllanmış kan gibisin gittikçe güzelleşen <3
+1 yılBulursan bir erkek vampirde bana yolla.
04 Yorumla
Soran+1 yılDönüşünce sana haber ederim benden iyisi yok tatlım :*
- +1 yıl
Aman yok sen değil :D Bunlar hep vampir filmlerinin etkisi..
Soran+1 yılNedenmiş o taş gibi adamım ben
Gizli Üye(36-45)+1 yılKardeş "teenager" misin sen? :D
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet :)
Vampiristan :D
30 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılVampir :S cok acimaz mi bu nasil bir fantazi
014 Yorumla
Soran+1 yılAcısada öldürmez diycemde bu öldürüyor. Sonra tekrar dirilme. Ayyy kansadım sabah sabah Allahtan orucum.
Cevap sahibi+1 yıl://// cok film izleme
Soran+1 yılEn büyük hatam galiba bu :/
Cevap sahibi+1 yılVazgeccc
Soran+1 yılYapamam :( kan vücudumda artık. Gözlerimde kulaklarımda.. ve en önemlisi kalbimde artık. o senin için çarpan kalbimde artık ölümsüzlük ve güç içeren bir sıvı dolaşıyor. Ama ne seni ne de hatıralarımızı unutabildim. Beni sevdiğini söyle..
Cevap sahibi+1 yılVampir : ilgi alanima girmiyor :S
Soran+1 yılBu benim. Her ne kadar ölü olsamda bu benim.. Beni böyle kabul etmeni beklerdim. Evet bir anlamı olduğunu sanıyordum. Yani geçmişimizin. bir anlamı bir büyüsü var zannediyordum. Lanet olsun yanılmaktan nefret ediyorum.
Cevap sahibi+1 yılHahah bu sefer ask filmlerinemi basladin :D
Soran+1 yılİşte vampir aşkı bu :D <3
Cevap sahibi+1 yılHaahah komedide istiyorum
Soran+1 yılGiriş için yüz mililitre lütfen :D
Cevap sahibi+1 yılHahaahaha olmaz kansizim zaten hem canim cok tatli:)))))
Soran+1 yılO dedigimide komedi say o zaman :D :D
- +1 yıl
hey ben olurum ne var
Sende kurtadam ol yasak iliski yaşayın :D
03 Yorumla
Soran+1 yılEvet öyle olmasını istiyorum. Arzuların esirindeki gibi çakan şimşek yağan yağmurun altında kıllı bedenimle sağa sola korku saçıp en seksi vampir hatuna çakmak istiyorum şu an.
Soran+1 yılçok kitap film dizi üçlemesi yaptım ondandır kardeş
Emekliye gel bursa da
05 Yorumla
Soran+1 yılBursada genelde vampir yerine başka şeylerin olduğu efsanesi dolaşıyor türkiyede ama
Soran+1 yıl:D dur bakalım o zamanlar hayal kuracak aklım olacakmı. Şimdi bile yokken
Soran+1 yılOoov lezziz :)
+1 yılBilmem düşünmem lazım
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılinan ya da inan ma ben vampiri 1250 yaşındayım
01 Yorumla
Soran+1 yıl25-29 yazmasa inanacaktım valla
+1 yılVahşi olur onlar. :D
03 Yorumla
Soran+1 yılKim vahşi bir hatun istemez ki :)
- +1 yıl
Bembeyaz tenli, kalemle çizilmiş gibi fiziği olan. : )
Soran+1 yılDuygularımın tercümanısınız efendim :)
Transilvanya
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 8,3b cevap paylaştı.
+1 yılCok filim izlemiş
01 Yorumla
Soran+1 yılBravo :)
Devamını Gör(28)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Vampir sevgilim olsun istiyorum. Vampir olan bir yer biliyor musunuz?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler