Dün sabah aç karnına 4 kutu majezik attım üst üste (60 hap). Daha sonrasında bütün gün uyudum. Ara ara uyanıp, tekrar yatıp uyudum.
Ağrı kesiciler aşırı dozda alındığında insanı uyutuyor mu böyle?
Ağrı kesiciler aşırı dozda alındığında insanı uyutuyor mu böyle?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Henüz ölmediysen nefrolojiye koş böbrekleri kaybedersin.
Dün sabah içtim. Bütün gün uyuyarak geçti. Ağrı kesicilerin aşırı dozda uyku getirme özelliği varsa ara ara yapayım. Doktorun yazdığı antidepresanlar bile uyutmuyor, aç karnına 4 kutu majezik atınca uyudum valla.
İlk zarar verdiği yerlerden biri böbreklerdir ağrı kesicilerin böbreklerin gider ha çok kaybetmek istiyorsan birine bağışla binlerce yaşamak isteyen insan var yine ölürsün farketmez ya da kendine bi çeki düzen ver yaşında 30 uyumak için bu yapılır mı direk uyku ilaçları var onlardan reçete etsinler sana.
Psikatriste gittim yazmıyorlar bana ilaç. Dandik dandik antidepresanlar yazıyor. Onları da overdose yaparak bitiriyorum.
Mideni mahveder birdaha yapmamalısın ölmek istiyorsan daha etkili ilaçlar iç
Dozaşımı uyku getiriyor mu böyle? Aç karnına 4 kutu majezik içtim. Sonra uyuyarak geçti. Uyutuyor mu aşırı dozda alındığında bu ilaçlar? Midemde bir şey yok. Sadece bütün gün uyudum. Ara ara uyanıp, tekrar uyudum.
Yani yan etkileri öyledir belki her hapa göre değişiyor ama nornalinde majezik mide hapıyla alınması gereken bir ilaç bence zaten yasaklanmıştı bir ara ne için o kadar içtiniz onu merak ettim
Majezik ağrı kesici. Aşırı dozda belki bir etkisi olur ufak tefek kafa yapar diye düşündüm ama uyku yaptı. O da iyi. Uyudum. Kafa yapmıyor ama uyku getiriyor. Uyutdu yani beni.
Anladım Allah kolaylık versin
Majezik zaten basit bir ilaç. Ama aşırı dozda uyku yaptı, uyuttu beni :D