Arkadaşlar sorumu yanlış anlamayın. Yakışıklı mıyım diye sormuyorum. Megastar Tarkan olmadığımın farkındayım. Laf sokmaniza gerek yok.
Sormak istediğim şu. Bu saç modeli yüzüme uyuyor mu?

Arkadaşlar sorumu yanlış anlamayın. Yakışıklı mıyım diye sormuyorum. Megastar Tarkan olmadığımın farkındayım. Laf sokmaniza gerek yok.
Sormak istediğim şu. Bu saç modeli yüzüme uyuyor mu?

Uymasının dışında hoş bir model değil fazla apaçi duruyor eskiden modaydı bu stiller. Amerikan tarz kesim deneyebilirsin. Geriye ya da yana doğru tararsın üst saçlarını
Hoş bir model değildir belki ama merak ettiğim şu. Apaçi model yüzüme uyuyor mu?
Hayır uymuyor yakışmamış yani ama ben aslında kimseye yakıştırmıyorum bu modeli
Hmmmm anlıyorum. Hanımefendi Beyoğlu bitirimi gibi takım elbise-beyaz gömlek-beyaz çorap-tespih sallayıp yere tüküren tiplere kıyasla apaçiler, Etiler sosyetesi kalır.
Apaçi‘yi bir anlamda Japonya kaynaklı emo kültürü, Avrupa kaynaklı gotik kültür, ABD kaynaklı Hippi ve de yer yer Hiphop kültürü sentezinin yurdum topraklarında aldığı biçim olarak görebiliriz. Dolayısıyla Apaçi bir kültür sentezidir.
Takım elbise-beyaz gömlek-beyaz çorap-tespih kombinesi hanzo heriflerin ülkemizde belki siz değil ama birçok kadın tarafından çekici bulunması, zamanın ruhu ile alakalı. Özellikle 2013 sonrasında yükselen otoriterleşme ve 2015 ile beraber tırmanan faşizmin bireysel/toplumsal tercihleri şekillendirmesi olarak görüyorum. Sizin apaçi antipatinizi bu eksende yorumluyorum.
Yok yok kültürel bir antipati yok tamamen şekilcilik bendeki. Tarz olarak hoş değil hiçbir surata yakışmıyor. Diğer saydıklarınız zaten giyim tarzı vs ama ben sadece saç modeli (şekli) olarak yorum yaptım
Daha oturaklı veya modern modellere şans verirsen ne demek istediğimi çevrenin bakış açısı ve gelen yorumlar ile daha iyi anlarsın diye düşünüyorum
Çünkü saçların güzel yani seyrek değil, sık bu yüzden de de birçok model uygulanabilir yakışır da denemeni tavsiye ederim (sadece öneri)
Çok teşekkür ederim. Gerçekten çok incesiniz.
Yakışıklı ve farkında
Teşekkürler Buse.
Cevap
6Cevap
2008 yılında değiliz Necip, günümüze dönmelisin
Bazı zaman ve bazı kişiler için geçmişi yaşamak modadır azizim.
Necip değil bu arada Fikret benim adım.
Kendini bu saç modeliyle iyi hissediyorsan kullan elbette, fakat moda adı altında bunu yapıp insanlarla paylaşarak onay alma çabanı gördüğüm için günümüze dönmeni öğütledim. Bunlar emo dönemlerinin modelleri, günümüzde birinin seni bu stilinle beğenme şansı sıfıra yakın. Kendi halinde, evinde bu şekilde takılsaydın bu soruyu sormazdın algısından yola çıkarak söylüyorum, başkaları umurunda değilse takıl elbette. Başkası umurundaysa, gereksiz olduğunu söylemeliyim
1. Emo dönemi modeli olduğunun farkındayım. Senin yaşın 30, benim yaşım 34. Bilgi öğretme bana. Bilgiye ihtiyacım yok benim.
2. Onay alma çabası, ihtiyaçlar piramidinin üçüncü basamağında olan bir konu. İstediğin kadar inkâr edip yok say. Sen de dahil olmak üzere yeryüzünde 8 milyar insanın hepsinin sosyal ihtiyacıdır onaylanmak. Onaylanma ihtiyacın yoksa niçin KS üyesisin.
3. Evimde de dışarıda da bu şekilde takılıyorum. 10 kişiden 9'ı beğeniyor. Understand! Sen beğenmemiş olabilirsin. Başkaları adına konuşma bence
Bence uymuyor abi biraz değişik bir model kullanabilirsin
Bro biraz daha yaşına uygun ağır modeller deneyebilirsin
Yaşıma uygun derken. Beni tanısan böyle dusunmezsin. Sadece biyolojik yaşım 34 ruh yaşım hala 21.
2007 yılından fırlamış gibisin
2007 değil 2010 olması lazım. Biyolojik yaşım 34, ruh yaşım 21.😄😅😆😁😂
Evet
Çok teşekkür ederim hanımefendi. Bu akşam Starbucks'ta bir kadınla iletişim kurma gayreti içine girdim.45 dakikadır yalnız oturuyordu. Filtre kahve aldım. Masasına koydum. Yalnızsanız oturabilir miyim dedim? Yüzüme 3-5 saniye tereddüt ile baktı ve teşekkür ederim kahve için oturabilirsiniz dedi?
Sohbet esnasında beni gerekli gereksiz eleştirmeye başladı. Sonra da dedi ki şu saçını değiştir yüzüne hiç oturmamış dedi. Ben de sana iyi akşamlar deyip masadan kalktım. Herkes yakıştırıyorken kadından böyle bir yanıt almaya sinir oldum. Konuşmak istemiyorsa masama oturamazsin diyebilirdi
Sizce gerçekten yüzüme oturmayan bir model mi bu?
Hayır
Neye hayır?
"Sizce gerçekten yüzüme oturmayan bir model mi bu?"
Teşekkür ederim.
Mukemmel abi
Teşekkür arkadaşım. Ama bir ricam var. Yalnış anlamayın. Benim sadece biyolojik yaşım 34. Ruh yaşım hala 21😁 Sitede erkek kız herkese ricam şu. Bana abi değil Fikret diyin lütfen
Apaçi styla 2011 yo çek bas
At kelebek
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar